Czy kreci was taka forma spedzania wolnego czasu ?? czyli wjesc sobie na jakis czat i pogadac sobie z nieznajomymi albo i znajomymi ludzmi ?? a jak siedzicie to na jakich stronach ??
ja juz na czacie sobie siedze troszke czasu teraz juz rzadziej ale z jakis rok temu to nie bylo dnia zebym tam nie siedzial
rzadko, bardzo rzadko.
"raz na pół roku mi się zdarzy"
i jakjuż, to wchodzę w komunikatorze {tlen} na zakładkę "czaty". i tam sobie wybieram. pokój o muzyce zwykle.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
ja ostatnio bylem z jakies kilka ladnych miesiecy - juz nie pamietam do jakiego pokoju wszedlem ale do najwiekszego jakiegos i zalozylem sobie nic 'forum.nasze.net' i pisalem caly czas na glownym czacie - ot sposob by nie spamowac a jednak by czaly czas spamowac jednak skutecznosc cienka wiec juz nie wchodze na czaty
kiedyś kręciło mnie ale teraz już nie, nie widzę nic fajnego w tym, że odzywa sie do mnie kilkadziesiąt osób w tym wieksza połowa od dziewczyny chce tylko jednego, jakoś nie lubię patrzeć na nicki w stylu "sponsor35_szukam młodej i pięknej" czy coś innego w tym stylu, ja nie wiem tam normalnych ludzi to szukać ze świeczką, kiedyś chciałam sprawdzić coś jak to będzie, jak wejde jako chłopak, no fajne teksty też leciały od dziewczyn, ponad połowa pań zapytała o seks.....
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Chciałam napisać:
Ale to było dawno i nieprawda
ale wyszedłby offtopic
Kiedyś wchodziłam. Zresztą niejedną fajną osobę poznałam, z którą kontakt cały czas utrzymuję... Ale to było dawno i nieprawda
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Wysłany: 2006-03-20, 22:00
Polecający: bierdonka
dla mnie to nie ejst sposób na spędzanie wolnego czasu ... juz wole fora tematyczne niz czaty , bo nie lubie gadania bez sensu , a z reguły wchodza tam ludzie którym sie nudzi , a jak sie nudzi to nie ma o czym gadac i sie gada o pierdołach , a to mnie wnerwia ;] w sumie mało gadam przez komunikatory , tylko z wybranymi osobami , wole rozmowe face to face ... a co do czatów to sie tam dzija rózne rózności i wchodzi tam duzo takich 13 , 14 latków , często takich sobie szpanerów i "wyrywaczy" ... rzucaja jakimis prymitywnymi tekstami , duzo pzreklinaja , nie bawi mnie takie cos ... chyba wyrosłam z takich rzeczy .. a po za tym jak juz mam gadac z kims to wole to robic tylko z jedna osoba a nie z dwudziestoma , gdzie kazdy gada o czyms innym i robi sie chaos a ja nie moge sie połapac o co chodzi;] więc nie lubie i nie wchodze jak nie musze ;]
taki nick niemozliwy bo za duzo znakow wiem wiem czepiam sie
a tak po za tym musze wam poiwedziec ze na czacie nie siedza tylko idioci bo naprawde poznalem porzez czata hmm z polowe swoich znajomych z ktorymi od 3 lat utrzymuje kontakt i naprawde bylo warto siasc z te 4 lata temu przy kompie i z nimi rozmawiac teraz rzadziej siadam bo tez mnie to nie bawi ale znajomych mam nadal
Ja nie lubie "czatowac", na "czatach".
Wg mnie jest to tylko marnowanie czasu. Na czaty z reguły wchodzą osoby, którym się poprostu nudzi, nie mają nic do roboty, i chcą jakos zmarnoać tak cenny czas. Na czacie trudno jest prowadzic rozmowy na odpowiednim poziomie, pozatym chyba wszyscy wiedzą, że na czatach jest dużo "zboczeńców". Mi bardziej odpowiada rozmowa z jedną, może dwiema osobami naraz np. przez Gadu-Gadu, czy też inne komunikatory.
Oczywiście nie twierdzę, że wszystkie osoby, które kożystają z czatów są "oszustami" itp., jednak z tego co zauważyłem, to większość takich osób korzysta z czatów. Ja na czacie to chyba od kilku lat nie byłem, a i kilka lat temu to nie lubiłem korzystać z czatów... I tak już mi pozostało do dziś... A szansa, że na czacie znajdzie się "normalna" osoba, z która można pogadać i utrzymywać kontakt, są niskie... Ale nigdy nie wiadomo na kogo się trafi...
ja nie wchodze na czaty bylem ostatnio ze 3msc temu chodzile tylko dla zgrzewy bralem do pokoju kilka lasek ktore myslaly ze sa cool bo maja fajne fotki i ogolnie sprowadzalem rozmowe na jakis mniej plytki temat i ciagle je gasilem ale bez jakis czegolnie intligentnych konwersacji mozna je gasic bo ich wiedza w kazdej dziedzinie jest niesty ograniczona sad but true teraz juz tak nie robir bo juz mnie nie bawi taka rozrywka
taaak.. ja niegdyś na czacie mojego miasta umawiałam się z jakimiś "napalony_29_szukam_sex_dzisiaj" jakojakieś długonogie 26-letnie blondyny
a później patrzyłam przez okno na idiotów, którzy przychodzili w umówione miejsce po "mnie" na seks
najlepiej umówić się z kilkoma na tą samą godzinę w tym samym miejscu, przejść się tamtędy w pobliżu i popatrzeć, niezłe mają miny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
kiedys siedzialam non stop na czacie przez jakis rok po pare godzin znaam wsyzt5skich z pokoju oczywiscie tych stlaych bywalcow ... teraz to juz raz na jakis czas:)
interia -> pokoje wagary, gimnazjm, znajomi
Ja od kilku lat bardzo mało siedzę na forum- właściwie wcale.
Jeżeli siedzę to na wp lub na Interii
Tak w ogóle od jakiegoś roku wolę gg, bo tych ludzi znam i lepiej mi się z nimi gada niż z tymi z czata
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum