no i wyszło szydło z worka, czyli wszystko co chcielibyście wiedzieć o sis, a baliście się zapytać :
Cytat:
[Dzisiaj 22:54] Colorblind: siiiis dlaczego?
x e [Dzisiaj 22:57] bro: ja bym Ci powiedział dlaczego, ale bym wyszedł na rasistę...
[Dzisiaj 22:57] Colorblind: powiedz...
x e [Dzisiaj 22:58] bro: bo ona nie jest polką...
[Dzisiaj 22:58] Colorblind: od kiedy?
[Dzisiaj 22:58] sis: jestem o.0 słowo
x e [Dzisiaj 22:59] bro: obawiam się, że od zawsze; na kubicę się nie cieszyła...
[Dzisiaj 22:59] sis: cieszyłam! wewnętrznie!
x e [Dzisiaj 22:59] bro: ale przegraną polski to się cieszysz zewnętrznie...
[Dzisiaj 22:59] Colorblind: bro, dziękuję, żeś wyjawił mi prawdę, teraz wszystko rozumiem
[Nie 23:00] sis: filologię pl. studiuję, do diabła! zachwycam się dziełami literatury polskiej! prace pisze po polsku!!
[Nie 23:00] Colorblind: ściema!
[Nie 23:00] Leilah: ał
x e [Nie 23:01] bro: dobra przykrywka.. a kto ostanio pisał, że ma awersję do jednego z najwybitniejszych poetów polskich??
[Nie 23:01] charon: Sis, i co z tego? Color studiuje filologię DE, a nie jest Niemką ;p
[Nie 23:01] sis: Wojaczek najwybitniejszy? od kiedy? ;p poza tym już mi przeszło, odkąd dostałam 5 ;p
x e [Nie 23:01] bro: "jednego z najwybitniejszych" polskiego nie rozumisz? ;>
[Nie 23:01] Colorblind: sis, studiuje filologię DE - i się cały czas z tym tajniaczyła...
[Nie 23:02] charon: Więc nie widzę problemu, aby nie-Polacy studiowali filologię PL ;p
[Nie 23:02] sis: bro, przeciez Ty go nawet nie lubisz i uważasz za zboczucha
x e [Nie 23:02] bro: ale swojskiego!
[Nie 23:02] Rose.Yo!: no to teraz jestem spłukany no...chce ktos kupic tv ? xD
[Nie 23:03] sis: poza tym co to za nagonka na sis? mój naród mnie pomści, antysemici Wy!
x e [Nie 23:03] bro: wiadomo, zwiększą opłaty za korzystanie z kont bankowych...
x e [Nie 23:04] bro: dziwnym trafem Ty masz prowadzenie konta za free, przelewy za free... przypadek?
[Nie 23:05] Leilah: a ja jestem przy i nawet nie wiem na co sie przydadza^^nie ma to jak zblizajace sie 18 urodzinki
[Nie 23:05] sis: nie mam, płacę o.0
x e [Nie 23:07] bro: nie ściemniaj sis! ja swoje wiem, dotarłem do tych tajnych umów, podpisów, wszystko załatawiane gdzieś na boku
[Nie 23:08] sis: ke?
x e [Nie 23:09] bro: tak tak, udawaj, że nic nie wiesz, pewnie...
[Nie 23:10] sis: Happy Hanuka! ;p
[Nie 23:10] zbych1112: sis chce nas wszystkich oszwabić! ;p
x e [Nie 23:11] bro: bo Ci wycieczkę się zrobi jak w '68
[Nie 23:12] sis: ale za co, toć ja potulna
[Nie 23:12] sis: tia, wycieczkę, a potem po pożyczkę do kogo przyjdziesz? ;p
x e [Nie 23:13] bro: ja nie potrzebuję pożyczek! to Ty jedyny nasz polski bank okradasz tzw. "kredytem studenckim", a potem szukaj sis w polu
[Nie 23:16] sis: nie w polu, tylko w Meksyku ;p
_________________ czasem jeszcze w nocy krzyczę, ale poza tym dobrze
Dzisiaj 1:22] charon: A co z mapką? ;>
[Dzisiaj 2:19] Colorblind: drukarki to zuo! mapki są niebieskie ^^
[Dzisiaj 3:34] Colorblind: tusze to też zuoo ;p
[Dzisiaj 9:33] charon: Opętana drukarka? W tym, to już chyba tylko egzorcysta może pomóc ^^
------
:facepalm:
Cytat:
x e [Wczoraj 20:48] Psycho Krusher: Craaaawliiing iiiiin myyyy skiiiiinnnn.... thiisss wouuundsss woooont seeeeems tooo heaaalllll......
[Wczoraj 21:53] charon: Psychu, po co śpiewałeś? Wszyscy przez Ciebie uciekli ;p
(...)
x e [Dzisiaj 12:02] Psycho Krusher: To był linkin park charonie, ulubiony zespól Zbycha, zaraz po Feelu oczywiscie
[Dzisiaj 12:20] zbych1112: Nie Psycho. Po Feelu jest Rubik a potem jest LP .V.
x e [Dzisiaj 12:21] Psycho Krusher: A no tak, zapomniałem. sorki.
[Dzisiaj 2:07] bro: dlaczego mam wrażenie, że my tu gadu gadu, a charon tylko nas podgląda :p
[Dzisiaj 2:11] Colorblind: no właśnie nie wiem, czemu on tak milczy i obserwuje tylko
[Dzisiaj 2:11] Colorblind: może ma jakiś tajny plan, tajny, niszczycielski plan!
[Dzisiaj 2:12] bro: "mamy swój mały plan, może Ty, może ja, może uda się nam" jak to śpiewało Farben Cośtam
[Dzisiaj 2:15] Colorblind: teraz to ja się boję - bro pojechałeś, nie wstyd Ci tak? Jak tak można? To straszne! Degrengolada na SB!
[Dzisiaj 2:21] bro: to nie ja, to charon ;P
Obgadywacze xD
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
x e [Dzisiaj 0:09] sis: kuję ;]
x e [Dzisiaj 0:14] sis: kuję ;]
x e [Dzisiaj 0:14] Colorblind: ile razy będziesz kować?xD
x e [Dzisiaj 0:17] sis: kuję ;]
x e [Dzisiaj 0:17] sis: zwiesiłam się xD
x e [Dzisiaj 0:18] charon: Co? Żelazo? | To się zrestartuj ;p
x e [Dzisiaj 0:19] Colorblind: sis - kawy Ci, kawy!!
x e [Dzisiaj 0:19] sis: kuję xD
x e [Dzisiaj 0:20] Colorblind: durna xD
x e [Dzisiaj 0:23] sis: kuję ;]
i ja kuję za uwagę, po prostu nocne zawieszenie, enie, enie.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
[Sro 23:15] sis: kiedy Dojczlandia jest zła ;p To ja stawiam na Słowian - co prawda to też już Azja, ale przynajmniej lubią sielanki ^^
[Sro 23:17] Colorblind: sis, Dojczlandia zła nie jest, naprawdę, wierzysz mi?
[Sro 23:26] sis: nie ;p
[Sro 23:27] sis: Wy, Niemcy, wszyscy tak mówicie, a potem napadacie i zagarniacie, co nie Wasze
[Sro 23:27] Sol: xD
[Sro 23:29] Colorblind: sis, podejdź Ty no tu do SB, tak jak ja podchodzę!
[Sro 23:29] Colorblind: przyjrzyj się mnie i co? Swego widzisz, przeca!
[Sro 23:29] sis: to zabrzmiało jak bro ^^ | ja tam wiem, czy swego, aryjskie to takie, niebieskookie, mój lud taki nie jest
[Sro 23:30] Colorblind: kuję za komplement ;D || do czego to doszło, wakacje sis szkodzą ;p
[Sro 23:30] jaro21_89: Wyciąć w pień!;D Zrobimy tak... Napadniemy na niemców łącząc siły z Chinami... Grom przeprowadzi desant na reichstag, a chińczycy dostarczą 400 hektarów żołnierzy;)
[Sro 23:30] sis: xD
[Sro 23:31] Colorblind: a ja mogę być Waszym tłumaczem
[Sro 23:33] Sol: leżę! xD
To nie ma prawa zniknąć w niebycie^^
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
[Sro 23:33] jaro21_89: Chętnie;D Tylko, że ja nie mam zamiaru z nimi negocjować;) Delegalizuję ich istnienie;D
[Sro 23:34] Colorblind: to po co ja studiowałam ten język? :O
[Sro 23:34] Colorblind: pozbawiasz mnie pracy, jedzenia, wszystkiego...
x e [Sro 23:35] sis: żeby poczuć piękno swego ojczystego, przez kontrast
[Sro 23:35] jaro21_89: A łączność zakłócimy przy pomocy naddźwiękowych samalotów iskra...;D
[Sro 23:36] Colorblind: tey, w tym Waszym pięknym świecie będę bezrobotna, nie podoba mi się to ;p
[Sro 23:36] Sol: jaro, Tyś naszym wodzem, sterem i okrętem!
[Sro 23:37] Sol: Color, a filolodzy klasyczni mają pracę, nie martw się, bedziesz nauczała martwego języka, czy to nie brzmi zachecająco? ^^
[Sro 23:37] Colorblind: Dzień w którym powstaną barykady, ja po tej, Wy po tamtej stronie...
[Sro 23:38] jaro21_89: A dziękuję za uznanie...;D Wieta co? Bywało lepiej i gorzej... A raczej bywało gorzej;D Ale cieszę się, że mogę z Wami rozmawiać;)
[Dzisiaj 13:16] kanarinho18: mi tam dysleksja i błędy nie przeszkadzają, jak ludzie są takimi idealistami to niech dają bany za błędy ort.
[Dzisiaj 13:17] tro_cina: Może mi ktoś powiedzieć jak usunąć profil z tego forum?
[Dzisiaj 13:17] tro_cina: Z góry dziękuję.
[Dzisiaj 13:17] charon: Nie da się chyba ;p
x e [Dzisiaj 13:18] Hegemon: A Ty chociaz rozumiesz slowo ktorego uzyles? (idealista)
[Dzisiaj 13:19] Sol: założę się, że nie rozumie
[Dzisiaj 13:19] tro_cina: Kurde..bardzo mi na tym zależało..no trudno. Dziękuję za opdowiedź charon.
[Dzisiaj 13:20] kanarinho18: tak, ale widocznie Ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem
x e [Dzisiaj 13:22] Hegemon: lepiej idz do okulisty
[Dzisiaj 13:24] kanarinho18: ciekawe jak bys sie poczuł wiedząc, ze jestem niewidomy?
[Dzisiaj 13:25] kanarinho18: ciekawe jak bys sie poczuł wiedząc, ze jestem niewidomy?
[Dzisiaj 13:25] kanarinho18: sorry za dubla
x e [Dzisiaj 13:26] Hegemon: rozbawiony
[Dzisiaj 13:27] kanarinho18: zal mi twoich starych
x e [Dzisiaj 13:27] Hegemon: choc zawodne oczy nie sa tak smieszne jak zawodny mozg
[Dzisiaj 13:28] Sol: kanarinho18, lepiej zamilcz, bo zaczynasz robić z siebie pośmiewisko
x e [Dzisiaj 13:28] Hegemon: Ciekawe jak bys sie poczul wiedzac ze jestem sierota?
x e [Dzisiaj 13:29] Hegemon: Ciekawe jak bys sie poczul wiedzac ze jestem wynikiem eksperymntu i zostalem wychodowany w sztucznej macicy?
[Dzisiaj 13:31] kanarinho18: narazie wygląda na to, ze naprawde tak jest, eksperymencie
x e [Dzisiaj 13:32] Hegemon: No i jak sie z tym czujesz, krecie?
[Dzisiaj 13:34] kanarinho18: dobra skonczmy to, przepraszam
[Dzisiaj 13:40] bro: wow, jaka elokwencja ;]
x e [Dzisiaj 13:40] Hegemon: Ale za co?
[Dzisiaj 13:42] kanarinho18: za tę beznadziejną rozmowe
[Dzisiaj 13:44] sis: słusznie
x e [Dzisiaj 13:44] Hegemon: Ja tu sie otworzylem, zdradzilem swoj najwiekszy sekret, a Ty to nazywasz BEZNADZIEJNA ROZMOWA?
[Dzisiaj 13:44] Sol: co się ostatnio dzieje na tym forum? cuda panie, cuda ;P
x e [Dzisiaj 13:45] Hegemon: To boli. Juz wiem jakby sie czul gej w rodzinie Giertychow.
[Dzisiaj 13:46] sis: <taś taś> lubimy Cię nawet, jeśli jesteś produktem sztucznej macicy, to nie Twoja wina
[Dzisiaj 13:48] kanarinho18: no cóz, wsród członków Młodziezy Wszechpolskiej są przypadki homosexualizmu
x e [Dzisiaj 13:49] Hegemon: Nie zwiedzie mnie ta pozorowana tolerancja. WIEM ja wiem co sie naprawde kryje w Waszych koltunskich umyslach
[Dzisiaj 13:50] bro: to bardzo cenna wiadomość
[Dzisiaj 13:50] bro: Heg : zaczynam podejrzewać, że to Ty jesteś tym wszechświatem co przenika umysły ludzkie
[Dzisiaj 13:50] sis: następna forumowa postać o ponadnaturalnie przenikliwym umyśle ^^ cholera
[Dzisiaj 13:51] sis: a sprzyjasz potajemnie kiedy czegoś się pragnie?
[Dzisiaj 13:52] bro: eksperyment, przeniklwy umysł - Akira?
x e [Dzisiaj 13:56] Hegemon: Co do tego sprzyjania to wole jawnie przeszkadzac.
x e [Dzisiaj 13:57] Hegemon: Niestety nie odkrylem jeszcze po co zostalem wychodowany.
[Dzisiaj 13:59] sis: czyli Coelho kłamie i wrzechświat nie sprzyja??
To zaskakujace jak blisko jest od bledu ortograficznego do zniszczenia tego w co wierzyla sis ;>
_________________ I nie za szybko tylko powoli
szybko nie wolno bo lapa boli
[Czw 23:44] kanarinho18: mozecie mi powiedziec dlaczego niektórzy mają swój login podkreslony kolorem niebieskim, a inni takim zielonym? to zalezy od ilosci postów?
[Czw 23:46] Colorblind: napiszesz 100 postów, w których pojawi się słowo 'spocio' jesteś zielony, napiszesz 100 postów, w których pojawi się słowo niebieski wtedy jesteś niebieski^^
[Czw 23:46] bro: nie to zależy od fajności; cieńkie zielone znaczy że : sorry, ale nie jestem fajny/fajna, gruby zielony znaczy jestem fajny/fajna ale mogę Cię powkurzać, niebieski znaczy - jestem miły/miła i sympatyczny/sympatyczna;
[Czw 23:46] sis: dzięki temu wiadomo, kto tu rządzi ^^
[Czw 23:47] Sol: wiadomo, niebescy to elita ;]
[Czw 23:47] bro: układ ;]
[Czw 23:48] charon: Czyli wg tego jestem miły i sympatyczny, łiiiii ^^
[Czw 23:48] kanarinho18: hehe dziekuje za wyjasnienie ^^
Coby raz na zawsze hierarchię forumową uwiecznić ;]
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
[Dzisiaj 9:56] sis: muszę się spakować i przeprowadzić, czy jesli bardzo będę tego chciała, Wrzechświat zrobi to za mnie?
[Dzisiaj 9:57] sis: w ogóle co to za głupia godzina! wszystko jest głupie, świat jest głupi, literki na klawiaturze są głupie, bo małe, kawa nie jest głupia
[Dzisiaj 9:58] Hegemon: Po to wszechswiat ma sily bezwladnosci,tarcia i grawitacji zeby Ci w tym przeszkodzic
[Dzisiaj 9:58] sis: argh!!!
[Dzisiaj 10:02] Hellblade: -.-
[Dzisiaj 21:23] Leilah: odcinek 45870 Jóga dowiaduje się o zdradzie Psycho Krushera,Psycho Krusher wypiera się,że nic go z Karczochem nie łączy,a jaro postanawia zemścić się na Psycho Krusheru za zdradę w gangu i strzela do niego w głowę.czy psycho Krusher przeżyje,co na to Jóga i jak potraktuje go w takich okolicznościach,gdy życie Psycho Krushera się waży
[Dzisiaj 21:24] Leilah: to w następnym odcinku
x e [Dzisiaj 1:33] Karczoch: bu!
[Dzisiaj 1:59] Leilah: uu
x e [Dzisiaj 2:33] Karczoch: łihahaha
x e [Dzisiaj 2:41] Karczoch: .. czemu tu tak cicho? ;p
[Dzisiaj 2:41] Leilah: co proponujesz?:D
x e [Dzisiaj 2:43] Karczoch: zróbmy rozróbę! ^^ albo napiszmy wierszyk xD
[Dzisiaj 2:45] Leilah: nie jestem dobra,w pisaniu wierszyków
[Dzisiaj 2:45] Leilah: wolę rozrubę^^
x e [Dzisiaj 2:48] Karczoch: kabuuum!!!!!!!!!!!!!! chdszszzzszzzzzz
x e [Dzisiaj 2:49] Karczoch: ciach bach rympsss!
[Dzisiaj 2:53] Leilah: .xkfhgdhghhhggfhfghghzghfgdh hfhfh hh
[Dzisiaj 2:53] Leilah: aaaaa uuuuu ccccccccc dddddd
x e [Dzisiaj 2:54] Karczoch: bgrliau! hau miał! ^^
[Dzisiaj 2:57] Leilah: ciach ciach,puf puuf
x e [Dzisiaj 3:05] Karczoch: zgrzytu, zgrzytu
x e [Dzisiaj 3:06] Karczoch: fiuuuuurlu tiurlu briuuu griu drżiu ^^
[Dzisiaj 3:13] Leilah: buuumpumpum buumpumpum
[Dzisiaj 3:14] Leilah: turuptu,turuptu,bruu,bruu
x e [Dzisiaj 3:25] Karczoch: acumcaca, acumcaca, acumcaca, a-a!
x e [Dzisiaj 3:32] Karczoch: pufffff....
[Dzisiaj 3:32] Leilah: czekaj chwila..-lumos-
[Dzisiaj 3:33] Leilah: o tak,już jaśniej^^ale rozruba,prawie wszystko porozrubowane;]no to nam się udało:)
x e [Dzisiaj 3:36] Karczoch: tak, to była akcja niesamowita ^^ ale teraz wierszyk możesz zacząć ^^
[Dzisiaj 3:44] Leilah: ahh..na dole mole
x e [Dzisiaj 3:49] Karczoch: u góry kangury ^^
[Dzisiaj 3:50] Leilah: a my się..
x e [Dzisiaj 3:58] Karczoch: nieee, nie ma tak banalnie ^^
x e [Dzisiaj 3:59] Karczoch: na dole mole, u góry kangury, siała baba stokrotki, dziadek kupił jej wrotki...
[Dzisiaj 4:03] Leilah: to było dobre..za górami,za morzami,za forami,biegła baba torami..nic lepszego mi nie przychodzi do głowy
x e [Dzisiaj 4:11] Karczoch: ładne ^^ i gdy tak torami podążała, nagle... w głowe się podrapała! zaiste, toż to sprawa niesłychana, baba w łeb się drapneła z rana! i w dodatku biegnie wciąż przed siebie, chociaż ręką we włosach grzebie...
[Dzisiaj 4:19] Leilah: nagle patrzy się za siebie,a tam PK płynie po niebie,pyta:co jest,gdzie masz Jóge?A on na to:leci w kule
x e [Dzisiaj 4:22] Karczoch: kiedy jóga się dowiedziała, to PK w łeb przyrąbała, ten zaskomplał i zapłakał, a ona przeprosiła nieboraka, i dalej było już jak w powieści, pięknie, że aż się w głowie nie mieści. Zostawmy jednak Jóge i KRaszera, bo nam się tu inny temat poniewiera. mianowicie - spamowanie, popularne niesłychanie...
[Dzisiaj 4:37] Leilah: coś tu chyba nie jest grane,karczoch z leilah dają plamę,zamiast isc juz w koncu spac,one chca se spamować.dobrze baby,rozumiemy,ale was tu juz nie chcemy.to przechodzi me granice,przecież macie wielkie..donice
x e [Dzisiaj 4:42] Karczoch: ja wymiękam, ja nie mogę, ktoś mi już odebrał mowę, nasze rymy są fantastyczne, conajmniej EMO - tragikomiczne, mamy wenę twórczą i nikt nas nie powstrzywa, no chyba że wychłosta i z potu wyżyma... xD
X e [Dzisiaj 4:37] Leilah: coś tu chyba nie jest grane,karczoch z leilah dają plamę,zamiast isc juz w koncu spac,one chca se spamować.dobrze baby,rozumiemy,ale was tu juz nie chcemy.to przechodzi me granice,przecież macie wielkie..donice
[Dzisiaj 4:42] Karczoch: ja wymiękam, ja nie mogę, ktoś mi już odebrał mowę, nasze rymy są fantastyczne, conajmniej EMO - tragikomiczne, mamy wenę twórczą i nikt nas nie powstrzywa, no chyba że wychłosta i z potu wyżyma... xD
x e [Dzisiaj 4:49] Leilah: ja nie mogę też też też.co robimy,czy już wiesz?choćmy może w końcu spać.jak Ty nie chcesz to idź srać.ja tu też na krześle siedze,co ja jutro zjem w obiedzie?jak spojrzę mamusi w twarz?:,co Ty robisz,teraz płacz.także żegnam Cię ma luba,śpij słodziutko,nie śliń dziuba;]
uh
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum