Przecież każdy się z niej śmieje. Dajmy na przykład pewne wydarzenie; dwie dziewczyny siedzą na ławce. W pewnej chwili pierwsza mówi "Czytałam dziś w gazecie, że w X-owie wylądowało UFO..!" , druga "Ooo, a w jakiej gazecie? We 'Fakcie' ? "
No i "smiech na sali" .
Jako że w mojej aktualnej pracy czasem mam duuużo czasu wolnego robie sobie prasówki... zaczynam od wyborczej, przez dzienniki, potem tygodniki a na koniec zostawiam sobie fakt i super expres. Na taki deserek żeby móc sie pośmiać z kolejnych sensacji
Pare dni temu konczy sie wojna w gruzji, huragan nad nowym orleanem nadciąga, kogoś tam wazneo zabili itd a tu w super expresie na pierwszej stronie Ludwik Dorn sika w krzaczki Sensacja...
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Wysłany: 2008-09-03, 20:47
A ja chyba zacznę kupować Fakt, bo skoro innym gazetom też nie można wierzyć to czemu nie kupować tej najzabawniejszej?
_________________ “Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych, najmniejszych kwalifikacji ekonomicznych, i nigdy w żadnej koalicji nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj.” Stefan Niesiołowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum