ja bym chciał spotkac sie z Babcią, Jarem, Karczoch(nie wiem jak to sie odmienia XD), Leilah, Ptaq(mecz w kręgle, juz byłem 2 razy i robie duze postępy) Color- dlatego,ze mnie nie lubi;] dj'a ciekawe czy w realu byłby taki kozak^^, PK, aru300 i wsio;]
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Kurczol,
elv,
***ArChi***,
Ptaq,
Orange (chyba najbardziej mnie ona ciekawi nie wiem czemu )
Martina
Krecik
+ Lolinka
oo 2 lata temu wymieniłam taka skromną grupkę udało mi sie poznać 4 osobników, żałuję że nadal nie poznałam mojej Mamuniiiii :c (Kurczola) no i naszej starej dobrej Orange : ) może jeszcze kiedyś będę miała okazje, kostek zjawił się na naszym 2 osobowym zlocie, jak na razie wspominam miło te wszystkie spotkania : > no a teraz z trochę nowszych userów dodałabym do mojej listy Karczocha, Jógę, Leilah, i no sis : >
Z nowych nabytków to ja bym chciał Leliah poznać i BabcieKartoflankę. No i Karczoszka mego, moją dzielną prawą rękę ^^'
A djRKNZ bym nie chciał poznać, bo się boje że ktoś kto nabił 500 postów w dwa tygodnie zapaplał by mnie na śmierć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum