Wysłany: 2007-07-10, 09:18 dowod osobisty osoby małoletniej Polecający: mnie
Do składania wnosku muszą byc obecni dwoje rodzicow?? Bo mam taką sytułacje ze mama sie rozwiodła i moj ojciec mieszka w warszawie a ja w katowicach =/ to ozacza ze ojciec by musiał przyjechac ??
Wysłany: 2007-07-10, 09:21
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
z tego co wiem to musi być ktos z rodziny .. opiekun , moze byc babcia albo niewiem kto .. na pewno ktos z rodziny . nie musi być obydwoje rodzicow ... Wystarczy mama.
Właściwie co daje taki dowód??Możesz na niego kupować alkohol itp.? Przecież jest jakos zaznaczone chyba ze nie jest to dowód dorosłej osoby..?A na bank nie musi być dwoje opiekunów bo przeciez nie kazdy ma obydwoje rodziców.
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje hasło!dobre, nie??
dowód tymczasowy wygląda identycznie jak normalny, ludzie w monopolowych zwykle nie patrzą na datę urodzenia tylko na zdjęcie ; )
też składam wniosek o dowód tymczasowy, bo skończył mi się paszport, a dowód jest tańszy ;]
i wystarczy jeden opiekun.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum