Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

***ArChi***  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-05-02, 23:01   

Dishman, u mnie wlasnie w takie majowe dni czy tam inne cieplejsze normalnie na osiedlu przed blokiem :) siadaja na laweczce i robia :P po co sie meczyc i nad wode czy na dzialke :P

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-05-02, 23:03   
   Polecający: google

jak im sie nie chcialo nigdzie jechac to zrobili sobie w garazu :P ... czemu nie :| nie no ale zdecydowanie jest chyba przyjemniej na dzialce albo nad woda ;) do tego namiocik i weekndfajny pogodny ;)

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-05-03, 13:50   

oo w garazu to standard , ja kiedys robiłam z kumplem na przstanku autobusowym :D ciekawie było
a ja sobie byłam na koncercie , i tera odchoruje to cały tydzien , tak to jest jak sie skacze i wdycha niezdrowe powietrze ;]
a jutro matury i mój dzien minie na trzymaniu kciuków za mojego szatana kochanego ! :*
no i za was tez ;] a niech strace ;p

Zbieracz Puszek  

Wysłany: 2006-05-03, 14:08   

Grillownie jest świetne :) W przypadku mnie i moich ziomali kończy się to tak, że nikomu nie chce się rozpalać ognia, więc jemy to co przynieślimy na surowo, pijemy, przez co nie jesteśmy w stanie wrócić do domu. Zaczynamy śpiewać i zasypiamy pod gołym niebem. Wspomnienia z wakacji ;)

Pod_Oslona_Nocy  

Wysłany: 2006-05-03, 15:22   
   Polecający: Martina

Yyy...Spacerując po festynach; koncertach - teraz w mieście jest dużo ciekawych zbiorowisk ludzi.
Nikt nie zagłuszy nie zatrzyma
Wojny, którą w sobie skrywam

NatalkaS  

Wysłany: 2006-05-03, 16:59   
   Polecający: Dzieki reklamie

A ja spedziłam Weekend u mojego misiaczka a takze, w zoo, na obiadku na piwku i w ogole wypasnie ;)

www.Melory18.fotka.pl

Dishman  

Wysłany: 2006-05-03, 19:55   

PosZczElona napisał/a:
nie no ale zdecydowanie jest chyba przyjemniej na dzialce albo nad woda ;) do tego namiocik i weekndfajny pogodny

No mi własnie chodziło o to, że na działce, czy nad wodą jest przyjemniej. U nas garaże to jedno wielkie betonowe gówno. No, ale jak kogos przypili to może być i garaż. W sumie ja tam byłem po 22, to już im samochodami nad kiełbasą nie jeździli ;)

k0573k  

Wysłany: 2006-05-04, 16:26   
   Polecający: www.google.pl

a weekendzik jeszcze trwa ahh qrcze ale mi leci ostatnio na graniu w najnowszego tonego

obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy

De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>

Colorblind  

Wysłany: 2008-04-27, 00:24   

odpoczywam, łapię energię ^^ wykorzystuję maksymalnie czas wolny, nadrobię zaległości w oglądaniu filmów bollywoodzkich to w teorii - czyli pewnie w praktyce wyjdzie, że będę siedzieć nad materiałami i pisać mądrą, bardzo ważną pracę ^^ ciekawa perspektywa, można zacząć mi zazdrościć ;]

'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
:luka:

ręceprecz odtybetu

charon  

Wysłany: 2008-04-27, 00:26   
   Polecający: Colorblind

Na 2 dni wpadam do rodzinki. Dawno ich nie odwiedzałem.
Colorek napisał/a:
ciekawa perspektywa, można zacząć mi zazdrościć ;]

Ja nie muszę zaczynać zazdrościć, bo sam mam trochę rzeczy do zrobienia. Mój wydział dba o to, bym się nie nudził ;p
Eternally

last.fm

Sol  

Wysłany: 2008-04-27, 00:27   

Obijać się zamierzam ^^ zwłaszcza, że co najmniej połowę tegoż weekendu zamierzam spędzić w domu, czyli jakakolwiek nauka odpada - w domu uczyć się nie potrafię ;P czyli najprawdopodobniej będę się włóczyć gdzieś ze znajomymi - albo z psem ^^

mototówka <3

ręceprecz odtybetu

sis  

Wysłany: 2008-04-27, 00:31   

Colorblind napisał/a:
ciekawa perspektywa, można zacząć mi zazdrościć ;]
Nie zazdroszczę, bo powinnam robić dokładnie to samo, tzn płodzić Bardzo Mądrą Pracę ;p A tymczasem niefrasobliwie wybieram się na Dziki Wschód, tym razem w mazurskie rejony, gdzie zamierzam nadrobić zaległości towarzyskie, odpocząć, nabrać sił, zgłupieć do szczętu, oderwać się od Wszystkich Strasznych Rzeczy, które majaczą na horyzoncie w związku z sesją i - przede wszystkim - fantastycznie się bawić. O.

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-04-27, 16:17   
   Polecający: google

długi weekend spedzam koncertowo i jeszcze raz koncertowo nie ma lekko zaczynamy od srody uh ah ^

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

cotopaxi  

Wysłany: 2008-04-27, 20:46   

pierwsza rzecz - po poworcie do 3-c zrobie sobie jajecznice. to bedzie w jedna z kilku ostatnich godzin kwietnia.
dzien pierwszy, czwartek 1maja - ogladam i dokumentuje wschod slonca ogladany z klifu orlowskiego w gdyni w doborowym towarzystwie. 1 maja to rowinez pierwszy dzien mojej kolejnej diety (chyba trzciej od poczatku kwietnia...). po powocie do lozka zamierzam odsypianie. nastepnie gruntowny porzadek w kolejnej czesci ogrodu oraz zasianie kilku kwiatkow, tolerancyjnych glebowo i preferujacych polcien. mam rowniez nadzieje na spacer wiezorem oraz Ogladanie Programow w Telewizorze. moze sie poucze.
dzien drugi, piatek 2maja - rano kolejna czesc pracy w ogrodzie. zakupy w biedrze. nastepnie impreza urodzinowa siostry z okazji wkroczenia w dorosly wiek lat osiemnastu. mlodziez, mlodziez...
dzien trzeci, sobota 3maja - upieczenie ciasta, upieczenie chleba. przygotowanie prowiantu na popoludnie. wielkie garden party mam nadzieje - bez nadzoru strazy miejskiej. pod wieczor potancowka w klubie ucho. powrot pare godzin po polnocy. nie czekajcie z kolacja.
dzien trzwarty, niedziela 4maja - zapakowanie swiezo wypranej odziezy do plecaka. obejrzenie bajki na disney channel. spozycie sniadania. zajecie sie dowolna czynnoscia. spozycie obiadu. powrot do metropolii poznan. w pociagu prawdopodobnie nastapi wielkie nadrabianie luk w edukacji i przygotowywanie sie do kolejnego kola z gramatyki angielskiej.
nastepny dlugi weekend za 2,5tygodnia.!!!!

!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!

***ArChi***  

Wysłany: 2008-04-27, 21:01   

trzeba wkoncu zaczac pisac prace mgr :) a czasu bedzie duzo na to :P

ale w jeden dzien gdzies po za miasto napewno sie wyjedzie

Odpowiedz do tematu