Wysłany: 2008-04-03, 21:22
Cytat:
x e [Dzisiaj 21:05] Psycho Krusher: Zbyyyychuuuuuuu!!
[Dzisiaj 21:07] zbych1112: Weź nie krzycz. Trochę kultury.
x e [Dzisiaj 21:10] Psycho Krusher: Ja i kultura?
[Dzisiaj 21:20] zbych1112: Fakt Jak mogłem oczekiwać niemożliwego...
x e [Dzisiaj 13:39] Psycho Krusher: gdzie mój warn???!!! Czemu modów nie ma nigdy jak są potrzebni?
[Dzisiaj 13:47] charon: Biedny Psyś, nikt mu nie che dać warna xD
[Dzisiaj 13:48] charon: Psychy, tylko się nie potnij z tego powodu ;p
x e [Dzisiaj 13:53] Psycho Krusher: No w ostatniej chwili mie powstrzymałes, bo juz zyletkę brałem do ręki
[Dzisiaj 14:00] charon: Żyletką? Jak jakiś zwykły emo-dzieciak? Chłopie, fantazji nie masz ;p
x e [Dzisiaj 14:01] Psycho Krusher: Ale to była taka półmetrowa żyletka, na kiju
[Dzisiaj 14:03] charon: Aaa, to nawet zabawny sposób. Piła mechaniczna byłaby jednak efektowniejsza ;p
x e [Dzisiaj 14:05] Psycho Krusher: ale wiesz troche cięzko ją utrzymac jedną ręką jak sie chce po nadgarstku przejechać
Dang...
_________________ Oficjalny forumowy pedofil
I'm not human I'm a miracle. And even my shadow worships me.
x e [Dzisiaj 16:06] bro: trzeba zacząć od początku, Sol, czyń honory ;]
x e [Dzisiaj 16:09] Sol: bry
x e [Dzisiaj 16:10] zbych1112: a nie "ary" ? ;>
x e [Dzisiaj 16:10] Sol: albo nie^^ od początku, jak się należy: ary
x e [Dzisiaj 16:10] zbych1112: Nie wiem czy wiecie ale "a" jest przed "b" ;]
x e [Dzisiaj 16:11] Cameron: ąry
x e [Dzisiaj 16:11] charon: bry
x e [Dzisiaj 16:12] Zombwbij: cry
x e [Dzisiaj 16:13] zbych1112: dry (kurczę, ale fajna zabawa ^^)
x e [Dzisiaj 16:14] Colorblind: ćry!!
x e [Dzisiaj 16:15] charon: ery
x e [Dzisiaj 16:16] zbych1112: fry
x e [Dzisiaj 16:16] Zombwbij: gry ;]
x e [Dzisiaj 16:18] Sol: hry
x e [Dzisiaj 16:18] charon: iry
x e [Dzisiaj 16:18] bro: iry
x e [Dzisiaj 16:19] bro: nie ubiegaj mnie, to nie pryzstoi; jry
x e [Dzisiaj 16:19] charon: kry xD
x e [Dzisiaj 16:20] Sol: lry; spokój, nie kłócić się! charon, czekaj na swoją kolejkę
x e [Dzisiaj 16:21] Colorblind: łry
x e [Dzisiaj 16:22] charon: mry | Sol, a kiedy moja kolejka?
x e [Dzisiaj 16:23] bro: nry
x e [Dzisiaj 16:24] Sol: ory || wtedy, kiedy nie będziesz pisał co drugiej literki ;p
x e [Dzisiaj 16:26] charon: A ńry?
x e [Dzisiaj 16:26] Colorblind: pry
x e [Dzisiaj 16:27] bro: óry
x e [Dzisiaj 16:29] Sol: no co za bałaganiarze, zdecydowalibyście się jakim alfabetem jedziemy ;p
x e [Dzisiaj 16:30] charon: To trudna decyzja. Dylemat moralny ;p | rry
x e [Dzisiaj 16:31] bro: sry
x e [Dzisiaj 16:32] Colorblind: śry <wszystko przez te kreski>
x e [Dzisiaj 16:32] Sol: try
x e [Dzisiaj 16:34] charon: ury
x e [Dzisiaj 16:35] Colorblind: wry
x e [Dzisiaj 16:37] Sol: yry
x e [Dzisiaj 16:37] bro: zry
x e [Dzisiaj 16:37] Colorblind: zry
x e [Dzisiaj 16:38] charon: żry ;]
x e [Dzisiaj 16:38] Colorblind: żry
x e [Dzisiaj 22:47] Karczoch: ja mówiłam, że hegemon się wykruszy, mówiłam, i jak zwykle miałam rację:D
x e [Dzisiaj 22:56] Hegemon: [Dzisiaj 22:47] Karczoch: ja mówiłam, że hegemon się wykruszy, mówiłam, i jak zwykle miałam rację:D
x e [Dzisiaj 22:56] Colorblind: xD
x e [Sob 23:02] Hegemon: Karczoszku moze zaloz moj fanklub skoro tak mnie pragniesz ze az mnie na sb wywolujesz.
i sprawdziło się powiedzenie 'o wilku mowa' xD
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Wysłany: 2008-04-14, 12:08
Cytat:
[Dzisiaj 1:19] Sol: cisza, cisza na sb ;p
[Dzisiaj 1:36] Jóga: asgudjkwqeopiuohgredkwoijfd
[Dzisiaj 1:36] Jóga: lepiej?
[Dzisiaj 1:44] Sol: a mogłabyś się wyartykułować w nieco bardziej ludzkim języku? ^^
[Dzisiaj 1:52] Jóga: w skrócie - aaa-aaa-aaa, o lol
[Dzisiaj 1:54] Sol: i od razu lepiej ;]
[Dzisiaj 1:55] Jóga: ^^ radość sprawiania radości
[Dzisiaj 2:05] Sol: mało do szczęścia potrzeba ^^
[Dzisiaj 2:05] Sol: zaledwie parę krzaczków xD
[Dzisiaj 2:10] Jóga: ^^
Taaa.....
-----------------
Cytat:
[Dzisiaj 13:28] metalmixer: nie wiem o co tu chodzi a tępy raczej nie jestem tylko czterdziestoletni
[Dzisiaj 13:29] metalmixer: zobaczyłem to co napisałem i dalej nic nie kapuję
x e [Dzisiaj 13:32] Psycho Krusher: ke?
[Dzisiaj 13:32] metalmixer: nie ugryzę tego sam
[Dzisiaj 13:33] Berger: <ziew>
[Dzisiaj 13:34] Berger:
[Dzisiaj 13:34] metalmixer: co to znaczy ke?
x e [Dzisiaj 13:34] Psycho Krusher: Ja też gryzł nie bedę
[Dzisiaj 13:35] Berger: Psychooo !!
[Dzisiaj 13:35] metalmixer: TO JAKAŚ NIEPOJĘTA NIELOGIKA
x e [Dzisiaj 13:35] Psycho Krusher: BEEEGEEERRRR !!!!!!!! || te metalmixer, co ty wogle tu robisz?
[Dzisiaj 13:36] Berger: ty oszołomieeee
[Dzisiaj 13:37] metalmixer: ZAŁAMIE MNIE TO NIECH KTOŚ NORMALNY COŚ OBJAŚNI BO ŻYJĘ NA ODLUDZIU A INTERNET MAM OD WCZORAJ
x e [Dzisiaj 13:38] Psycho Krusher: coś objasni.... to może objasnię ci działanie śrubokrętu?
[Dzisiaj 13:38] Berger: metal, co objasnic ci trzeba?
[Dzisiaj 13:38] metalmixer: WLAŚNIE NIE WIEM CO TAM ROBIĘ I BOJĘ SIĘ WULGARNYCH
x e [Dzisiaj 13:39] Psycho Krusher: lol, ale co gdzie robisz?
[Dzisiaj 13:39] Berger: Psycho, to jakis kolejny ktorego oglupiles?
x e [Dzisiaj 13:40] Psycho Krusher: Ja mam rączki tutaj
[Dzisiaj 13:40] metalmixer: WSZYSTKO CO SIĘ DA CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ A DOKŁADNIE TO SZUKAM ZAJAWKI JAK ZAROBIĆ UCZCIWIE TYM CHOLERRNYM INTERNETEM
[Dzisiaj 13:41] Berger: my tu nie myslimy jak zarabiac na internecie bo szkoda na to czasu, my tu sie bawimy
x e [Dzisiaj 13:42] Psycho Krusher: E no.... zajawki nie znamy, co najwyżej rozkminki....
[Dzisiaj 13:45] Berger: o jest sposób jak zarobic nawet fajnie, graj 80h na dobe w jakiegos mmorpg sprzedawaj postacie na allegro, nie spij, nie jedz, oslepniesz w ciagu miesiaca
[Dzisiaj 13:46] metalmixer: PATRZYŁEM PO WASZYCH WPISACH SĄ DOŚĆ NIE CZĘSTE NIE CHCIAŁEM NAPISAĆ RZADKIE ŻLE BYŚCIE TO ZROZUMIELI
[Dzisiaj 13:47] Berger: przykro mi, ale cie chłopie juz nie kapuje... sprawdziłem adres czy forum nie pomylilem ale jednak nie... || Co slychac Psycho?
x e [Dzisiaj 13:48] Psycho Krusher: Eh, patrze i nie wierzę....
[Dzisiaj 13:48] metalmixer: BERGER PROSZĘ NAUCZ MNIE BAWIĆ SIĘ TAK JAK TO TY NO WIESZ UMIESZ
[Dzisiaj 13:49] Berger: W co nie wierzysz? || metal, jesli masz kolo 40 jak piszesz to i tak jestes dziwny -.- znam wiecej osob w tym wieku korzystajacych z internetu i ich zachowanie w sieci nie jest takie dziwne i niezrozumiale
x e [Dzisiaj 13:49] Psycho Krusher: W to co widzę
[Dzisiaj 13:51] Berger: z wiara w to co widze raczej nie miewam problemow wzrok mi sie nie psuje wiec mam pewnosc ze dobrze widze.... gorzej z wiara w to co nie widze xD
x e [Dzisiaj 13:53] Psycho Krusher: to tez mam.... ogólnie człowiek małej wiary ze mnie
[Dzisiaj 13:54] metalmixer: MAM MAŁE IQ I jestem tam przypadkiem jak mnie przekreślicie to słowa żegnaj na wieki nabiorą sensu dla nas
O_o
Dzisiaj 19:37] zbych1112: http://pl.youtube.com/watch?v=D9oDvjkAAUc
[Dzisiaj 19:38] zbych1112: łiiii łiiii, łaaaa łaaaa wpadam w dziki szał!
[Dzisiaj 19:39] charon: Taki sobie ten filmik ;p
[Dzisiaj 19:42] zbych1112: Bo nie masz świeżych i czystych jajaj ;p
[Dzisiaj 19:44] charon: To ty masz jakieś nieświeże, bo zamieszczasz linki do słabych filmików ;p
[Dzisiaj 19:45] zbych1112: Mam w lodówce dużo świeżych jaj ;p A słaby to jest Twoim zdaniem ;p
[Dzisiaj 19:47] apawel: charon, nie lubisz trzepac?
[Dzisiaj 19:52] charon: apawel, a może Ciebie trzepnąć? ;>
[Dzisiaj 19:52] Sol: słabe i niesmaczne || charon - wygrałeś xD
[Dzisiaj 19:56] apawel: charon, tylko bez jaj
[Dzisiaj 19:58] charon: Bez jaj? Czyli mam na poważnie trzepnąć? Masochista ;p
[Dzisiaj 20:04] apawel: cicho! bo sie wyda
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
x e [Dzisiaj 0:08] sis: farfocel
x e [Dzisiaj 0:09] Colorblind: gambeta
x e [Dzisiaj 0:10] Sol: bizmut
x e [Dzisiaj 0:11] sis: grząbiel, wygrałam XD
x e [Dzisiaj 0:11] Colorblind: w nagrodę możesz pójść się ubzdryngolić xD
x e [Dzisiaj 0:12] sis: nie omieszkam xD pogwizdku Ty mój ;]
x e [Dzisiaj 0:13] Sol: gupki ;p
No!
i jakby to napisała sis: "dialektologia" ;p
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
SB uczy, bawi, wychowuje. Tym razem lekcja dla panien z dobrego domu "Jak zachować godność w kontaktach damsko-męskich":
Cytat:
[Dzisiaj 1:04] sis: ^^
[Dzisiaj 1:05] Colorblind: sis, wstydu nie masz! xd jeszcze na SB zagadujesz obcych!
[Dzisiaj 1:06] sis: charona tylko, toć on nie obcy, chociaż nie wiem, czy wypada, bo jednak to facet xD
[Dzisiaj 1:08] Colorblind: sis, nie mozesz tak faceta zagadywać, no nie możesz, poczekaj, aż sam się odezwie!! Godności trochę xD widzisz, ja czekam xD
[Dzisiaj 1:12] charon: Muszę częściej do działu "miłość" zaglądać, skoro tam takie śmiechowe tematy są ;]
[Dzisiaj 1:13] Berger: Boooom
[Dzisiaj 1:15] Colorblind: charon, nawet nie wiedziałeś co tracisz ;p
[Dzisiaj 1:16] zbych1112: Tylko nie pęknij ze śmiechu charon ;p
[Dzisiaj 1:19] charon: Proponuję przemianować dział na "humor & rozrywka 2" ;p
[Dzisiaj 1:22] sis: już się do mnie odezwałeś, czy nadal powinnam czekać? nudzi mi się to czekanie ^^
[Dzisiaj 1:23] sis: zbysiu, a Ty zagadałeś? bo nie wiem, czy nie tracę resztek godności ^^
[Dzisiaj 1:24] sis: niech ktooooś ze mną porooooozmawia!!!
[Dzisiaj 1:24] Colorblind: sis, czekamy, czekamy, bo oni się jeszcze bezpośrednio do nas nie zwrócili!!
[Dzisiaj 1:25] charon: To może się nie odezwę. Pomęczysz się, potęsknisz, poczekasz ;p
[Dzisiaj 1:26] zbych1112: charon, Ty brutalu! || sis, oficjalnie zagaduję do Ciebie
[Dzisiaj 1:26] sis: chcesz, żebym uschła jak ta Julia? dobrze, mam swoją godność, poczekam, potęsknię ;]
[Dzisiaj 1:26] Colorblind: tej, a do mnie nikt nie zagaduje ;( to ja mam nadal czekać?
[Dzisiaj 1:26] sis: dziękuję Ci, zbysiu! ocaliłeś moje resztki godności!
[Dzisiaj 1:26] zbych1112: Colorek, oficjalnie zagaduję do Ciebie
[Dzisiaj 1:27] charon: Colorku, to ja zagadam do Ciebie. | A sis niech się dalej męczy ;p
[Dzisiaj 1:27] sis: a do mnie to nie chciałeś?
[Dzisiaj 1:27] Colorblind: łii, czyli nie uschniemy, ocalimy resztki godności, jaka to ulga, jaki to kamień spada z serca!
[Dzisiaj 1:27] zbych1112: sis, ja nie ratuję resztek Ratuję całość.
[Dzisiaj 1:28] Colorblind: ale pytajcie o coś, bo tak samej zadawać pytań nie wypada...
[Dzisiaj 1:28] zbych1112: Pytania chcecie? To może właściwym pytaniem jest pytanie o wiek i o to skąd klikacie
[Dzisiaj 21:13] Sol: Nori, profanie, nie znasz się na muzyce ;p
x e [Dzisiaj 21:18] charon: Sol, dlaczego tak sądzisz? Nie bronię go. Tak z ciekawości pytam.
[Dzisiaj 21:25] Biene: czesc wy... wy.... bando zachajdanych szkrabów
[Dzisiaj 21:26] Psycho Krusher: O, Biene
[Dzisiaj 21:26] Sol: bo dał mi bana za Dżem ;p
[Dzisiaj 21:27] Biene: buziak pink chłopcze, grzeczny byłes pucusiu Ty moj ?
x e [Dzisiaj 21:28] charon: Dźem? Smaczny chociaż?
[Dzisiaj 21:28] Psycho Krusher: O_o' No pewnie Biene
[Dzisiaj 21:29] Sol: Muzycznie? Jak najbardziej ;]
[Dzisiaj 21:30] Biene: Oj cos mi tu smierdzi... pocisz sie ze strachu? Juz! Migiem... nastawiaj sie!
[Dzisiaj 21:31] Psycho Krusher: Będzie bicie ?? ^_^
x e [Dzisiaj 21:31] charon: Muzycznie? Ja nic nie słyszałem smarując nim chleb ;p
[Dzisiaj 21:31] Biene: narazie klaps.. publicznie nie karce. Za kogo Ty mnie masz ;p
[Dzisiaj 21:32] Psycho Krusher: Klaps tez styknie ^^
[Dzisiaj 21:32] Biene: Ale wypiac sie masz !
[Dzisiaj 21:32] Biene: To poprosze, sliczny, golutki i rozowiutki posladek...
[Dzisiaj 21:33] Psycho Krusher: ale nie moge tak przy wszystkich. Sado-maso owszem, ale ekshibicjonizm mie nie kręci
[Dzisiaj 21:35] Sol: widzisz charon, i tu właśnie występuje zasadnicza różnica - ja słucham Dżemu, a Ty wpieprzasz dżem ;p
[Dzisiaj 21:35] Biene: Bunt! Doigrasz sie... dorwe Cie w moje cudne delikatne dłonie... to resztki sił z ciebie wycisne! Boisz sie skarbie ?
x e [Dzisiaj 21:36] charon: Ale co do jednego się zgadzamy - oboje lubimy DŻEM
[Dzisiaj 21:40] Nori: Dżem jest jadalny, lecz asłuchalny. Nigdy nie zapomne "List do M." live z płyty ojca.
Dyskusja muzyczno-kulinarna
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
[Dzisiaj 21:45] charon: PK, a może ty się nawrócisz na pogański metal, co?
[Dzisiaj 21:46] Psycho Krusher: wogle, ja słucham tylko chrzescijanskiego metalu ^^'
[Dzisiaj 21:47] charon: Chrześcijański? Jak możesz? Toż to demoralizujące, deprawujące i... i... szkoda słów...
Z serii SzokBox ;]
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
x e [Dzisiaj 16:59] Psycho Krusher: O Color, chłopaku, rury rury cię wzywająąą.....
x e [Dzisiaj 17:37] Psycho Krusher: Kurdę...
x e [Dzisiaj 17:41] Colorblind: że zamówiłeś dla mnie chłopaka na rury, a jego nie ma, więc kurdasz? ;p
x e [Dzisiaj 17:42] Psycho Krusher: ... nie nie nie... to nie tak... A zresztą, podlizać się chciałem, no
x e [Dzisiaj 17:44] Colorblind: że mi? Gorączkę masz, źle się czujesz? Zmokłeś kiedy uciekałeś przed deszczem? ;> Bo Twe zachowanie nad wyraz podejrzane^^
x e [Dzisiaj 17:44] Psycho Krusher: Oj co ty, ja po prostu miły jestem, moja modeczko ty , no ;**
x e [Dzisiaj 17:45] Colorblind: dobra, ktoś się włamał na konto PK!! aaa!! Gdzie jest PeKauś?
x e [Dzisiaj 17:47] Psycho Krusher: ^^ ' No co... to ja tak naprawdę, tylko to mój zły młodszy brat ostanio na koncie moim siedział i był niemiły
x e [Dzisiaj 17:49] Colorblind: czyli masz gorączkę, ale wyjdziesz z tego niedługo^^
x e [Dzisiaj 17:49] Psycho Krusher: Jaką gorączkę, zresztą nie wiem jak można być niemiłym dla takiej przeuroczej osóbki jak ty ;** tak, chyba jednak gorączka, to ty tak działasz na mnie moduniu mój ty...
x e [Dzisiaj 17:50] Colorblind: o.O dobra, teraz się naprawdę boję ;(
x e [Dzisiaj 17:50] Colorblind: xD sklonowali Zbysia? xD || Nori Ty małpo, co kasujesz swoje wypowiedzi?
x e [Dzisiaj 17:52] Psycho Krusher: Jakiego Zbycha? Toż to ja, PK... tylko odmieniony... odmieniony moim uczuciem do Colorka naszego wspaniałego ;**
x e [Dzisiaj 17:53] Colorblind: o.O - włamano się na konto PK ;( ciekawe, co teraz robi nasz prawdziwy PK i który wiatr rozwiewa mu włosy ;p
x e [Dzisiaj 17:55] Psycho Krusher: Ehh, ty która nie potrafisz docenić potęgi i prawdziwości mego uczucią do cie...
x e [Dzisiaj 17:56] Colorblind: Ehh, Ty który podstępnie podszywasz się za naszego PeKausiaa, zostaw jego konto w spokoju...
x e [Dzisiaj 17:57] Psycho Krusher: Chlip.... niedoceniony
x e [Dzisiaj 17:58] Colorblind: nie no gratulujemy, że odgadłeś z pewnością jakże różowe i zakręcone hasło PK ;p
PK, jeśli to czytasz ... to wróć, bo ktoś się za Ciebie podszywaaaaa!!
Wysłany: 2008-05-08, 19:49
Cytat:
[Dzisiaj 19:45] zbych1112: Colorek, oczywiście Ale z tymi Krusherami to nigdy nic nie wiadomo
x e [Dzisiaj 19:46] Psycho Krusher: gówno sie tam znasz, technomule
[Dzisiaj 19:47] Nori: lol, ostro ;p
[Dzisiaj 19:47] zbych1112: O PK wrócił
[Dzisiaj 19:48] Colorblind: łiiii
x e [Dzisiaj 19:49] Psycho Krusher: Bycie milym dla was to przeżytek zdecydowanie
Tja...
[Dzisiaj 16:16] Psycho Krusher: chlip... czekajci, gdzies tu miałem obrazek smutnego Zbycha...
x e [Dzisiaj 16:16] zbych1112: smutnego? ;> Nie wiedziałem, że mam fana co trzyma moje fotki ;]
[Dzisiaj 16:19] Psycho Krusher: jaro mi przysłał
x e [Dzisiaj 16:20] zbych1112: Czyli mam dwóch ;] Tylko uczestnictwo w moim fan klubie Was łączy?
[Dzisiaj 16:21] Psycho Krusher: jeszcze nienawiśc do słuchaczy piotra rubika i avril lavigne
Dowód na to, że PK i jaro to koledzy
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum