uwilebiam rozmawiać i poznawać nowych ludzi a myślę,że to calkiem dobry sposób na zawieranie nowych znajomości i wymienianie doświadczeń.tylko jak narazie kiepsko mi idzie poruszanie się po forum,hehe
A ja sobie zrobilem dredy, znalazlem jakas tronke gdzie pisalo jak zrobic zeby wytrzymaly pare latek i tam był link na to forum (albo jak ktos woli: link do tutaj xD )
Wysłany: 2006-09-30, 21:40
Polecający: Dzięki sobie :)
Trafiłem to gdy szukałem forum, które byłoby partnerem dla forum mojego kolegi Zostałem tu bo uważam to miejsce za ciekawe i chciałbym poznać tu kilku interesujących i miłych ludzi. Będę mieć narazie dużo czasu na wgłębienie się w stronę, ponieważ do 9 Października siedzę w domu (kontuzja nogi) i udzielam się tylko na jednym forum tego typu, gdzie mam już wyrobioną bardzo dobrą opinię o sobie (mam nadzieję na to samo tutaj ).
Na gg przyjmę chętnie każdego kto napisze
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum