różowych panienek, tapety na ryju, tlenionych blondynek
Rowniez tego nienawidze
Nienawidze tez :
*Niedziel,
*Trampek
*Emo,
*Kręconych włosow a co z tym idzie , wilgoci , mgły i deszczu,
*Lektur,
*Pani od Polaka,
* Zimna ,
*Szalonych nastalatkow
*Dorosłych
*Grubo posmarowanego masła i grubo pokrojonego sera ... <spawa>
*Głosnych małych brzydkich szczekajacych psow typu " jamnik , cziłała , yorki
*Jak tel mi pada
* Szpanerow i lasek lecacych na samochody i kase ( blachar )
Duzo tego jest oj duzoo
Co do tych nastolatek to popieram. Nienawidzę też pisania w sŁoDki RuShowy SpoSoB. To żenada. Oczywiście nastolatki, które chcą popisać się swym wyglądem nie zajmują u mnie wysokiej pozycji. Ale co do jakichś lektur itp. Matko czy Wy nie macie innych problemów. Może nie potrzebnie się czepiam ale zauważyłam że słowo ''nienawidze'' zostaje na nowo dewaluowane!
nienawidzę mojego miasta, moich sąsiadów, dzieciaków, upałów, mrozów, niecierpliwych ludzi, nieszczerych, nie nawidzę HAKERÓW!!! Romka i to chyba wszystko
Wysłany: 2007-08-17, 14:44
Polecający: Świt nad Bugiem
Różowych panienek, jak to kolega wyżej ujął, ludzi słuchających techno bez przerwy i na cały regulator i wmawiających mi, że to jest zajebiste, Hitlera, Stalina, Bismarcka, Lenina, Angeli Merkel, Putina, Szredera (jakkolwiek się to pisze), Carów, Carzyc, faszyzmu, nazizmu, komunizmu, bloszewizmu, stalinizmu, socjalizmu, kapitalizmu, terroryzmu, dyktatury, nacjonalizmu, rasizmu, fanatyzmu, agresji, bandytyzmu, złodziejstwa, faszystów, nazistów, komunistów, bolszewików, socjalistów, kapitalistów, terrorystów, dyktatorów, nacjonalistów, rasistów, fanatyków, bandytów, chuliganów (zwłaszcza stadionowych), złodziei, Chelsea, Manchesteru United, homoseksualizmu i homoseksualistów, a raczej tego, że afiszują się ze swoją odmiennosćią.
Jak sobie jeszcze coś ważnego przypomnę to napiszę ;P
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Różowych panienek, jak to kolega wyżej ujął, ludzi słuchających techno bez przerwy i na cały regulator i wmawiających mi, że to jest zajebiste, Hitlera, Stalina, Bismarcka, Lenina, Angeli Merkel, Putina, Szredera (jakkolwiek się to pisze), Carów, Carzyc, faszyzmu, nazizmu, komunizmu, bloszewizmu, stalinizmu, socjalizmu, kapitalizmu, terroryzmu, dyktatury, nacjonalizmu, rasizmu, fanatyzmu, agresji, bandytyzmu, złodziejstwa, faszystów, nazistów, komunistów, bolszewików, socjalistów, kapitalistów, terrorystów, dyktatorów, nacjonalistów, rasistów, fanatyków, bandytów, chuliganów (zwłaszcza stadionowych), złodziei, Chelsea, Manchesteru United, homoseksualizmu i homoseksualistów, a raczej tego, że afiszują się ze swoją odmiennosćią.
Nie no.. z tego posta można wywnioskować że jesteś dobrym człowiekiem, a szczególnie obywatelem!! Zgadzam się z każdym słowem jakie napisałeś no może poza Chelsea i MUnited nic do nich nie mam...
A więc jesteś: ksenofobem, szowinistą, homofobem, religijnym fanatykiem, moherem, nietolerancyjnym polskim ciemnogrodzianinem, człowiekiem średniowiecza etc. Albo tak przynajmniej określiłby Cię "jaśnie oświecony i tolerancyjny" obywatel Zachodu.
Czyli bynajmniej nie ja.
_________________ "Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu."
Wysłany: 2007-08-18, 10:33
Polecający: Świt nad Bugiem
Taak na wszystko można znaleźć kolorowe słówka. Zresztą one wszystkie odnoszą sie w zasadzie do ludzi którzy w jakiś sposób walczą z tym czego nienawidzą, ja zaś tłumię swoją nienawiśc w sobie, zatem nie utożsamiaj mnie z nimi.
Sam nienawidzisz zarówno komuchów jak i nazistów więc co pieprzysz? Doskonale znam Twoje poglądy i wiem, że są nieco zbliżone do moich tylko może wyrażam je dobitniej. Nie obchodzi mnie co o mnie sądzą obywatele zachodu. Zresztą jestem tolerancyjny ale wszystko ma swoje granice. Z tym fanatyzmem to się zaplątałeś bo nienawidzę fanatyzmu, więc jak mogę być fanatykiem?
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
Wysłany: 2007-08-19, 00:06
Polecający: google it!
ja nienawidze tych co mi mowia, ze sa Żydami i ze oni sa niby jakims tam narodem wybranym, i ze to oni wiedza i sa od tego zeby Polakom i innym narodom mowic co maja robic i ze oni i tak beda kontrolowac swiat poprzez ekonomie.
tych to ja kur** naprawde nienawidze.
Sam nienawidzisz zarówno komuchów jak i nazistów więc co pieprzysz? Doskonale znam Twoje poglądy i wiem, że są nieco zbliżone do moich tylko może wyrażam je dobitniej. Nie obchodzi mnie co o mnie sądzą obywatele zachodu. Zresztą jestem tolerancyjny ale wszystko ma swoje granice. Z tym fanatyzmem to się zaplątałeś bo nienawidzę fanatyzmu, więc jak mogę być fanatykiem?
Coś się z ludźmi popieprzyło. Nikt nie wyczuwa ironii, nawet tak oczywistej jak moja zawarta w mym poście powyżej... Toż napisałem, że Ja bym Cię tak nie określił. Widać, żeś z Anglii wrócił...
A na przyszłość bacz na cudzysłowia.
_________________ "Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum