qrcze ja wogule kompa juz nie wyłączam nawet jak jestem w pracy zawsze coś sie dzieje więc mogę powiedzieć, że siedze 24 h na dobe
A tak siedzieć przed monitorkiem zazwyczaj mam czas ok 10 godz ale w przelocie
_________________ "W sztuce i w miłości najważniejsza jest odwaga..."
W roku szkolnym więcej jakoś ,teraz są wakacje ,trza kożystać ,i nieważne iż pogoda nie dopisuje ...A tak to ze 3h siedze ,oczywiscie zawsze jak jestem wchodze na te forum a roku szkolnym to 4/5 h
yyy....nie,moim zdaniem 2godziny to nie przegiecie,wlasciwie to to bardzo malo jak nie mam nic innego do roboty to nawet i pol dnia moge spedzic wgapiajac sie w monitor
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Sami netoholicy? Beatrix21 - prawda, prawda
Ale to chyba trudno określić ile się spędza w necie. Raz więcej raz mniej. W dodatku ja nie potrafię wysiedzieć w miejscu i ciągle chodzę po coś do zjedzenia, albo przynoszę książki, albo wymyślam inne dziwactwa
_________________ Czas jest wspaniałym nauczycielem. Niestety zabija swoich uczniów...
/H.Berlioz/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum