Wysłany: 2008-09-28, 11:39
a mi sie strasznie podoba reklama promujaca programy na TVN *-* chyba kazdy wie, o ktorej mowie [ta co np. Wojewodzki w kaluzy skacze ;P] swietna muzyka i w ogole najlepsza reklama popularnych programow jaka w zyciu widzialam
a poza tym lubie wiekszosc reklam telewizorow i samochodów dove go fresh tez jest fajna :p do requiem nawiazuje
kiedys byla swietna reklama (nie pamietam czego) co tysiace takich kolorowych kuleczek skakalo po ulicach
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Ja nie bardzo wiem.. mi z tvn'owskich to podoba sie ta promujaca n-ke, te pingwiny sa boskie, i dodaja takiej swiezosci-zdecydowanie najlepszy fragment reklamy:)
http://pl.youtube.com/watch?v=RatC8PD9XNY
A ja się zgodzę z moimi przedmówcami (kilka stron wcześniej), a propo's reklam Crunchips. Wiadomo, wyszło tego sporo, ale niektóre na prawdę są dobre i przede wszystkim śmiehcowe. Pamiętacie tą z tymi dwoma przebranymi policjantami? heh.
Dobre miał plus, ale chyba dali już sobie spokój, bo ostatnio nie widziałem nic nowego w TV.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum