Zależy jak na to spojrzeć - czy do "siedzenia" w necie zaliczyć tez pracę/naukę? Czy tylko rozrywkę ?
Ponad 5h dziennie spędzam
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Wysłany: 2007-03-14, 08:07
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Od pół godziny jak nic nie robię (wiadomości, poczta, etc.), do nawet 8h (z przerwami oczywiście) kiedy np. programuję.
Rekord (nie będący raczej powodem dumy) to ok. 54 godzniny (kiedy pierwszy raz się "zsieciowaliśmy" z kuzynem).
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Niop ja tak samo jak jest wolne i nie mam co robic to ciagle siedze na ko mputerku;) kiedys zadko bo musiałąm dzielic z bracholem:/ ale teraz mam sswój i rzadze:) i pzrez to siedzenie mój wzrok jest coraz gorszy blee...;/
Kazda wolna chwila w domu, czyli rano przed wyjsciem do sql, po powrocie az do nocy xD
Rekord cos kolo 50 godzin, ale w te wakacje bedzie setka
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum