Faktycznie może mało zrozumiale to wytłumaczyłam....
ale to chyba kolejny temat w którym mogą się wykazać ludzie którzy mają w sobie coś z wariata:)
żeby lepiej to zobrazować to może podam jeden przykładzik jak np. w bajkach jakiś czarodziej znikał to zawsze temu znikaniu towarzyszył jakiś dźwięk i o ten dźwięk właśnie się nam rozchodzi
bajki bajkami ale w życiu nic nie znika - ew. znika jako odjeżdza - to można myśleć nad jakimś dzwiękiem, ale zupełnie inny będzie - przy znikaniu-spalaniu się czegoś. Ew. znikaniu-spadaniu...
Mało precyzyjne.
Jeśli popatrzyć na to z abstrakcyjnego punktu widzenia, to przychylam się do "pufff" ewentualnie wspartego jakimiś hmmm... dzwoneczkami? Nie wiem jak to określić ;P
A realniej, to najlepiej znikać bezszelestnie, choć sa tacy, co preferują pisk opon ;P
Jeśli popatrzyć na to z abstrakcyjnego punktu widzenia
Jeśli popatrzeć na to z abstrakcyjnego punktu widzenia to zakładam wersję z pstryk i nie ma xD pstryk i jestem <taki uniwersalny dźwięk, niesamowite> ^^ Chociaż wersja z "puff" też niczego sobie ;P
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
do tego swojego pstryk chciałabym dodać taki pyłek elficki świecący, migoczący, błyszczący - wizualizacja mile widziana, nie ma to jak efekty specjalne ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2007-12-19, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
fajny jest taki delikatny dźwięk, podobny do malutkich dzwoneczków, ale jednak trochę inny do tego właśnie ten migoczący "elficki" pyłek i to dopiero byłaby wizualizacja...
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum