Eh, długi weekend. A to jeszcze dwa długie dni.
A plany? Zakupy, zakupy, zakupy. Spacery, spotkania, odpoczywanie.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
już pojutrze, na słodkie dziewięć dni na Zalewie Sulejowskim
Zazdroszcze, byłem tam pare razy na wakacje w ośrodku "Borki". Na zalewie też sobie trochę powiosłowałem, pożeglowałem. Świetna okolica na wypoczynek, można się zarówno pobyczyć cały dzień jak i aktywnie spędzić czas, bez nudy, albo połączyć jedno i drugie
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Pojade sobie na wies do kolezanki bedziemy lataly do najblizszego sklepu spozywczego ktory jest 4 km od domu i objadaly sie lodami. Potem wroce do Warszawy i... juz moi znajomi cos wymysla. :wink: mam nadzieje ze tym razem obedzie sie bez strazy miejskiej, policji i innych podobnych atrakcji
Zazdroszczę Wam...
Ja będę u laski przy łóżku leżał i wspierał ją na duchu w ciężkich chwilach.
A jak znajdę jakieś 5 minut wolnego czasu, to się na maturę będe uczył.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Siedzę w domu z przyjaciółka i matą do DDR i olewam to, ze zaraz po weekendzie mam powtórkę z całego renesansu z polskiego, tragiczny sprawdzian z biologii i spreawdzian z gegry XD
Konkretne plany, to może później
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
mam powtórkę z całego renesansu z polskiego, tragiczny sprawdzian z biologii i spreawdzian z gegry
a ja po weekendzie mam sprawdzian z baroku, funkcji kwadratowej i kartkówke z angielskiego. a to tylko w poniedziałek.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
zaraz po weekendzie mam powtórkę z całego renesansu z polskiego, tragiczny sprawdzian z biologii i spreawdzian z gegry XD
Orange napisał/a:
a ja po weekendzie mam sprawdzian z baroku, funkcji kwadratowej i kartkówke z angielskiego
Heh... a ja dzisiaj miałem zakończenie roku szkolnego i odebrałem świadectwo...
Koniec ze sprawdzianami przynajmniej na jakiś czas :yea:
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
a ja po weekendzie mam sprawdzian z baroku, funkcji kwadratowej i kartkówke z angielskiego. a to tylko w poniedziałek.
Mój Boże, nawet nie mów, wczoraj poprawiałam trójmian kwadratowy... bleeee =.=
Do planów dochodzi- będe przesiadywać z lodami pod wierzbą moją magiczną
Yrokez, ty szczęściarzu u.u No ale przynajmniej dzięki wasm przedłużyliśmy sobie weekend o 5 godzin lekcyjnych
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum