Wysłany: 2006-07-23, 20:08 Do Adamusa i innych forumowiczow z wawy Polecający: www.google.pl
bede u was niedlugo w przyszlym tygodniu na caly dzien, potzreba mi kogos kto miasto poaze i bronka ze mna wypije czy cus. chetnych zapraszam do pisania do mnie pw.
dzien po wawie jade na slask do niedlugo powiem jakiego mista, tych ktorzy tam mieszkaja prosze o kontakt, bo z wami tez chetnbie sie spotkam
a ja jak kiedyś się będę wybierała do Łodzi, to bedę przelotem przez 15 minut w Dąbrowie na pkp bo tam mam przesiadkę ;p
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
A bardzo chętnie, żadną okazją do napicia się nie pogardzę ;], tylko jeszcze powiedz którego dnia konkretnie i można się ustawiać.
chyba nawet juz w sierode bede przyjade telimena wiec bede cos kolo 9 chyba w w wawie. wiec potrzebuje przewodnika na caly dzien
moze jeszcze familje odwiedze
Martina napisał/a:
a ja jak kiedyś się będę wybierała do Łodzi, to bedę przelotem przez 15 minut w Dąbrowie na pkp bo tam mam przesiadkę ;p
jakbys jechala i twoja przesiadka trwala z 2 h to bym sie tam wybral
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum