Wysłany: 2007-06-13, 21:26
Polecający: baba jaga ;P
nie posiadam tej czesci rodzicielskiej, wiec co za tym idzie nie obchodze takiegoz swieta, wrecz uwazam je za zbedne. Swoja droga nawet nie wiem kiedy to jest
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Przykro mi Kurczol, mój tata jest poważnie chory, ale to pomaga mi w zdawaniu sobie sprawy, że każdy może w każdej chwili odejść i że należy cieszyć się jego obecnością tak długo, jak jest to możliwe.
Wysłany: 2007-06-14, 11:30
Polecający: baba jaga ;P
Nami napisał/a:
Przykro mi Kurczol
mi nie. jakbys sie urodzil bez reki to tez bys za nia nie tesknil.
Jednak to ze ludzie odchodza, umieraja i jest to raczej tak zwane zycie.
A Ty wystarczy ze bedziesz przy swoim ojcu imho. Bo zaden prezent nie zastapi prawdziwego uczucia i wsparcia. chyba z reszta nie wiem ja jestem raczej staroswiecka, wiec pewnie pozostan przy nie wiem ? nowym telefonie ?
Wysłany: 2007-06-14, 13:23
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Ojcu prezent dalem w niemiecki dzien ojca, 17. maja bodajze... dostal trzy mini czekolady (o smakach chilli, zielonego pieprzu i pieprzowo-pomaranczowa ;P) oraz trzy Zywce ;p
Ostatnio zmieniony przez Katharsis 2007-06-15, 10:44, w całości zmieniany 1 raz
Telefonu chyba mu nie kupię - zresztą, ma lepszy ode mnie ;P Zdecydowałam się na coś jakby z garderoby... A dokładniej na spinkę Powinna mu się spodobać.
Telefonu chyba mu nie kupię - zresztą, ma lepszy ode mnie ;P Zdecydowałam się na coś jakby z garderoby... A dokładniej na spinkę Powinna mu się spodobać.
Wygląda fachowo, mnie by się podobała Aczkolwiek trzeba przyznać, że to dość kosztowny prezent.
Nie obchodze zbyt przesadnie- mój ojciec nie wiem czy zdaje sobie sprawe z istnienia dnia dziecka więc swoją droga ja nie pamiętam o Dniu ojca.
Za to o Dniu MAtki jak najbardziej
Ja dla swojego ojca w tym roku mam ramkę z moim zdjęciem - dam mu i oczywiście powiem, że jak się wyprowadzę to będzie miał chociaż mnie dość aktualną na zdjęciu, uwielbiam go tym drażnić xD
A tak zazwyczaj dostaje ode mnie coś z garderoby.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum