byłam w wakacje w Kraku i taka akcja była , ludzie dziwnie sie patrzeli , dziwili , pukali w głowe ale i tak wiele osob sie zdecydowało na darmowe dopieszczenie ;p
zawsze tak jest xD bo ludzie saprzyzwyczajeni do rutyny ... a krzywo patrza na cos innego nowego ...
Wysłany: 2006-11-23, 21:03
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
gorzej, to nie byl joke :p
Ja sobie nie moge wyobrazic takiej akcji w realu Ani mojej reakcji :p pewnie popatrzylbym sie na nich jak na idiotow.... przytulanie sie do nieznajomych osob - jak dla mnie to dosyc dziwne jest negatywnie... ale skoro wam to sprawia przyjemnosc ;>
edit do posta na dole: hehe ;D zamotal sie ;>
Ostatnio zmieniony przez Katharsis 2006-11-23, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
ja już mam skomponowaną ekipę, wszystkich chętnych na darmowe przytulenie się do moderatorki zapraszam do Rybnika ;P
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2006-11-24, 18:31
Polecający: Znalazlem w necie
Popieram te akcje ... jestem ciekaw i porusze te kwestie po akcji iz ilu ludzi od was stronilo i sie balo was lub wysmiewalo ... sam w to nie wejde bo sie obawiam opini publicznej ale popieram ....
Pozdrawiam
Jacek
loo wlasnie niedawno wrocilam z katowic i mam taki humor jakiego dawno nie mialamm aaa ... akcja udana i to w 100% powiem tak od samego poczatku bylo pozytywnie zebralismy pelno innych ludzi ktorzy tez organziowali isie skumalismy potem rozdzielilismy sie i zaczelismy chodzic po katowicach ludzie roznie reagowali jedni ucieklai (przewaznie ci starsi) jedni tylko sie usmeoichali i szli dalej a wiele osob sie przytualo chociaz niektorzy byli tacy jacys niepewni :D je je najlepszy jednak byl pan ktory az sie autem zatrzymal wyskoczyl z niego i lecial sie do nas przytulic xD albo 2 staresze kobitki ktore sie tak nabijaly " jee jeee ale spontan dajcie uscika" haha wiele osob pytalo o co w tym chodzi i dlaczego tak robimy jedni zadawlai pytania czy na cos zbieramy xD inni czy na w skzole kazali xD jedna laska nawet pwoiedziala ze jej taka starsza kobiecina " dziewczyno ty idz do kosciola i sie nawroc" jak widac zdania podzielone chcoiaz wiele osob bylo ktorzy sie przytulali nie no poprostu co tu duzo mowic czekam na nastepna akcjee xDach no i jeszcze rozwalil mnie starszy pan ktore za usciska wpychal mi czekolade za kurtke xD
tak tak obcokrajowcy xD haha tez sie przytulali w kato nawet potem jak dolaczylismy do takich ludzi co grali na djembe i gitarce to im ciepli 60 zeta oO :D na szczytne cele :x
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum