Ja na necie średnio (pn-pt) siedzie okolo 1,5 - 2,5 godziny. Potem przwaznie wyłączam komputer, trzeba się uczyć w końcu W weekendy czesem trochę dłużej, lecz wtdy też sobie trochę pogrywam.
na głównej stronie na samym dole jest wyświetlona lista aktualnie przebywających tu użytkowników, gdzie można przeczytać ile godzin ktoś tu jest. Odczyty są całkiem ciekawe...
_________________ I am on your side, Mr.Gość
"Najlepszym dowodem na istnienie inteligencji pozaziemskiej jest to, że się z nami nie kontaktują".
Albert Einstein
Wysłany: 2006-09-23, 09:35
Polecający: dzięki sobie
ja jestem codziennie jednak od pon do pt tylko 2 h i 30 min a w dni wolne (jesli takie mam) 3 h . Ani godziny dluzej no czasem siedze moze 10 minut zalezy. Reszte czasu zawzse siedzi brat czyli od 7 do 23 . Dzisiaj np bede krotko siedziala bo piperez kompa i ide na urodziny.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Wysłany: 2006-09-29, 17:17
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja teraz jak nie chodzę narazie do szkoły to około...7-8. Dziś wstałem o 8 teraz jest 17 i przesiedziałem chyba 6 i pół godziny.
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Czy tylko ja potrafie przesiedzieć pół dnia jak nie mam nic innego do roboty?
Ech.. jesteś normalny (przynajmiej troche), ja naprzykład siedzę po 5h dziennie, w weekendy a w tygodniu to po 3-4 bo to trzeba jeszcze na treningi chodzic, z qmplami pobyc i takie tam, no i jeszcze znajduje czas na naukę;p;p
Chociaż może właśnie dlatego śpie zazwyczaj po 6-7h dziennie i musze odsypiać weekendy Ale w weekend jest tyle rzeczy do zrobienia
_________________ -Spokój Grabarza--Wszystko będzie dobrze!-(możexD)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum