Wysłany: 2006-09-02, 20:37 dobra nazwa....jesteście kreatywni?
W poniedziałek muszę iść zarejestrować swoją firmę, a ja....wciąż nie mam nazwy!!!!!!To ma być biuro nieruchomości. Pomóżcie mi wymyślić coś fajnego i łatwego do zapamiętania....totalenie nic mi do głowy nie przychodzi:-(
Wysłany: 2006-09-03, 10:33
Polecający: bierdonka
w wymyślaniu nazw firm pomocne sa np imiona członków rodziny jesli to firma rodzinna , albo wspołpracowników, mozna nazwac firme od nazwiska własciciela, lokalizacji, charakterystycznego punktu , wiele jest możliwości , wystarczy pomyśleć. Proste rozwiązania sa najlepsze. A jak cos to podrzuc nam pare szczegołow, wspolnymi siłami możemy cos wymyslec.
Kilka szczegółów:
Firma będzie zarejestrowana w Krakowie, ale nie chciałabym się ograniczać terytorialnie. Myślę,że na przykład nazwa "Cracovia" może być już nie na miejscu gdybym pośredniczyła w sprzedaży pensjonatu w Zakopanem:-)(to oczywiście przy założeniu,że wszystko pójdzie dobrze...)
Na razie nie będę mieć współpracowników, nie będzie to firma rodzinna a moje nazwisko już jest w nazwie innego biura nieruchomości w Krakowie:-(
Zastanawiam się nad tym od dawna i jak coś przychodzi do głowy i wydaje mi się,że to poprostu genialne, to sie okazuje,że ktoś na to wpadł wcześniej:-(
Pomóżcie!Proszę!
jakos nic innego nie przychodzi mi obecnie do glowy.... moze po prostu stworz jakis skrot zwiazany z tym biurem w kotorym beda znajdowac sie litery BN obok siebie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum