mięsa, tańca(w moim wykonaniu), fałszywych ludzi, wykorzystywania innych, złego traktowania zwierząt i ograniczania ich praw, sweetaśnych panienek, Nataszy Urbańskiej, wywyższania się
Wysłany: 2008-05-06, 15:54
Nie lubię dziewczyn typu Sylwiusia (nie wiem czy oglądacie Rozmowy w Toku?)
Kiedy na forumfoto ktoś pisze"gniot" nie mówiąc DLACZEGO
Kiedy ludzie w miejscach publicznych spoglądają na mnie z pogardą i kręcą głowami na "nie"... Czego chcecie od czarnych ciuchów, pieszczoch, łańcuchów, mojego płaszcza i glanów? Przecież nic Wam nie zrobię.
Jeszcze jedno dotyczące mojego ubioru - jak ludzie uciekają przede mną z przystanku... Przystopujcie! Nie zamierzam Was zabić tylko czekam na autobus...
Kiedy ludziom mój ubiór kojarzy się z EMO...
_________________ Älä sano: "Minä rakastan sinua". Anna minun tuntea se!
Nienawidzę chamstwa,najbardziej na świecie..
Nienawidzę ZNP(kobiety wiedzą)
Nienawidzę osób mających się za dziesiąty i zarazem najważniejszy cud świata..Litości i zachowań ich z tym związanych..
Nienawidzę swojego lenistwa.
Braku szacunku-szczególnie wobec kobiet.
Braku dobrych manier.
Wątróbki,surówek,kaszanki,smalca itp.
Nienawidzę chodzić głodna i nienawidzę być przejedzona.
Nienawidzę chlapy w zimę.
Aaaaa nienawidzę owadów-a najbardziej nienawidzę os,pszczół,bąków itp.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
staram się nie nienawidzić, no ale...
nienawidzę cynizmu.
Leilah napisał/a:
Braku szacunku-szczególnie wobec kobiet.
Leilah napisał/a:
Wątróbki,(...), kaszanki
nienawidzę dżdżownic i ślimaków bez skorup.
nienawidzę tego, że cięzko mi się zmobilizowac i nienawidzę moich zapędów do marnowania czasu.
nienawidze, kiedy w domu nie ma herbaty.
nienawidzę, kiedy ktoś mi joszczy nad uchem, i kiedy ktoś chachnoście razy narzeka na to samo i się powtarza, podczas jednego monologu.
nienawidzę swojej naiwności i wpływowości.
i tyle to chyba
Wysłany: 2008-05-08, 11:10
Polecający: sama je odnalazłam :D
niezdecydowania, braku kultury osobistej i braku wlasnego zdania, dwulicowosci,kiedy ktos narzuca mi swoje zdanie... poza tym rannego wstawania i muzyki techno ze juz o disco polo nie wspomne swojego ogromnego lenistwa i odkladania wszytskiego na ostatnią chwile (i chyba nigdy juz sie nie zmienie pod tym wzgledem.. a szkoda)
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
nienawidze lenistwa i nieróbstwa nienawidze fałszywych osób nienawidze sera żółtego i nienawidze piosenek w których leci cały czas umpa umpa umpa cyk cyk sratata( tzw. techno)
Wysłany: 2008-05-27, 23:25
Polecający: google
To teraz ja.
Nie lubię[nienawidzę za duże słowo];
-kłamstwa
-znęcania się nad zwierzętami
-przemocy
-chamstwa i szpanu
-wątróbki
-rasizmu
-braku tolerancji
-dwulicowych ludzi
-dody i tych wszystkich "ala barbie"
-różu
-zimna,mrozu.brr.
-niesprawiedliwego oceniania.
-wymówki " ale ja byłem pijany..."
-strachu
-ludzi bez żadnych wartości w życiu.
-techna/disco polo
-fizyki.
-słodzonej herbaty,a fu.
-seriali xd
-zdrady
-porannego wstawania
-jak ktoś cały czas unosi się honorem
-ludzi nie znających słowa "dziękuje"
-rodzynek w ciescie : P
-gdy ktoś nie ma racji,a mimo to się sprzecza
-chrapania cholera xd
-siebie; braku mobilizacji,lenistwa i akceptacji
-ludzi
-szpitali
-poniedziałków
-makijażu
-chorób i mojej alergi
I tego od cholery i więcej.
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
nienawidzę, gdy po całym dniu milczenia mój telefon sygnalizuje, że przyszedł sms, ja cała już w skowronkach, że ktoś mnie kocha ^^, a tu simplus albo jakieś durnowate reklamy.
o, i nie lubię, gdy reklamy w telewizji lecą za długo, szczególnie późnym wieczorem.
nienawidzę chamstwa, braku tolerancji, głupich uprzedzeń praktycznie za nic ; ], bo ktoś np. ma na głowie afro a nie jest łysym pseudo skejtem łażącym po osiedlu z piosenką na full wydobywającą się z komórki w kieszeni.
cwaniactwa nie lubię i postawy 'co-to-nie-ja'.
nienawidzę pająków i chwil, kiedy po alkoholu zaczynam ni z tego ni z owego płakać ; P.
małe psy, groszek, motyle, biedronki, ćmy, wołowina, wieprzowina, kolor fioletowy, stereotypy, osądzanie po wyglądzie, braku poczucia humoru, braku kultury, tolerowanie wszystkiego (bezwzględnie), marudzenia, dwulicowości, zakładania co się stanie, stresu , szydła w palcu
_________________ "Młodość już taka jest, sama ustala zasady i nie pyta czy ciało to zniesie, a ciało zawsze znosi."
nienawidzę, gdy ktoś składa puste obietnice, o których z góry wie, że nigdy ich nie spełni ; ]. lepiej czasem nie mówić nic, niż powiedzieć za dużo ; ].
i nienawidzę kiedy ktoś robi mnie w konia, że tak to ładnie ujmę lub wystawia do wiatru ; ].
Wysłany: 2008-08-07, 13:49
oj dużo rzeczy:D
ale przede wszystkim nienawidze fizyki w mojej szkole-istny terror xD
a tak to małych dzieci nienawidze, bólu, jak ktoś jest nietolerancyjny i nie ma własnego zdania.
_________________ "Follow me down to the valley below..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum