co parę lat próbuję się przełamać, ale nie umiem. zawsze kęs kończy się odruchem wymiotnym. i obojętnie kto tych placków nie robi (coby nie było, że problem tkwił np. tylko w plackach roboty mojej mamy).
czego nienawidze??
nienawidze tego, że żeby robić co sie kocha trzeba mieć pieniądze... przynajmniej w moim przypadku....
od kilku lat interesuje sie motocrossem... ale nie stac mnie na wlasny motor... nie stac na lekcje jazdy... a poza tym wszystkie "szkolki" sa daleko od mojego maista...
to jest w ogole jakas zenada... zeby sie tym zajac na powaznie lub nawet nie... trzeba miec na wstepie kilka tysiecy w kieszenia... inaczej nie am mowy o starcie... mam 17 lat i niby moglabym juz pracowac... moze w koncu moglabym sie tym zajac... ale niestety mam na glowie szkole... i nie jestem w stanie pogodzic z tym pracy.... ;/
ehhh wiem ze nikogo to nie obchodzi... ale ja juz czasami ie wytrzymuje...
no w kazdym razie pozostaje mi ogladanie filmow... czytanie gazet... i sledzenia na bieząco scene fmx...
_________________ "marzenia może mieć każdy ale nie każdy doczeka się ich spełnienia... "
uszczesliwiania na sile
wstawania (wczesnie) rano
hip-hopu
buców
fałszywych ludzi
chamstwa
pajacow piszacych wirusy komputerowe
pustych ludzi (nie tylko pustych panienek)
wódki
ludzi probujacych 'wywindowac' sie w towarzystwie kosztem innych
gdy konczy mi sie jedzenie i nie chce mi sie wychodzic do sklepu
zniszczonych publicznych toalet i ludzi je niszczacych
zakładać (pół)mokre koszulki
sytuacji, gdy wybierajac losowo z kilku mozliwosci dopiero jako ostatnia trafiam na ta wlasciwa
papierosow i ludzi 'zmuszajacych' do wachania papierosowych wyziewow
ludzi robiacych z trawnikow wychodki dla swoich psow (lałbym za to deską z gwoździem)
i to chyba by bylo na tyle
_________________ Plan opanowanie wszechświata: 0.02%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum