Wysłany: 2008-09-18, 21:56
ja nienawidzę zajęc w-f [żeby zaliczyć potrzeba 100% obecności xD aaa xD], mojej z założenia kalekiej lewej dłoni, nadgarstków, które wybijają się i chorują nawet jak założę bluzkę która ciaśniej do nich przylega [tudzież inną bransoletkę, nie wspomnę o basenie {ach, ten opór wody xD}], ludzi, którzy się wykłócają o coś, nawet gdy uświadomią sobie, że nijak nie mają racji, nieuzasadnionego krytycyzmu, wywyższania się, opowiadania o swoich przygodach seksualnych innym osobom. No i wielu innych rzeczy
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
nienawidzę, jak ktoś pisze, że nienawidzi błędów ortograficznych robionych przez innych, a sam je robi.
poza tym ostatnio nienawidzę wstawać rano z łóżka do pracy ;C i mojego laptopa.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
RASIZMU
to na poczatek.
potem:
dzieci,emo,emo(o bylo juz?? ) Rozowych ludzi.
emo to juz RASA , więc sobie przeczysz! ;p
Nie chodzi o to że ludzi tylko tego stylu czanego i mrocznego. zle to u jolem
co do rożowych ludzi,zachowania takich dziewczyn(bo to dziewczyny sa zazwyczaj)
Dzieci-Krzyku halasu i brudu
Nie chodzilo mi ze ludzi nie nawidze którzy sa tacy,kocham kazdego,bo oni sa tacy sami jak ja a ja taki sam jak oni.
Nienawidzę wstawania w środku nocy, kładzenia się spać w środku popołudnia i niewolniczych stawek w pracy.
Przepraszam za orty nikt nie jest doskonaly
Zachowanie rożowych to wywyższanie się pod każdym względem.
Nie atak klonów tylko jedna rasa to moje marzenie.Żeby nie było równych i równiejszych,zeby każdy byłby moim bratem.
''Kocham każdego'' Bliźniego,tak samo,każdego traktuje tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum