• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-07-15, 17:36   

Sol napisał/a:
Nie wiem, czy wciąż jeszcze bawiłoby mnie takie zlotowanie.
Jak możesz??? To nawet zlotować w sprawdzonym gronie nie chcesz, gadzino smarkata??? ;p

Z użytkowników młodych i dziarskich, których bardzo chciałabym poznać, wymieniłabym przede wszystkim dj RKNZ. Chociaż, znając życie, pewnie okazałby się być przemądrzałym dwunastolatkiem, podobnie jak ta - pożal się Boże - reszta userów, których miałam nieszczęście poznać i z którymi zdarza mi się spotykać częściej lub rzadziej :luka:
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-07-15, 17:48   

sis napisał/a:
To nawet zlotować w sprawdzonym gronie nie chcesz, gadzino smarkata??? ;p
Tego nie powiedziałam, wszak sprawdzone grono jest już - mniej lub bardziej - poznane. A temat jest o poznawaniu nowych :luka:

sis napisał/a:
Z użytkowników młodych i dziarskich, których bardzo chciałabym poznać, wymieniłabym przede wszystkim dj RKNZ.
Wcześniej może też bym to napisała, ale po dzisiejszym popisie zmieniłam zdanie. Tak wiec podtrzymuję to, co już napisałam - na tę chwilę nie ma nikogo na forum, kogo chciałabym poznać osobiście.

need a hug.
anyone?

charon  

Wysłany: 2008-07-15, 17:55   
   Polecający: Colorblind

Mając doświadczenie z innego forum i z tamtejszych zlotów pewnie takie spotkania owszem, byłyby miłe i przyjemne, ale po nich jakoś z żadnej strony nie byłoby dość woli podtrzymania znajomości i kontakt by się urwał. Zatem nikogo nie wymienię.
(...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.

Jóga  

Wysłany: 2008-07-15, 18:06   

z Daltonką i sis najchętniej. I wcale nie jestem w tym momencie interesowna i nie chodzi mi o notatki i dobrą kawę :luka: mhm, mhm, dla rozrywki, nie tylko intelektualnej

kilka innych panien (np owada, Czoszkę i Soledad) i męskich członków też poznałabym chętnie, w tym wyróżnić bro, PK, charona i tego ze zwrotnica na avie :oczami:

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-07-15, 18:10   

charon napisał/a:
pewnie takie spotkania owszem, byłyby miłe i przyjemne, ale po nich jakoś z żadnej strony nie byłoby dość woli podtrzymania znajomości i kontakt by się urwał
Z takim założeniem na wstępie - na pewno :luka:
A już miałam Cię wymienić. Zepsułeś ;p

Osobiście wychodzę z założenia, że jeśli już tłukę się przez pół Polski (albo ktoś tłucze się do mnie ;] ), aby poznać w realu jakichś wirtualnych świrów, to mam podstawy do tego, by mniemać, że nasza znajomość ma szanse przetrwać i rozwinąć się, wychodząc poza monitor i fajerłola. Może dlatego nie spotykam się ze wszystkimi, jak leci i staram się, aby decyzje o takich eskapadach były przemyślane (co z tego wychodzi to insza inszość ;p). Ryzyko owszem, istnieje - zawsze może się okazać, że ten fajny user w rzeczywistości jest śmiertelnym nudziarzem bez poczucia humoru i nigdy więcej nie mam ochoty się z nim spotkać, choćby mi zapłacili, ale póki co z takich wariackich zlotów jestem zadowolona, bo znajomości, które zawarłam przez net dzięki nim ewoluowały i mocno się zacieśniły ;]

[ Dodano: 2008-07-15, 19:12 ]
Jóga napisał/a:
z Daltonką i sis najchętniej. I wcale nie jestem w tym momencie interesowna i nie chodzi mi o notatki i dobrą kawę :luka: mhm, mhm, dla rozrywki, nie tylko intelektualnej
Mówisz i masz, moja droga :luka: PK, charona i tego ze zwrotnicą obiecać nie mogę, ale jako, że bro też jest pyrny, masz spore szanse, by go ujrzeć. Rychło wnet :]
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Jóga  

Wysłany: 2008-07-15, 18:19   

sis napisał/a:
Mówisz i masz, moja droga :luka:
kobieto pracująca, łapię CIę mocno za słowo i nie mam zamiaru puścić :P

strzeż się :>

charon  

Wysłany: 2008-07-15, 18:57   
   Polecający: Colorblind

sis napisał/a:
Z takim założeniem na wstępie - na pewno
A już miałam Cię wymienić. Zepsułeś ;p

Jak widać mamy zupełnie odmienne doświadczenia z takich spotkań. Jeśli by był organizowany zlot, to zapewne bym się nim zainteresował, by ciekawie spędzić czas, ale zawarcia nowych, trwałych znajomości raczej po takich spotkaniach już nie oczekuję. Być może bym się miło rozczarował, ale szanse na to uważam za zbyt małe, by na coś takiego liczyć.
(...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.

Alucard  

Wysłany: 2008-07-15, 22:23   
   Polecający: Fantasmagoria

Sol i sis :) Jeśli są choć w połowie tak "trzepnięte" (pardon my french) na jakie wychodzą po czytaniu ShoutBoxa, to z pewnością bym je polubił :)

Aru3000  

Wysłany: 2008-07-16, 01:24   

Ja chciałbym poznać Sol, ale tylko dlatego, bo nie chce mi się wysyłać jej prezentu urodzinowego tylko oddać do rąk własnych. ;)

Katharsis  

Wysłany: 2008-07-16, 06:39   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Ja chciałbym poznać dużą część forumowiczów, w tym te dziwne wynalazki w stylu Jaro, Psycha itp. Reszty nie wymienię ;) BTW, jeśli ktoś jest zainteresowany spotkaniem ze mną - za tydzień będę w PL.

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-07-17, 13:09   

Ja bym kciał poznać Zbycha, bo jetem ciekawy czy w realu tez jest taki nieciekawy jak na forum.

Tró

Karczoch  

Wysłany: 2008-07-17, 13:14   

na pewno Jóga, Absurd, Color i Leilah.
Psycha też, ale tylko w jakiejś większej grupie :luka:

Umysłowa konsumpcja towaru taśmowego. ^^

przytyłam pół kilo.

mikowa  

Wysłany: 2008-07-18, 10:15   

Jestem od niedawna, ale jak narazie najbardziej intryguje mnie postac Psycho Krushera, tak więc jego chciałabym poznac i Karczoch, bo zrobiła na mnie jako jedna z nielicznych pozytywne wrażenie zaraz na początku ; )

byle do sierpnia, byle był sierpień

Leilah  

Wysłany: 2008-07-19, 17:56   

Czy ja wiem;p
Karczoch,PK,ZBych,Kartoflanka,charon,oraz Color z Sol i sis,choc co do ostatnich nie wiem czy to bezpieczne^^

kochanica Karczocha^^

BabciaKartoflanka  

Wysłany: 2008-07-19, 18:21   
   Polecający: Google ;p

no to tak , Leilah ;p KArczoch, sis - chociaz mam wrazenie, ze mnie nie lubi.... Color Sol ;p Zbych, JAro, bro, charon, PK ;p aaaa i owada wciaz lezacego do gory brzuchem i Jóga i kanarinio ;p Tyle !

Plastik NIE jest fantastik.

Odpowiedz do tematu