Ja wpisałam słowo 'forum' w google. Weszłam i zarejestrowałam sie
Potem jakoś w ogóle nie zaglądałam, dopiero dzisiaj mnie oświeciło, że sie czymś zainteresowałam i zarejestrowałam xD
I jestem. ;D
_________________ There are people who make things happen,
those who watch what happens,
and those who wonder what happened. Amen.
A ja opowiem taką historię :
Przeczytajcie wiem że jest długie ale ciekawe
Włączam kiedyś TVP1 i patrze, że leci jakiś film "Zagubieni" (Jeszcze nie wiedziałem co to jest ) więc tak go oglądam i postanowiłem że będę go oglądał regularnie co czwartek wiec tak robiłem przez kilka miesięcy aż tu nagle tragedia! Skończył sie drugi Sezon LOSTa i niewiadomo ile trzeba będzie czekać na trzeci! A tu nagle myśl po paru miesiącach! "Normalnie to ja mam neta słabego ale neta! Poszukajmy jakiś informacji o Zagubionych" I gdy szukałem po necie znalazłem stronę www.zagubieni.pl przeczytałem na niej wszystko. I tak narodziła się moja miłość do komputerów i neta! Zarejestrowałem się na FORUM i tam dostałem pare banów nie odwiedzałem tego forum długi czas i w końcu brakowało mi tego czytania postów i otworzyłem google i wpisałem forum ogólnotematyczne było tam kilka forum ale za chyba 3 czy 4 stroną wchodzą na www.forumnasze.net rejestruję się tam i widzę miłą atmosferę, dużo postów itp. i tak się tutaj dostałem ale zauważyłem że to forum już podupada co się dzieje z Ptaq? mało osób jest online ale to może dlatego ze założone zostało w 2005 roku? że ma już 3 lata? musimy pomyśleć o jego dalszych losach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum