łooo .. sex ,drugs and rock'n'roll !!!!!!!! ;]
planuje Karków ze znajomymi i http://miasta.gazeta.pl/c...71,3306622.html ;] muzyka nijaka, w sumie nie wiem co to jest , ale moze byc fajnie , wszystkie imprezy plenerowe sa fajne ;] a pozniej sie bede uczyć ! ;p o ! i tak powiem ! ;]
Wysłany: 2006-04-26, 18:44
Polecający: baba jaga ;P
Wiesz ze nie pytalam CIebie .. jak zadaje pytanie to NIE do Ciebie naucz sie w koncu unikniemy konfliktow jakze niepotrzebnych ;] w ogole przestan sie do mnie w jaki kolwiek sposob odzywac, tak jak ja do Ciebie uznajmy to za oficjalne zalatwienie sprawy
n/t:
pojechalabym gdzies jeszcze ... kto wie moze do katowic ;>>>
1 maja jadę - właściwie daleko nie muszę - na DeadMosh Festival, który odbywa się w klubie Rude Boy w Bielsku-Białej. Grają naprawdę świetne kapele - z polskich m.in.: Faust Again, Odszukać Listopad, Omkara. Z zagranicznych: Deadlock [na ten zespół czekam najbardziej, choć słyszałem, że słabo wypadają na koncertach], To Kill - jak to ktoś opisał: "Brutalny oldschool z Włoch w klimatach Terror/American Nightmare." i wiele innych. Największą gwiazdą ma być Bridge to Solace - nie znam :oops: Razem gra 9 kapel, choć jak gdzieś wyczytałem jest to festiwal otwarty i kto wie, kto jeszcze wpadnie W następne dni planuję spotknie z klasą i ze starymi znajomymi. Mam nadzieję, że w ten długi weekend będę naprawdę zajęty - nie lubię siedzieć bezczynnie
_________________ Tonight I'm nothing
It doesn't matter where I've been
Delay of reaction is
The unseen movie of this life.
Ja bym chciała zeby michał miał dla mnie troche wiecej czasu i sam mi cos zaproponował zeby cos ciekawego porobic i troche ze soba pobyc ;] zobaczymy czy na to wpadnie czy o mnie z... nie zpaomni ;]
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wiesz ze nie pytalam CIebie .. jak zadaje pytanie to NIE do Ciebie naucz sie w koncu unikniemy konfliktow jakze niepotrzebnych ;] w ogole przestan sie do mnie w jaki kolwiek sposob odzywac, tak jak ja do Ciebie uznajmy to za oficjalne zalatwienie sprawy
to nie zadawaj pytan ogolnych lub pisz k0573k nie odpowiadaj na to czy cos w tym stylu bo ja i tak zapomne ze nie mialem odpiadac jak mi nie napiszesz przy pytaniu a czy ty sie lubisz klcic Kurczol jak nie to szkoda juz na na cus liczylem
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Ja w piątek jade na hawajskie party z kumpelami do Wrocławia . W sobote rano jade z rodzinką nad jezioro (dokładnie do Lginia) Musimy przyczepkę zaciągnąć Spędzamy tam wakacje każdego lata, zawsze jest świetnie
Mam nadzieje, że spotkam dużo znajomych w ten długi weekend . Ale pogoda ma być nie za fajna Będe tam do środy, a potem wracam do mojego miasteczka. A potem mam do końca tygodnia wolne (dzięki maturzystom )...coś się wymyśli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum