kłamstwa, dwulicowości, panienek w różowych spódniczkach, z toną makijażu na buźce i brakiem rozumu w główce, flaczków, żołądków i innego takiego świństwa, "mody na Sukces", ludzi, którzy są zapatrzeni w to co myślą i uważajaą do tego stopnia, że nie potrafią nawet wysłuchać, co kto inny ma do powiedzenia, a tym bardziej się do tego ustosunkować inaczej niż: ZDECYDOWANIE JESTEM NA NIE!!!
heh panienki w spódniczkach różowych itd ... wiesz ja tego nie lubie ale mi nie przeszkadza kazdy sobie chodzi jak chce, podobnie kogos moze draznic to, jak ja wygladam
Po za tym sama dobierasz swoich znajomych wiec trzymaj sie zdaleka od ludzi zapatrzonych tylko w siebie, no chyba ze masz ich w szkole albo pracy wiec to nie uniknione heh
co do jedzenia to masz racje ble
ja nie lubie:
Pani sekretarki z dziekanatu,
jedzenia z mcdonaldsu,
muzyki hh i techno,
nie miec racji,
i inne
ale lepiej sie cheba pisze o tym co sie lubi
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
no moze powinnam była napisac ze jednej takiej konkretnie co mi zyc nie daje wpieprzajac sie ze swoimi pseudomadrosciami w moje sprawy, ale tak to juz jakos jest ze sie generalizuje czasami:)
no moze powinnam była napisac ze jednej takiej konkretnie co mi zyc nie daje wpieprzajac sie ze swoimi pseudomadrosciami w moje sprawy, ale tak to juz jakos jest ze sie generalizuje czasami:)
hehe powiedz kto to przyjade i sie tym zajme (czytaj: poćwiartuje i rzuce w przepaść)
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
nom dzięki za propozycję. jak już kiedyś naprawdę będę miała dość to się zgłoszę na pewno. a na razie jeszcze jakoś sobie radzę, za mądra to ona nie jest, więc nie ma źle, a czasem bywa wesoło
nienawidze (razem sie pisze bo nie ma takiego slowa jak "nawidziec" : P) klamstwa i zdrady, nie lubie sera, mleka, smietany, masla, margaryny i watrobki : P
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
nienawidze (razem sie pisze bo nie ma takiego slowa jak "nawidziec" : P) klamstwa i zdrady, nie lubie sera, mleka, smietany, masla, margaryny i watrobki : P
jak mozna nie lubic sera mleka ne pije mam uczulenie
no mozna, to sie podobno nawet jakos nazywa, nie jem mleka, sera, smietany, masla, margaryny - nigdy nie jadlem, na sam zapach mam odruch wymiotny. mleko toleruje tylko w kawie, ser na pizzy i ewentualnie w zapiekance, jak jest mocno zapieczony tez zjem, sos czosnkowy tez od biedy przetrawie. ale tak osobno to nigdy.
juka ze zdrada sie zgadzam ale sprawiedliwosci to Ty nie szukaj na tym swiecie
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nienawidze dumy i jak ktoś ciągle stroi fochy i trudno mu dogodzić. Nienawidze takich dni kiedy czuje się potwornie, nic mi się nie chce i nie mam na nic ochoty. Nienawidze jak ktoś coś zrobi lub powie a potem się tego zapiera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum