[Dzisiaj 22:58] Leilah: jutro Leilah ma urodziny
x e [Dzisiaj 22:59] Psycho Krusher: A która to?
[Sob 23:00] Leilah: taka jedna..taka fajna
[Sob 23:00] Cameron: Ta nad Tobą
[Sob 23:01] Cameron: Teraz jest pod Tobą
x e [Sob 23:01] Cameron: Widzę że to się szybko zmienia
(...)
[Sob 23:02] Psycho Krusher: nie lubie w tej samej pozycji cały czas ^^
[Sob 23:05] Leilah: to będą jej 18 urodzinki
[Dzisiaj 21:28] Karczoch: heyoooo! ^^
x e [Dzisiaj 21:32] Psycho Krusher: Jest i najważniejsza członkini mego gangu ^^
[Dzisiaj 21:36] zbych1112: Gangu? Przeca to jedno z Twoich kont ta cała Karczoch ;p
[Dzisiaj 21:37] jaro21_89: racja...
x e [Dzisiaj 21:41] Psycho Krusher: Te Zbychu nie swiruj bo ty tez jestes moim kontem
[Dzisiaj 21:42] zbych1112: Przeca ja Cię nie lubię! Więc nie mogę być Twoim kontem ;p
x e [Dzisiaj 21:44] Psycho Krusher: Haha, doskonale sie podszywam pod wymyslonego przeze mnie "Zbycha"
(...)
[Dzisiaj 21:58] Karczoch: Zbychu, nie gadaj głupot bo cię wychłostam! ja jestem Karczoch a nie Psycho KArczocher
[Dzisiaj 20:44] Amisz_26: Jóga: jestem dojrzałym facetem po czterdziestce, chcę jeszcze raz spróbowaćtwojego smaku, jestem jak wino - im dojrzalszy tym lepszy, wypróbuj mnie; teraz kochanie!
[Dzisiaj 20:55] Jóga: Ja jestem niedojrzałą emocjonalnie kobieta po siedemdziesiątce. Próbuję się dowrtościować wrzucając cudze zdjęcia do lbumu i udzielając sie na forach temu podobnych. Chętnie pozwolę Ci posmakować siebie - jestem jak ser dojrzewający, im starsza, tym bardziej śmierdzę.
Zwierzenia Jógi! Wstydź się wrzucać cudze fotki do albumu Jógo! ;p
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
x e [Dzisiaj 17:05] Colorblind: bro, odwróć, bo nie zdążyłam przeczytać!!
x e [Dzisiaj 17:05] bro: <powraca na poprzednią stronę>
x e [Dzisiaj 17:06] sis: <na stronie> emotikonki pozwalają mu grać na zwłokę </na stronie>x e [Dzisiaj 17:06] sis: <odwraca stronę>
przez naszego bro i teraz sis, oplułam cały monitor xD
[Dzisiaj 17:12] bro: - bolly? -no?? -grasz w kolory? - gram!
[Dzisiaj 17:13] Sol: <chórek>parampampam, gram w kolory gram</chórek>
[Dzisiaj 17:13] Colorblind: dlaczego gracie we mnie? o.O
x e [Dzisiaj 17:13] sis: <taniec, wiatr w zamkniętym pomieszczeniu, stu futurystów tańcuje w tle>
[Dzisiaj 17:14] bro: i zasmażka!
[Dzisiaj 17:14] Colorblind: i SRK!!
[Dzisiaj 17:15] Sol: i padają sobie w ramiona!
x e [Dzisiaj 17:16] sis: zasmażka i SRK?
[Dzisiaj 17:16] Colorblind: i śpiewają, jak ciężko im było, gdy nie byli razem!
[Dzisiaj 17:16] Colorblind: sis, zasmażkę się wytnie!
[Dzisiaj 17:16] bro: i babcia zaczyna śpiewać
[Dzisiaj 17:16] Sol: zasmażkę się wetnie, znaczy zje ;p
[Dzisiaj 17:17] charon: I się nią zatruje ;p
[Dzisiaj 17:17] charon: I się będzie pawie puszczać ^^
x e [Dzisiaj 17:17] sis: i umrze
x e [Dzisiaj 17:59] bro: znalazłem scenariusz na film bollywodzki http://youtube.com/watch?v=6ozzfl5LS6M
x e [Dzisiaj 18:00] Sol: beznadziejny jest ten skecz ;p
x e [Dzisiaj 18:01] bro: ;(
x e [Dzisiaj 18:01] Sol: nie płacz bro, to nie Twoja wina, że ten skecz jest beznadziejny ^^
x e [Dzisiaj 18:02] charon: Nie chce mi się do końca oglądać. Może sami napiszemy scenariusz?
x e [Dzisiaj 18:03] Colorblind: a dziewczyna idzie od strony fasady elewacji^^
x e [Dzisiaj 18:04] charon: I cegły jej lecą na głowę ^^
x e [Dzisiaj 18:04] Sol: charon, już jeden skopałeś, mało Ci?
x e [Dzisiaj 18:04] Colorblind: dziewczyna sygnalizuje potrzebę komplementu^^
x e [Dzisiaj 18:05] charon: Lecz rażona czerwoną cegłą, pada na ziemie nie mając okazji go wysłuchać.
x e [Dzisiaj 18:06] bro: mi głównie chodzi o końcówkę, te kwiaty, sąsiedzi, mieszkańcy itd,
x e [Dzisiaj 18:07] charon: Za cegłą na głowę lecą jej kwiaty, rzucane przez sąsiadów i mieszkańców.
x e [Dzisiaj 18:07] Sol: tak, ten skecz zaprawdę jest beznadziejny ;]
x e [Dzisiaj 18:11] charon: Beznadziejny to mało powiedziane.
x e [Dzisiaj 18:12] bro: zaczapisty jest jak mało co
x e [Dzisiaj 18:12] Colorblind: łiii, a mi się podobał^^
x e [Dzisiaj 18:13] Sol: jak zwykle, bro i Color, dwójka odmieńców xD
x e [Dzisiaj 18:14] charon: A on miał być śmieszny?
x e [Dzisiaj 18:14] bro: zaprawdę nie ma dla Ciebie nadziei
x e [Dzisiaj 18:15] Colorblind: oj nie ma, nie ma
x e [Dzisiaj 18:15] Colorblind: bro, znowu tylko my rozumiemy i widzimy to, czego inni ujrzeć nie mogą!
x e [Dzisiaj 18:15] bro: ślepcy!!! otwórzczie oczy bo nadchodzi czas!
x e [Dzisiaj 18:16] charon: W takim razie radziłbym sprawdzić, co ostatnio jedliście i piliście. Może jakieś halucynogeny?
x e [Dzisiaj 18:16] Colorblind: jest jeszcze szansa dla Was!
x e [Dzisiaj 18:16] Sol: nie, po prostu się nie znacie ^^ a skecz jest dopupny ;p
x e [Dzisiaj 18:16] sis: może Wy oglądaliście inny skecz? ten bez pancerników?
x e [Dzisiaj 18:17] Colorblind: mam taką nadzieję sis, ale ... oni przepadli, naprawdę...
x e [Dzisiaj 18:17] Colorblind: skecz jesr genialny, ale tylko wielkie umysły są w stanie to pojąć
x e [Dzisiaj 18:17] charon: To wy przepadliście. Jesteście fałszywymi prorokami kiepskich skeczów.
x e [Dzisiaj 18:18] sis: też tak myślę, Colorku ^^
x e [Dzisiaj 18:18] bro: zawróćcie, bo czas nagli!!!
x e [Dzisiaj 18:19] Colorblind: wejdźcie niewierni do naszej arki!
x e [Dzisiaj 18:19] bro: i przynieście piwo jako ofiarę ;]
x e [Dzisiaj 18:20] Colorblind: i ćipsy!
x e [Dzisiaj 18:21] charon: Jakoś dziwnie w tej waszej arce. Przewietrzcie ją, to może wejdę.
x e [Dzisiaj 18:21] Colorblind: wiatru u nad pod dostatkiem - mamy wszak bolly wiatr!
x e [Dzisiaj 18:21] bro: niewierny!!!
x e [Dzisiaj 18:22] bro: (wzruszyłem się, jak za starych czasów wypraw krzyżowych)
x e [Dzisiaj 18:23] bro: i potopu ;]
[Dzisiaj 14:44] dj RKNZ: Czy ja Wam nie przeszkadzam przypadkiem? ;>
[Dzisiaj 14:45] Colorblind: nie, nie przeszkadzasz, ja tu tylko jestem odskocznią od merytorycznej dyskusji ;p
No i wreszcie wiadomo od czego są zieloni na forum ;]
x e [Dzisiaj 14:45] Sol: wolę odnosić intelektualne triumfy nad dziećmi, które nie potrafią logicznie formułować opinii oraz wyładowywać swoje frustracje na forum, bo nie jestem wystarczającym chojrakiem coby to twarzą w twarz zrobić ;>
no i wyszło na jaw, od czego są niebiescy na forum ;]
[Dzisiaj 20:21] dj RKNZ: Wkupiłem się w łaski starych userów
[Dzisiaj 20:23] jaro21_89: Gówno prawda! Ja tu jestem King-Kong i mówię, że się nie wkupiłeś...
[Dzisiaj 20:27] dj RKNZ: E tam, nie jesteś niebieski
[Dzisiaj 20:28] jaro21_89: Jak bym nie mial bana przez 3 miechy to bym był...;D Z resztą co ja Ci się będę tłumaczył, nie wkupiłeś się bo ja tak mówię.
x e [Dzisiaj 20:31] Sol: wkupił ;p
[Dzisiaj 20:32] jaro21_89: <wychodzi>
x e [Dzisiaj 20:27] sis: łiiiiiiiiiiiikend!
[Dzisiaj 20:30] jaro21_89: ja też mam łikend;D A typa zniszczę i tak;p siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis my dear;p Pozytywny wojowniku;p
[Dzisiaj 20:37] bea hebel: potrzebuje rady!
[Dzisiaj 20:39] jaro21_89: Nie tera... Chcesz się zabić czy coś?
[Dzisiaj 20:40] Colorblind: sis, czemu kasujesz swoje podwójne posty? ;> już chciałam Cię posądzić o rozdwojenie jaźni ;p
x e [Dzisiaj 20:46] sis: łii, zostałam pozytywnym wojownikiem ;] jaro jest milutki | net mi chodzi jakby chciał a nie mógł, więc nie ogarniam już co wysyłam ;p
[Dzisiaj 20:48] Sol: "wywyłam"? ale księżyc jeszcze nie pojawił się na nocnym nieboskłonie ^^
[Dzisiaj 20:50] jaro21_89: xD;p
[Dzisiaj 20:51] Sol: tey, co to za podłe edytowanie? ;p
[Dzisiaj 20:51] Colorblind: sis, Ty wywyłaczu, czemu edytujesz? ;p
[Dzisiaj 20:52] jaro21_89: W ogóle Wy też wszyscy jesteście swoi ludzie...;) Opro didżeja... Won stąd...
[Dzisiaj 20:52] Colorblind: czyli co? skład cztery korony żyje?
[Dzisiaj 20:53] Sol: xD
x e [Dzisiaj 20:53] sis: nie czepcie się, przeca mówię, żem spowolniona i nie ogarniam ;p
[Dzisiaj 20:53] jaro21_89: A jakże by inaczej;D Dawajcie dissa walniemy na didżeja;D
[Dzisiaj 20:55] Colorblind: sis, ja się już nie 'czepcam', naprawdę ;p
[Dzisiaj 20:55] Sol: sis, nasz zawodowy wywyjec
[Dzisiaj 20:56] jaro21_89: 'czepcam' dobre;DDDDD
[Dzisiaj 20:57] BabciaKartoflan: 6 ;]
[Dzisiaj 21:02] Sol: bum!
[Dzisiaj 21:02] jaro21_89: Gansterze nie strzelaj;p
[Dzisiaj 21:03] Sol: to była bomba ^^
[Dzisiaj 21:04] BabciaKartoflan: sol, nie strasz, moje serce, juz nie jest tak młode jak Twoje ;p moze tego nie wytzrmac ;p
x e [Dzisiaj 21:05] sis: mówię: nie czepcie się, czepciacze ;p (tworzę neologizmy, proszę docenić ;p)
[Dzisiaj 21:06] jaro21_89: sis jedziesz z tym;D To będą Twoje punch-line'y;D
[Dzisiaj 21:07] BabciaKartoflan: ale nikt sie nie czepca - jak to powiedziała kolor ;p ja po porstu chce umrzec smiercia spokojna anie wystraszona na amen ;p
[Dzisiaj 21:07] Sol: młode serce? czy wszyscy już wiedzą, że robię za etatową rozwydrzoną nastolatkę? || no ależ czepcialużku nasz ulubiony, nie irytuj się, no <głaszcze po dreadach>
[Dzisiaj 21:10] BabciaKartoflan: o0o0, jaro sie ucieszy, nasz nabijacz postow przyszedł ;p
x e [Dzisiaj 21:11] sis: <fuka>
historia dawna, odległa, ale ukazująca, jak ciężko oderwać się od tego forum, jak trudno się pożegnać z SB!
Cytat:
tx e [Dzisiaj 2:09] bro: papucie!
x e [Dzisiaj 2:09] Colorblind: papajki!
x e [Dzisiaj 2:10] bro: papatki!
x e [Dzisiaj 2:11] Colorblind: papasie!
x e [Dzisiaj 2:11] bro: papaski!
x e [Dzisiaj 2:12] Colorblind: papasątka!
x e [Dzisiaj 2:14] bro: papaniki!
x e [Dzisiaj 2:15] Colorblind: papacie!
x e [Dzisiaj 2:17] bro: papapapa
x e [Dzisiaj 2:17] bro: <do siebie>jaki ja spryciul jestem xD </do siebie>
x e [Dzisiaj 2:17] Colorblind: paputki!
x e [Dzisiaj 2:18] Colorblind: <do bro>spryciul? oszukista! </do bro>
x e [Dzisiaj 2:18] bro: papcioszki!
x e [Dzisiaj 2:19] bro: <do siebie> hmm, skąd Color wiedział co mówię do siebie, hmm</do siebie> <do Color>ale o co Tobie Tey? </do Color>
x e [Dzisiaj 2:19] Colorblind: papciulcie!
x e [Dzisiaj 2:20] bro: papciufazje!
x e [Dzisiaj 2:20] Colorblind: <do siebie>muszę być bardziej ostrożna, wszak bro nic nie wie o podsłuchu podświadomości</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:20] Colorblind: papaciątka!
x e [Dzisiaj 2:21] bro: <do siebie>czyżyby kolor przenikła ludzki umysły i była jak Wszechświat, hmm</do siebie>no o co Tobie chodzi? Co Ty tam do mnie
x e [Dzisiaj 2:22] bro: papafuzie!
x e [Dzisiaj 2:23] Colorblind: <do bro> nic, nic, ja tu tylko ziewam</do bro> <do siebie>muszę być bardziej ostrożna, żeby niczego się bro nie domyślił, Wszechświat jest ze mną, pomoże mi!</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:23] bro: <do siebie> ale szał, odbija mi na starość nie ma jak zapomnieć wzięcia prozaku, łiiiiii</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:23] Colorblind: papasanki!
x e [Dzisiaj 2:24] bro: nie ziewaj mi tu tak w twarz z łaski swojej, jakieś kosmiczne wyziewy to są <do siebie>coś czuję tu kolaborację</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:25] Colorblind: <komputer do bro>weź pigułkę, weź pigułkę</komputer do bro>
x e [Dzisiaj 2:25] bro: papadzwonki!
x e [Dzisiaj 2:25] Colorblind: paparniki!
x e [Dzisiaj 2:25] bro: <do siebie>coś mi tu dzwoni, ale na starość słuch mi się pogorszył, pewnie to te papadzwonki</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:26] bro: papaosy!
x e [Dzisiaj 2:26] Colorblind: już nie ziewam, ale spać się chce, a łóżko daleko! <do siebie>ciekawe, czy domyśla się kolaboracji</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:26] Colorblind: papawy!
x e [Dzisiaj 2:27] Colorblind: <do siebie>dziwne, nie wziął pigułki, pewnie zaciągnął się papaosami!!</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:28] bro: to idź do łóżka <do siebie>trzeba przeprowadzić werysikację WSI, ale to jutro, tak, ha ha ha hA, ha HA, hA HA, HA HA, HA HA!!</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:28] bro: papapszczoły!
x e [Dzisiaj 2:29] Colorblind: no idę cały czas, cały czas idę, ale wiatr mnie zatrzymuje <do siebie>trzeba wezwać Shah Rukh Khana, on mi pomoże!!</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:29] Colorblind: papaoposy!
x e [Dzisiaj 2:28] bro: to idź do łóżka <do siebie>trzeba przeprowadzić werysikację WSI, ale to jutro, tak, ha ha ha hA, ha HA, hA HA, HA HA, HA HA!!</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:28] bro: papapszczoły!
x e [Dzisiaj 2:29] Colorblind: no idę cały czas, cały czas idę, ale wiatr mnie zatrzymuje <do siebie>trzeba wezwać Shah Rukh Khana, on mi pomoże!!</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:29] Colorblind: papaoposy!
x e [Dzisiaj 2:30] Sol: a poszli wreszcie, no!
x e [Dzisiaj 2:30] Colorblind: my się właśnie papapciamy!
x e [Dzisiaj 2:30] bro: to ja już nie wiem, może wszechświat Ci pomoże <do siebie>ale przeciąganie struny, spać się chce, a ta męczy starszyznę<do siebie>
x e [Dzisiaj 2:31] Sol: no to może nie tak publicznie, co? tu nieletni zagladają, perwersy jedne!
x e [Dzisiaj 2:31] bro: papamama!
x e [Dzisiaj 2:31] bro: znaczy. że żegnamy się gupku :p
x e [Dzisiaj 2:31] Colorblind: no pomoże, bo pragnę tego naprawdę <do siebie>człowiek się grzecznie żegna, a ten młodzieniaszek za wygraną dać nie da i puścić spać nie chce</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:32] Colorblind: papatata!
x e [Dzisiaj 2:32] Colorblind: no i co? Rysunek jak ulał pasuje!
x e [Dzisiaj 2:33] bro: i co, pomaga? <do siebie> co za bestie, boty jedne</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:33] Colorblind: pomaga, nie widzisz? ;> już prawie śpię <do siebie>no on to chyba w ogóle nie zasypia, nocny Marek jeden, no</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:35] bro: to dobrze, że pomaga! <do siebie> no i mam dowód, Wszechświat kolaboruje z Color!! zakała rodziny!!</do siebie>
x e [Dzisiaj 2:37] Sol: to wy się zgrywajcie na boty i kolaborujcie, a ja idę spać. branoc ;]
x e [Dzisiaj 2:38] bro: <do Sol> Wszechświat to zdrajca, kolaboruje z Color, trzeba się go pozbyć</do Sol>
x e [Dzisiaj 2:38] bro: Sol, czy Ty nie za często chodzisz spać?
x e [Dzisiaj 2:39] Colorblind: <do Wszechświata> mój przyjacielu, co zrobimy dzisiaj? jakie masz plany? ;> </do Wszechświata>
x e [Dzisiaj 2:39] Sol: <do bro> no to go niszcz, Ty masz spojrzeń wszak ;]</do bro>
x e [Dzisiaj 2:40] Colorblind: tam, ta tam będę sprytna i rzeknę tak: baju baj!
x e [Dzisiaj 2:40] Sol: bro, do tej pory to ja tylko wychodziłam sobie z forum. Spać ide dzisiaj po raz pierwszy ;]
x e [Dzisiaj 2:41] bro: <karny spojrzeń na Wszechświata> adzia!!! Ty zły Ty!!
x e [Dzisiaj 2:41] bro: jasne jasne, oczywiście <puszcza oka> już nic nie mówię ;]
x e [Dzisiaj 2:41] Colorblind: <do Wszechświata> co? naprawdę? bro Cię krzywdzi? A to okrutnik! Ześlij na niego myśli Coehlo!!</do Wszechświata>
x e [Dzisiaj 2:41] Sol: no, to mamy happy end ;] dobranocka państwu ^^
x e [Dzisiaj 2:42] bro: baj baj!
x e [Dzisiaj 2:42] Colorblind: bajm, bajm^^
[Dzisiaj 22:02] Colorblind: do panny lekkich obyczajów nędzy nie klnąć ;p i nie wyciągajmy na światło dzienne zpannylekkichobyczajówsyna, no ;p
[Dzisiaj 22:04] Sol: no przeca nie klnę, nie wpannylekkichobyczajowiaj się ;p
[Dzisiaj 22:06] jaro21_89: xD
zaiste, wieczór słowotwórstwa dziś
[ Dodano: 2008-07-12, 14:38 ]
Cytat:
[Dzisiaj 14:37] dj RKNZ: Wdzięczny jestem i doceniam troskę. Jaro <3 dziękuje za to że jesteś.
[Dzisiaj 13:46] bro: nie bardzo rozumiem co jest głupiego we wprowadzaniu zawartości kroplówki do organizmu
[Dzisiaj 13:47] jaro21_89: I nie zrozumiesz...
[Dzisiaj 13:56] bro: idiotyzmów nigdy nie rozumiałem
[Dzisiaj 13:58] jaro21_89: To znaczy, że nie rozumiesz nawet tego co sam piszesz...
[Dzisiaj 13:59] bro: mylisz się misiu :*
[Dzisiaj 14:00] jaro21_89: goń sie pederasto.
x e [Dzisiaj 14:01] sis: następny coming out? chłopcy, nie przesadzajcie!
x e [Dzisiaj 14:01] sis: jaro, jesteś najbardziej pożądanym mężczyzną na forum. jak się z tym czujesz?
[Dzisiaj 14:02] jaro21_89: Gdyby to kobiety mnie pożądały to bym się czuł świetnie... Niestety coś sie do mnie klei ta męska cześć...
[Dzisiaj 14:03] dj RKNZ: Coż począć sis, kobiety teraz są takie jakie są...
[Dzisiaj 14:04] bro: będę się gonił, jak mnie będziesz ścigał; berek! hihi
[Dzisiaj 14:07] jaro21_89: Nie ganiam za pedałami tylko sa spódniczkami;D Jak założysz mini to Cię będę gonił...
[Dzisiaj 14:09] bro: czyli nie ważne, czy facet czy dziołcha, ważne by była spódniczka? nice
x e [Dzisiaj 14:10] sis: xD
[Dzisiaj 14:10] jaro21_89: Niee... Z resztą ja nie lubię chudych;p
[Dzisiaj 14:11] BabciaKartoflan: a Ci zas sie kłoca ;p
[Dzisiaj 14:12] bro: och jak się przekomarza, nu nu nu; oj Ty niedobry Ty ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum