no chyba, że użyjesz tego w znaczeniu, które miał na myśli kenusarf: kenusarf napisał/a:
lolinka napisał/a:
no jak! ;] pomyśl co masz w liczbie mnogiej ;p NO chyba ze nie to sorryyyy ..... ;p
Jeżeli to o czym ja myślę, miałbym w liczbie mnogiej to byłoby dziwnie... i niepraktycznie ;>
;p
to też ma swoje plusy, mówisz do kogoś "Ty farfoclu jeden", a ta osoba nawet nie zdaje sobie sprawy, jak została określona - następuje kulturalna wymiana zdań ;P
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Farfocle - czyli coś pomiędzy fusami z herbaty a fredzlami od dywanu
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
FARFOCEL?? Powiem krótko, tak kiedyś mama na mnie mówiła. I to jest jedyna definicja
czyli sie dowiaduje ze farfocel to tez jakas tam nazwa czlowieka
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
No to jest takie określenie niegrzecznego chłopaka co strzelał dla dzieczyn z biustonoszy i nie chciał jeść obiadu FARFCEL = Bullet.in.the.head.
no no nieładnie
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
bullet.in.the.head, nie czytałeś całego tego tematu, prawda? Bo jeśli byś to zrobił, to myślę, że prawdopodobnie nie przyznawałbyś się do tego przezwiska xD
jakieś kluchy o nieznanym pochodzeniu w jedzeniu.
coś na ubraniu, jakimś materiale.
w każdym razie coś takiego skołtunionego i odstającego.
kojarzy mi się z czymś czego na pewno bym do buzi nie włożyła x DD
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum