A mnie się nie podobały te ostatnie Heyah'owskie reklamy. To nie to, co na początku.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ja lubie reklamy plusa (te z kabaretem) i toto lotka (te jak kuleczki ze soba gadają)... ale tak ogólnie to reklamy przełączam i strasznie mnie wqrwiają...
_________________ "Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena jaką płaci się za wyobraźnię." T.Harris
Ślinic się nie ślinię, ale reklama mi się podoba. Kojarzy mi się z 'Mouling Rogue', w którym też Nicole Kidman grała. Szczególnia te scena na dachu.
A poza tym bardzo lubię tego aktora. [dla chętnych, grał w 'Love Actually']
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
wlasnie przed chwila wlaczylem Tv i zobaczylem nowa reklame coca - coli o tym jak laczy i poprostu ostatnia scena jak koles wybiega z szafy jest piekna :lol:
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
wlasnie przed chwila wlaczylem Tv i zobaczylem nowa reklame coca - coli o tym jak laczy i poprostu ostatnia scena jak koles wybiega z szafy jest piekna :lol:
no ta jest fajna reklama, a poza tym podoba mi sie jeszcze reklama nike, ta przeznaczona dla kobiet 8)
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Mi się podobają... żubry... plus... i reklamy banku śląskiego z Markiem Kondratem ^_-
jeszcze była kiedyś reklama piwa, w której człowieczek jechał na rowerze i przy tym taka fajna piosenka była...
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
wiem że napisałes ale nie wkleilam twojej wypowiedzi, sorry
poza tym to mam beke z reklamy heyah....wogóle ich reklamy są do niczego
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum