• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-11-19, 22:21   
   Polecający: google

jusia_like, kazdy wlasnie widzi tylko ten alkohol :P a ja tam bardziej wole isc na lake rozpalic ognisko wziac gitare pograc i powyglupiac sie :P pospiewac xD

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Lady spark  

Wysłany: 2006-11-19, 23:08   
   Polecający: Przypadek;)

Imprezy bardzo lubie jesli tylko mam na nie czas to chetnie korzystam. Dyskotek nie lubie ale lubie isc do pub'u w swoim towarzystwie usiasc przy piwie czy przy czym kto tam sobie lubie posiedziec i posmiac sie pogadac, domowki tez mi odpowiadaja byleby tylko nie bylo za duzo ludzi. Ostatnio jako ze mieszkam w akademiku imprezuje co tydzien spokojnie ze znajomymi w pokojach

Dishman  

Wysłany: 2006-11-20, 00:37   

Jacek napisał/a:
Jusi_like takzwana impreza to sposob na poznawanie ludzi ...

Śmiem twierdzić, że ludzie poznani na dyskotece to w większości przypadków marni koledzy, szczególnie jeżeli nie mamy z kimś takim więcej kontaktu niż poza imprezą.

farbenheit  

Wysłany: 2006-11-21, 12:14   
   Polecający: Przeznaczenie

JA rzadko imprezuje. Ale jak ju z to calą nac i na maksa. Najczęściej na trzeźwo!

mala_adzia 

Wysłany: 2006-11-21, 16:06   

No niestety nie mam juz zbutnio czasu na imprezki.Jednak to fantastyczny sposób na poznanie nowych ludzi i odstresownie.Dlatego jak tylko znajduje sie okazja to z niej korzystam :rotfl: :rotfl: :rotfl:

shamrock  

Wysłany: 2006-11-21, 17:38   

Raczej po to sieę chodzi na imprezy aby się odstresować, wyszaleć - niekoniecznie pijaństwo itd. to nie mnie bawi mogę się bawić i szaleć bez alko lub innych specyfików.

jusia_like  

Wysłany: 2006-11-21, 21:23   
   Polecający: Google

Dishman napisał/a:
Jusi_like takzwana impreza to sposob na poznawanie ludzi ...

Śmiem twierdzić, że ludzie poznani na dyskotece to w większości przypadków marni koledzy, szczególnie jeżeli nie mamy z kimś takim więcej kontaktu niż poza imprezą.

powiem nawet ze takie osoby sa tylko na jeden wieczór. Kumpel do szklanki to kumpel do niczego innego. a taka przelota znajomosc owocuje potem glupota.

MadeInPoland  

Wysłany: 2006-11-23, 21:02   
   Polecający: www.google.pl

czesto
alkocholowo i drugowo :D

SweetHeart  

Wysłany: 2007-06-28, 08:00   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Cytat:
Dlaczego tak wielu ludziom sprawia to radość? czy Wy czesto imprezujecie jesli tak to czy zawsze jest po temu jakas okazja czy od tak? alkoholowo czy bez?

Moim zdaniem sprawia ludzia przyjemnosc bo poznaja nowych ludzi i spedzaja czas ze swoimi bliskim .

Ja nawet czesto imprezuje i zawsze z alkoholem . Czasami tez sa spontany jak ostatnio . :) :) hehe

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

mała gosia  

Wysłany: 2007-06-28, 13:54   
   Polecający: dzięki ciekawości

ludzie często imprezują i bardzo to lubią..., ja do takich ludzi należę...ale impreza nie musi być udana tylko przy alkoholu równie dobrze bez alkoholu jest zaje... fajnie.

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-08, 12:45   
   Polecający: dzieki sobie! xD

imprezuje czesto i bez okazyjnie :zdziwko: potrafie sie bawic i z alkoholem i beeez ^^ bo jak chce sie nawalic to raczej umawiam sie z kumpela na noc-idziemy na hustawke rodzinna --->muzyki nie potrzeba bo same sobie akompaniujemy :wstyd: ,tanczymy :zawstydzony: ok 2 nad ranem idziemy do 24 uzupelnic asortyment i impreza na 102 :wstyd:

marlena_18  

Wysłany: 2007-08-11, 13:05   

dlaczego ludzie imprezują... bo potrzebują rozrywki, chcą jakoś oderwac sie od szarej rzeczywistości;]

Ja uwielbiam imprezowac, czesto gdzieś wychodzimy i imprezy zawsze są NAJLEPSZE!!
"Nie ważne gdzie, wazne z kim" :]

panna-nielegalna  

Wysłany: 2007-08-11, 17:32   
   Polecający: dzieki sobie! xD

marlena_18 napisał/a:
Ja uwielbiam imprezowac, czesto gdzieś wychodzimy i imprezy zawsze są NAJLEPSZE!!
"Nie ważne gdzie, wazne z kim" :]
jesli idziesz na impreze z tzw.sprawdzonym i swietnym towarzystwem to imprezy zawsze beda udane ^^ tego nie da sie ukryc :oczami:

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-04-25, 22:27   

Nie ukrywam, że lubię:) to dla mnie sposób wyszumienia się, wyszalenia. Ale zawsze na trzeźwo - mogę wypić piwo czy dwa, ale po co się upijać? Chodzę z osobami, z którymi wiem, że będę się dobrze bawić, w miejsca, w których muzyka mi odpowiada. Techniawa odpada ;p ale jest kilka klubów, do których lubię chodzić, by potańczyć.

Ogniska też mają swój urok, zwłaszcza, gdy ktoś przytarga ze sobą gitarę:) uwielbiam atmosferę ogniska, zwłaszcza, gdy towarzyszą mi osoby, które naprawdę darzę sympatią:)

need a hug.
anyone?

charon  

Wysłany: 2008-04-25, 22:32   
   Polecający: Colorblind

Kluby z taneczną muzyką, parkietem to nie dla mnie. Nie potrafię się odprężyć tańcząc. Czuję się między ludźmi jak obcy, jak kosmita. Byłem w takich miejscach, zabierano mnie i zdarzyło się nawet dostać doła.

Co innego kilkuosobowe spotkanie z lubionymi ludźmi. Można na luzie pogadać, pożartować, wypić piwo. Coś takiego lubię.

Koncert to też dobra rzecz, jeśli gra zespół, który bardzo lubię. Wtedy wczuwam się w muzykę i nie ma problemu bycia w tłumie.
(...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.

Odpowiedz do tematu