powiem Ci szczerze że ja marze czasami ale to jest hym..cięzkie... bo wyobrażasz sobie cos nierealnego co nie ma prawa się zdarzyć i potem cierpisz jeszcze bardziej bo samemu sobie niesiesz nadzieje. Ale czy warto marzyć nie moge jednoznacznie powiedziec. Ja lubie ale potem i tak jest dół bo cos nie wyszlo, nie wypalilo. Albo tak: warto jeśli ktos umie odróznić życie od snu
Marzenia są potrzebne ale z umiarem. Z tego co wiem to jakiś portal internetowy stworzył nawet Międzynarodowy Dzień MArzyciela. Sceptycznie do tego podchodze bo to chyba kolejne show.
MArzenia są fajne gdy jest ku temu nastrój
dobrze powiedziane, bo jesli ktos zyje samymi marzeniami to ekhe zazwyczaj ma wiecznego dola caly czas mysli tylko o tym co mu sie marzy i co by chcial osiagnac a co jest niemozliwe
czesto marze i mysle ze warto bo to dodaje mi jakby skrzydel chce osiagnac cos i do tego daze no a ze sie czasem nogapowinie to normalne ...
Wysłany: 2006-11-19, 14:25
marzyć można prawie o wszystkim tylko że nasze marzenia się i tak nigdy nie spełnią bo taka jest kolej rzeczy na tym świecie no chyba że ktoś jest miliarderem no to jego marzenia
na pewno się spełnią a nie takiego szarego człowieka jak my.
A z tego wiosek jest taki że nam tylko zostały marzenia i nic więcej
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Marzenia są nieodłączne bez nich nic by nie było. No bo jak by to było gdyby ktoś kiedyś nie zamarzył by sobie polecieć w niebo? Nawet te najbardziej absurdalne są jak najbardziej na miejscu przynajmniej dla mnie.
_________________ "Musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie"
Seneka
chyba nie ma dnia zebym nie marzyl i to o wszystkim
ale tak szczerze mowiac kazdy marzy dziennie o normalnym zyciu codziennym, bo to ze chce zeby wyjsc wczesniej ze szkoly czy z pracy itp to sa wlasnie jakies nasze marzenia
Nawet te najmniejsze marzenia są jak najbardziej na miejscu i wcale nie są mniej ważne od tych wielkich Wręcz przeciwnie małe tworzy wielkie od małych rzeczy zaczynają się te wielkie.
_________________ "Musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie"
Seneka
Uwielbiam marzyc ale na wszystko jest czas i miejsce a najbardziej kocham w moich marzeniach to ze nie wszystkie sa do spelnienia a do tego to jest jedyna rzecz za ktora sie nie placi
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
mam tak czesto. odrywam sie od rzeczywistosci i probuje wyobrazic sobie jak wyglodalo by moje zycie gdyby znikly na przyklad wszyskie bariery finansie ktore mnie ograniczaja. czy wato marzyc? w sumie nic mi te marzenia nie daja, ale jakos tak dzieki temu nastroj mi sie poprawia wiec chyba warto.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Uważam, że warto marzyć. Jak najbardziej ...
Nawet jeśli jest to marzenie nie do zrealizowania.
W sumie... gdybyśmy nie marzyli nie bylibyśmy szczęśliwi. Tak to jakaś cząstka w nas mówi "A może... może jednak tak" I dzięki temu wierzymy. Dzięki temu mamy pewność, że zawsze jest jakaś nadzieja. Że nie warto się poddawać. Że jeszcze wszystko się może wydarzyć....
_________________ NOBODY dies virgin
cause in the end
life fuck us all!
ja mysle zę jak marzymy to jesteśmy nieszczęsliwi bo wierzymy w cos co jest nierealne i niejednokrotnie karmimy się złudzeniami pięknego i nieistniejącego zycia..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum