Chciałem się pożegnać ze wszystkimi.
Nie będę już pisać na forum.
Koniec mej obecności.
Potem koniec życia.
Nie mam ochoty ani na jedno, ani na drugie.
Nie chcę już nic od życia.
Mam dość płaczu.
Dość nieprzespanych nocy.
Dzięki Wam, za te wspólne chwile.
ps. jeśli chcecie sie czegos o mnie dowiedziec, wejdzie na mojego bloga.
ksiadz-wikary.ownlog.com
haslo: jerusalem
Ostatnio zmieniony przez einsatzkommando 2006-05-14, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-05-14, 20:40
Polecający: bierdonka
no niee ;[ bez jaj ... jedna z fajniejszych osób na tym forum ... niee .. ja sie nie zgadzam ... stary , przeciez zycie to ciągłe wzloty i upadki , ale trzeba wziąc tyłek i zyc dalej! Ja wiem ze trudno , ale mam nadzieje ze głupot nie zrobisz !
Ale widze ze juz to chyba postanowione skoro ten temat , dziwne jest zegnac sie z kims z forum , no ale skoro tak to hail! \m/
Przemek, nie świruj.
acha, chciałam powiedzieć, że on jeszcze żyje, bo pisał smsa
temat jak dla mnie głupi.
bo wiadomo, że tego nie zrobisz.
bo nie możesz.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Samobójcy nie lubią, gdy nie są traktowani poważnie i często negatywna reakcja ludzi działa w drugą stronę. Ale nie o tym...
Zgadzam się z lolinką. Nie na tym rzecz polega, by nigdy nie upaść, ale na tym by umieć powstać. W zasadzie, kim jestem by Cię pouczać? Skoro jednak zdecydowałeś się na temat i mimo, że jestem nowa, wtrącam swoje trzy grosze. Daj sobie siana i pruj do przodu, no może nie od razu, ale krok do przodu mile widziany.
_________________ don't cry strange little girl. there's no reason to give your soul to devil. choose life.
Malborski Przegląd Muzyczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum