Hehehehe Ja sobie właśnie znalazłam pracę, mama jest zachwycona. Do 26 już chyba nie wymyślę nic, co wprawiłoby ją w tak dobry nastrój. Bo moja mama uważa, że największym prezentem dla niej jest, jak się jej dzieciom dobrze wiedzie.
Co nie znaczy, że poskąpię na prezent. Muszę poszukać jakiejś dziwacznej roślinki, bo moja mama uwielbia wszystko co można posadzić. Rok temu znalazłam jadalną fasolę, białą w czerwone łatki, która dodatkowo kwitła na czerwono (normalna ma kwiatki białe). Może macie jakieś pomysły??
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Muszę poszukać jakiejś dziwacznej roślinki, bo moja mama uwielbia wszystko co można posadzić. Rok temu znalazłam jadalną fasolę, białą w czerwone łatki, która dodatkowo kwitła na czerwono (normalna ma kwiatki białe). Może macie jakieś pomysły??
to tak jak moja kocha ogrod i zawsze jakies roslinki sie jej kupuje tylko w tym roku to ja nie mam juz pojecia co kupic
Jestem rozerwany pomiędzy dwoma sprawami: Kwiatkiem, a czymś słodkim. Tylko, że z tego słodkiego czegoś to i ja bym skorzystał A jakiś bluszcz to na cholerę mi?
Żartuję, może w tym roku jakaś ciekawa roślinka doniczkowa? Tylko fajnie byłoby gdyby była jakaś nietypowa (egzotyczna?). Coś polecacie?
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
_________________ Odwieczne ma ten świat tła
więc misjonarze światła
potrzebni nocą są, lecz w dzień –
jedyny nasz obrońca
przed dyktaturą słońca –
niezastąpiony bywa cień
Poczatkowo planowalem kwiatka, cos slodkiego, buzi i oszczedzic jej nerwow zwiazanych z moja osoba... ale tylko w ten dzien.
Zlosliwy los chcial, ze Dzien Matki wypada w piatek, wiec to co wyzej napisalem urzeczywistnie z wyjatkiem ostatniego
_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum