Mnie sie ostatnio podoba reklama hajnekena w supermarkecie co laska nie moze dosiegnąć piwa na gornej polce... a reszte to chyba znacie i ta muzyczka do tego
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
Ptaq, ta piosenka to 'So happy together' zespołu Turtles. Mam ją
A ja mało reklam oglądam i nieczęsto mi sie jakas podoba.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ja duzo ogladam ale malo pamietam jedna reklama co mi sie podoba ale to na bilbordzie to reklama media markt jak sie jedzie z Dg do Bedzina i na bloku jest taka duza i na dole pisze "5 minut do tego co lubisz" a kto widzial to wie jaki rysunek jest
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Jednakże to juz nie jest fajne, tylko niesmaczne...
a mi się zdawało że "Happy Together" jest Simple Planu no ale może to nie to.. ja nie wiem, reklam nie oglądam wogóle. albo bardzo bardzo bardzo mało. telewizja jest be komputer też, ale z tego nie zrezygnuję tak całkiem
W wykonaniu reklamowym jest na pewno Turtles, bo sama to posiadam.
noooooo zgadzam sie w 100% kopytaka nic nie pzrebije...
:co pan tu napisał" "kopytko" boshe juz zlewam to jest super tylko szkoda ze już tego nie puszczają;/
noooooo zgadzam sie w 100% kopytaka nic nie pzrebije...
:co pan tu napisał" "kopytko" boshe juz zlewam to jest super tylko szkoda ze już tego nie puszczają;/
Nom te reklamy Plusa były trafione. A jeżeli ci się tak podobają to Tutaj masz linka do tych reklam.
a mnie się podoba reklama Kremu na Prostate, bo moja siostra zajebiście to skomentowała:P
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum