kooocham duze psy ;( a swojego za nic w swiecie bym nie wymienila np.na jamnika <posiadam doga niemieckiego> ;| czego nie lubie hmnn...ludzi falszywych ^^,nedznych plotek wymyslonych na poczekaniu <zieeew>,chlopakow pozerow o! ,ludzi z zawyzona samoocena <przeciez nie istnieje ludz lepszy ode mnie> a tak serrio to wielu rzeczy nie lubie
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Wysłany: 2007-08-08, 08:49
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Durnych tematow nienawidze.
I rozowych z charakteru dziewczyn rowniez
Nienawidze tez, gdy jestem w szkole wysmiewany z powodu mojej nieznajomosci niemieckiego. Ciekawe ilu z tych Niemcow mowi po polsku?
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
różowych panienek, tapety na ryju, tlenionych blondynek, rozładowanej baterii w telefonie, braku pieniędzy, wstawania przed 7 rano, ostatnich dni wakacji, zepsutego aparatu fotograficznego, wychodzenia z psem zimą, zmywania naczyń, odkurzania, mojej alergii, kilku osób, ciszy, mięsa, wmawiania mi czegoś, czego nie zrobiłam, kończącego się pakietu smsów do orange, pustego telefonu gdy na niego patrzę, tymbarków z napisami typu "dostrojenie na orzeźwienie" kiedy potrzebuję życiowej porady, ludzkiej głupoty i nietolerancji, przedłużających się koncertów, drogich pociągów, wieszającego się komputera, fizyki, wfu i nudnych książek.
Nienawidzę:nienawiści, chamstwa, wstawania rano, szarej jesieni, brzydkiej pogody, wątróbki, kłamstw, lizusów, niesprawiedliwości, jak mi się sypią plany, jak trzeba wziąć się do roboty po długiej przerwie, jak ktoś się czuje lepszy od innych od tak, jak ktoś mnie kopiuje grr... nie naśladuje, tylko wręcz kopiuje!! Mam tu na myśli szczególnie jedną panienkę z bloku na przeciwko...
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.
nienawiść to zbyt duże słowo... nie ma niczego czego bym nienawidziła... ja poprostu nietoleruję pewnych rzeczy... a więc nietoleruję: ludzkiej głupoty i wszystkiego co z niej wynika (ale nie chodzi mi tu o taką głupotę, że ktoś nie mówi naukowym językiem i nie umie tabliczki mnożenia, tylko chodzi mi o taką głupotę życiową...)
_________________ "Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena jaką płaci się za wyobraźnię." T.Harris
Wysłany: 2007-08-10, 11:11
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Cytat:
różowych panienek, tapety na ryju, tlenionych blondynek
Rowniez tego nienawidze
Nienawidze tez :
*Niedziel,
*Trampek
*Emo,
*Kręconych włosow a co z tym idzie , wilgoci , mgły i deszczu,
*Lektur,
*Pani od Polaka,
* Zimna ,
*Szalonych nastalatkow
*Dorosłych
*Grubo posmarowanego masła i grubo pokrojonego sera ... <spawa>
*Głosnych małych brzydkich szczekajacych psow typu " jamnik , cziłała , yorki
*Jak tel mi pada
* Szpanerow i lasek lecacych na samochody i kase ( blachar )
współlokatorów z poważnymi zaburzeniami natury współmieszkalno-społecznej, którzy są amatorami żywności samej wychodzącej z lodówki i zagorzałymi zwolennikami teorii, że aby posprzątać, wystarczy omieść pomieszczenie spojrzeniem; prac do napisania na wczoraj; czekania; stania w kolejkach; tego jednego dnia, którego brakuje mi przed każdym egzaminem (tyle zdążyłabym przecież jeszcze zrobić...); jajek; nazioli; egzaltowanych nastolatek, które posiadają przecież tyyyle mądrości życiowej; Farben Lehre; gramatyki staro-cerkiewno-słowiańskiej; pseudopunkowych dzieciaków, którym się wydaje, że są takie niepokorne i zbuntowane, bo na wakacje robią sobie irokeza i idą na koncert Pidżamy, tkwiąc w upartym przeświadczeniu, że "Wódka" to najlepszy napisany przez Grabaża (sic!) utwór; szukania mieszkania; łażenia bez sensu po sklepach; wesel; małych dzieci...
rozowych idiotek; popu; techna; polskiego "rapu"; kotow; dzieci; komercji; ludzi, ktorzy zabieraja sie do rzeczy, o ktorych nie maja zielonego pojecia ( przyklad: tokio hotel); ludzi, ktorzy uwazaja ze sa najmadrzejsi i najwazniejsi na swiecie; pozerow; matematyki; wfu; jamnikow; sasiadow puszczajacych na cale osiedle techno i uwazajacych ze z tego powodu sa tacy "cool"; upalu; zimna; szkoly; ludzi, ktorzy uwazaja, ze hip-hop to jest gatunek muzyczny ( a to jest subkultura) i jednoczesnie uwazajacych, ze sie swietnie znaja na muzyce; szpanu; nudy; rasizmu; ludzi, ktorzy uwazaja, ze sa tak strasznie mhroczni, bo sluchaja green daya; sprawdzianow; simsow; dzieciakow, ktore uwazaja, ze zeby byc "cool" trzeba pic alkohol; radia; ludzi, ktorzy mnie nie lubia; komarow; zlota; ludzi zabijajacych i dreczacych zwierzeta; imprez rodzinnych...
Lekcji chemii, zboczonych panów, pustych różowych tapeciar, mojego obecnego telefonu któremu często zachciewa się nie dostarczać smsów do sieci niemieckiej.
Nienawidzę gdy mój ojciec chrapie tak że słychać go w moim pokoju
takze tego jak ktoś kręci tak jak tylko można po to, aby prawda nie wyszła na jaw.
Nienawidzę jak ktoś wpiera mi że było TAK a nie inaczej. (a wcale TAK nie było), jak ktoś dba tylko o siebie nie zwracając uwagi na to, czego ja chcę i czego ja potrzebuję.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Różowych panienek, hip hopu (i wszystkiego, co w sobie to pojęcie zawiera), ludzi, którzy nie czytają, techno, blokersów, żuli, meneli, agresji, psa sąsiadów, czerwonych, osób nieekologicznych (np. palących śmieci:P), rosyjskiej mentalności, Manueli Gretkowskiej, prezydenta pijanego w Charkowie, małych dzieci, ślubów.
Tyle...
_________________ "Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu."
Wysłany: 2007-08-13, 15:24
Polecający: google
dzieci, moich sąsiadów, mojego miasta, ludzi którzy się narzucają i włażą w tyłek, dwulicowych, nieszczerych, z zawyżoną samooceną, małych kundelków, upałów, waty, bólu w kościach kiedy zbyt rano się obudzę i buczenia za oknem o 4 rano
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum