ForumNasze.Net Strona Główna

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

ogame

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Matis  

Wysłany: 2007-08-06, 14:42   czego nienawidzicie

ja nienawidze dużych psów,koszykówki,tenisu i marud :zdegustowany:

dove  

Wysłany: 2007-08-06, 18:48   

Matis napisał/a:
ja nienawidze dużych psów

O matko! :szok: Ja je uwielbiam :]

A ja nienawidzę zimy i dwulicowych ludzi ( zawsze trzymam się od nich z daleka) :zdegustowany:

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-08, 00:26   
   Polecający: dzieki sobie! xD

Cytat:
ja nienawidze dużych psów
kooocham duze psy ;( a swojego za nic w swiecie bym nie wymienila np.na jamnika <posiadam doga niemieckiego> ;| czego nie lubie hmnn...ludzi falszywych ^^,nedznych plotek wymyslonych na poczekaniu <zieeew>,chlopakow pozerow o! :dobani: ,ludzi z zawyzona samoocena <przeciez nie istnieje ludz lepszy ode mnie> :przestraszony: a tak serrio :luka: to wielu rzeczy nie lubie :D

Nori  

Wysłany: 2007-08-08, 08:49   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Durnych tematow nienawidze.
I rozowych z charakteru dziewczyn rowniez ;)
Nienawidze tez, gdy jestem w szkole wysmiewany z powodu mojej nieznajomosci niemieckiego. Ciekawe ilu z tych Niemcow mowi po polsku?
Reality fragmented in beliefs

http://www.lastfm.pl/user/Infocalypse/

Martina  

Zaproszone osoby: 11

Wysłany: 2007-08-08, 13:15   
   Polecający: epuls.pl

różowych panienek, tapety na ryju, tlenionych blondynek, rozładowanej baterii w telefonie, braku pieniędzy, wstawania przed 7 rano, ostatnich dni wakacji, zepsutego aparatu fotograficznego, wychodzenia z psem zimą, zmywania naczyń, odkurzania, mojej alergii, kilku osób, ciszy, mięsa, wmawiania mi czegoś, czego nie zrobiłam, kończącego się pakietu smsów do orange, pustego telefonu gdy na niego patrzę, tymbarków z napisami typu "dostrojenie na orzeźwienie" kiedy potrzebuję życiowej porady, ludzkiej głupoty i nietolerancji, przedłużających się koncertów, drogich pociągów, wieszającego się komputera, fizyki, wfu i nudnych książek.

if I could be who you wanted.. all the time

madziuuula  

Wysłany: 2007-08-08, 17:52   

Nienawidzę:nienawiści, chamstwa, wstawania rano, szarej jesieni, brzydkiej pogody, wątróbki, kłamstw, lizusów, niesprawiedliwości, jak mi się sypią plany, jak trzeba wziąć się do roboty po długiej przerwie, jak ktoś się czuje lepszy od innych od tak, jak ktoś mnie kopiuje grr... nie naśladuje, tylko wręcz kopiuje!! Mam tu na myśli szczególnie jedną panienkę z bloku na przeciwko... :zly:

To panów pan i królów król,
on trzyma wciąż mnie za rękę.
Ja to wiem, ja to wiem.
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.

Gość keep smiling :)

Bless

naya  

Wysłany: 2007-08-08, 18:57   

nienawiść to zbyt duże słowo... nie ma niczego czego bym nienawidziła... ja poprostu nietoleruję pewnych rzeczy... a więc nietoleruję: ludzkiej głupoty i wszystkiego co z niej wynika (ale nie chodzi mi tu o taką głupotę, że ktoś nie mówi naukowym językiem i nie umie tabliczki mnożenia, tylko chodzi mi o taką głupotę życiową...)

gremlin  

Wysłany: 2007-08-10, 11:00   

Nienawidze kiedy ktoś się spóźnia :/

[ Dodano: 2007-08-10, 11:03 ]
Cytat:
gremlin, chcesz mnie poznać?

To do mnie ?? :D

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-10, 11:11   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Cytat:
różowych panienek, tapety na ryju, tlenionych blondynek

Rowniez tego nienawidze :)

Nienawidze tez :
*Niedziel,
*Trampek
*Emo,
*Kręconych włosow a co z tym idzie , wilgoci , mgły i deszczu,
*Lektur,
*Pani od Polaka,
* Zimna ,
*Szalonych nastalatkow
*Dorosłych
*Grubo posmarowanego masła i grubo pokrojonego sera ... :dobani: <spawa>
*Głosnych małych brzydkich szczekajacych psow typu " jamnik , cziłała , yorki
*Jak tel mi pada
* Szpanerow i lasek lecacych na samochody i kase ( blachar )

Duzo tego jest oj duzoo

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

Aqusia  

Wysłany: 2007-08-10, 11:49   

Nienawidzę koszmarnych snów, które po przebudzeniu nie chcą minąć i zostawiają po sobie niepewność czy się nie spełnią naprawdę.

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-08-12, 21:07   

współlokatorów z poważnymi zaburzeniami natury współmieszkalno-społecznej, którzy są amatorami żywności samej wychodzącej z lodówki i zagorzałymi zwolennikami teorii, że aby posprzątać, wystarczy omieść pomieszczenie spojrzeniem; prac do napisania na wczoraj; czekania; stania w kolejkach; tego jednego dnia, którego brakuje mi przed każdym egzaminem (tyle zdążyłabym przecież jeszcze zrobić...); jajek; nazioli; egzaltowanych nastolatek, które posiadają przecież tyyyle mądrości życiowej; Farben Lehre; gramatyki staro-cerkiewno-słowiańskiej; pseudopunkowych dzieciaków, którym się wydaje, że są takie niepokorne i zbuntowane, bo na wakacje robią sobie irokeza i idą na koncert Pidżamy, tkwiąc w upartym przeświadczeniu, że "Wódka" to najlepszy napisany przez Grabaża (sic!) utwór; szukania mieszkania; łażenia bez sensu po sklepach; wesel; małych dzieci...

jak coś mi się przypomni, to dopiszę ;>

grlało, matulu

Alessa  

Wysłany: 2007-08-12, 22:23   

rozowych idiotek; popu; techna; polskiego "rapu"; kotow; dzieci; komercji; ludzi, ktorzy zabieraja sie do rzeczy, o ktorych nie maja zielonego pojecia ( przyklad: tokio hotel); ludzi, ktorzy uwazaja ze sa najmadrzejsi i najwazniejsi na swiecie; pozerow; matematyki; wfu; jamnikow; sasiadow puszczajacych na cale osiedle techno i uwazajacych ze z tego powodu sa tacy "cool"; upalu; zimna; szkoly; ludzi, ktorzy uwazaja, ze hip-hop to jest gatunek muzyczny ( a to jest subkultura) i jednoczesnie uwazajacych, ze sie swietnie znaja na muzyce; szpanu; nudy; rasizmu; ludzi, ktorzy uwazaja, ze sa tak strasznie mhroczni, bo sluchaja green daya; sprawdzianow; simsow; dzieciakow, ktore uwazaja, ze zeby byc "cool" trzeba pic alkohol; radia; ludzi, ktorzy mnie nie lubia; komarow; zlota; ludzi zabijajacych i dreczacych zwierzeta; imprez rodzinnych...

Szlachcianka  

Wysłany: 2007-08-12, 22:43   
   Polecający: Google

Lekcji chemii, zboczonych panów, pustych różowych tapeciar, mojego obecnego telefonu któremu często zachciewa się nie dostarczać smsów do sieci niemieckiej.
Nienawidzę gdy mój ojciec chrapie tak że słychać go w moim pokoju :|
takze tego jak ktoś kręci tak jak tylko można po to, aby prawda nie wyszła na jaw.
Nienawidzę jak ktoś wpiera mi że było TAK a nie inaczej. (a wcale TAK nie było), jak ktoś dba tylko o siebie nie zwracając uwagi na to, czego ja chcę i czego ja potrzebuję.
_______

<33

Świt nad Bugiem  

Wysłany: 2007-08-13, 14:53   
   Polecający: Google:P

Różowych panienek, hip hopu (i wszystkiego, co w sobie to pojęcie zawiera), ludzi, którzy nie czytają, techno, blokersów, żuli, meneli, agresji, psa sąsiadów, czerwonych, osób nieekologicznych (np. palących śmieci:P), rosyjskiej mentalności, Manueli Gretkowskiej, prezydenta pijanego w Charkowie, małych dzieci, ślubów.
Tyle...

Anton  

Wysłany: 2007-08-13, 15:24   
   Polecający: google

dzieci, moich sąsiadów, mojego miasta, ludzi którzy się narzucają i włażą w tyłek, dwulicowych, nieszczerych, z zawyżoną samooceną, małych kundelków, upałów, waty, bólu w kościach kiedy zbyt rano się obudzę i buczenia za oknem o 4 rano

Odpowiedz do tematu