jeśli chodzi o reklamy to najbardziej ujmują mnie te sportowe, Nike, Adidas - jak dla mnie świetne pomysły na reklamę, niezła muzyka, ciekawa historia opowiedziana w krótkim spocie reklamowym, a jeśli chodzi o reklamowane piłki, buty to zawsze miło można popatrzeć na tricki piłkarzy ^^
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
przeto te raklamy sa beznadziejne nic tak naprawde szczegolnego w tych reklamach nie ma no moze te tryki ale nic po za tym choc i ostatnio nawet tych trikow malo
za to reklamy coca - coli jak dla mnie zawsze bedzie mistrzostwo no i reklamy plusa z kabaretem mumio rowniez
ostatnio moją uwagę zwróciła reklama nowej linii telewizorów LCD LG - scarlett. początkowo nie było widać, że to reklama - wyglądała ona tak, jakby reklamowali nowy serial sensacyjny (ale w czasie bloku reklamowego i aż zastanawiałam się, czy ktoś w tv nie pomylił się ) - po czym, po kilku dniach emisji, pokazali, że to chodzi o telewizor. od razu zwrócili moją uwagę, a o to chyba chodzi w reklamie
Ja to lubię ta reklame z Feelem jak spiewa " Mój dom, w ktorym pisze od lat, moj dom, w ktorym płaczę nie raz czy to znasz..." Bo on ma taki ładny głos
_________________ "Jeśli czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie aby udało ci się to osiągnąć"
Paulo Coelho
no faktycznie głos ma koleś taki magnetyzujący ale jak dla mnie chała że tak na początku kariery swojej tak się sprzedali... mi z kolei strasznie podoba się cała kampania nudle knorr - przygodożercy, ciekawie zrobiona i atakuje w różnych miejscach np. http://foto.recenzja.pl/F..._id-105116.html
Pomysłowe są te reklamy nudlii. Są też moim zdaniem bardzo twórcze. A ja najbardziej lubie reklamę pampersa z tańczącym małym dzieckiem:P Nie źle wywija.
Ja to lubię ta reklame z Feelem jak spiewa " Mój dom, w ktorym pisze od lat, moj dom, w ktorym płaczę nie raz czy to znasz..." Bo on ma taki ładny głos
Też tą lubię... Podoba mi sie Feel...
A oprócz tego to te pierwsze reklamy Mumio z Plusa.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
myślę myślę i nie mam bladego pojęcia czego to by mogła być reklama... u nas w każdym bądź razie nie puściliby na wizji bo krajowa rada radiofonii i telewizji miałaby obiekcje
a dla mnie obecnie bezkonkurencyjne są reklamy Nudli, nadal. zwłaszcza ta z supermenem. rewelacyjna. co prawda powiązanie z zupkami dla mnie dośc dziwne ale reklama super!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum