Wysłany: 2007-08-22, 15:06
Polecający: Świt nad Bugiem
Świt nad Bugiem napisał/a:
Jaskier napisał/a:
Sam nienawidzisz zarówno komuchów jak i nazistów więc co pieprzysz? Doskonale znam Twoje poglądy i wiem, że są nieco zbliżone do moich tylko może wyrażam je dobitniej. Nie obchodzi mnie co o mnie sądzą obywatele zachodu. Zresztą jestem tolerancyjny ale wszystko ma swoje granice. Z tym fanatyzmem to się zaplątałeś bo nienawidzę fanatyzmu, więc jak mogę być fanatykiem?
Coś się z ludźmi popieprzyło. Nikt nie wyczuwa ironii, nawet tak oczywistej jak moja zawarta w mym poście powyżej... Toż napisałem, że Ja bym Cię tak nie określił. Widać, żeś z Anglii wrócił...
A na przyszłość bacz na cudzysłowia.
Oj dobra, może pijany byłem
_________________ My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Józef Beck
robienia zakupów w upał, kończących się wakacji, wszystkiego co różowe i świecące, matmy, ludzi fałszywych, egoistycznych, burzy, wstawania wczesniej niz o 9:00, wieszającego się windowsa, głupich zaczepek, szkoły, wfu, żeberek, gdy pomaluje paznokcie i po chwili orentuje się, że sie gdzies owym paznokciem dotknełam, jesieni, Tokio hotel, blog 27 i tokiohotelopodobnych i stu inych rzeczy, których nie moge sobie teraz przypomnieć.
_________________ ''Gdy zapytają mnie, co lubiłam najbardziej,
odpowiem, że Ciebie...''
MA
Ja nienawidzę Tibii, gleb, Microsoftu, Billa Gatesa, wieszania się Windowsa, techiawek, crazy froga, hip hopu, debilizmu, chamów, żałosnego pisku opon, jazzu, frajerów, pustej baterii w fonie, braku hajsu, "szpanerów" i wele, wiele innych rzeczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum