Wiadomo że znamy się juz trochę, ale to na forum. A kogo z forum chcielibyście poznać tak na żywo. Tak sie spotkac ? Ja chciałbym się na pewno spotkać i poznać nasze grono moderatorskie na żywo (choć przyznam się ze 1 osobe z nich poznalem osobiscie ). A oprucz tego chetnie bym poznal Sito i tego czepialskiego Faziego.
Ja chętnie bym poznała takze grono modów... ale najbardziej Kurczolka
Wiadomoze ciebie...(kazdy by chciał znac szefa )
Faziego... bo... bo chciałabym... e-e...hmmm wiec ciekawa jestem czy na żywo też sie czepia
hmmm i może Orange... nie wiem kazdego chciałabym no ale nie ma sensu wymieniac
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Wysłany: 2006-01-07, 16:24
Polecający: baba jaga ;P
ale pytanie ;P
no to nie bede sie wybijac grono modow of korzzz
Orange, faziego, kogo tam jeszcze o Sito w sumie tez ;D co tam jeszcze .... Krecika ej no wszystkich jakby nie bylo ;P, ale to malo prawdopodobne wiec gdybac to sobie mozna ;P xD
Haha. Szef wie, jak ja uwielbiam widywać nowe osoby poznane w necie.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
jak chcecie poznać Sito to zapraszam do Jastrzębia ;P
ja bym chciała osobiście poznać mało udzielającego się na forum, ale jednak, Syllasje.
to tak najbardziej ;P
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
aaaa....przeciez wiadomo ze ktos cie chce poznac ja najchetniej bym wszystkich poznała(tych najczesciej udzielajacych sie(juz to pisałam)) wiec ty tez sie na tej liscie znajdujesz
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
chciałabym, nie chciała... nie ważne... ale jednak wydaje mi się, że poznanie się większej grupy użykowników "anonimowego" forum zmieniłoby jego dotychczasowy "klimat"... dlaczego?... bardzo proste... wadą ludzi jest powierzchowność... patrzenie na innych przez pryzmat wyglądu... forum to miejsce gdzie każdy niezależnie od tego czy jest łysy, czy ma ładnie przystrzyżone włosy ułożone na wosk... czy ma jedno oko, czy oba w błękitnym odcieniu z ciemną "ramką"... czy jest blondynką/blondynem czy brunetką/brunetem... każdy z nas jest tutaj nickiem... nie wiedząc jak wyglądamy nie możemy poddać go naszej powierzchownej ocenie... możemy go/ją ocenić jedynie na podstawie tego co pisze, tego w jaki sposób się wypowiada i zwraca do innych... w ten sposób nie ocenimy tego jaka jest zasobnośc portfela jego/jej rodziców (bo od tego w dużej mierze zależy jak wyglądamy), ale to co ma w głowie... poznanie się dałoby możliwość spojrzenia na każdego z nas w inny sposób niż dotychczas,w głowie kołatały by się nam myśli : "ten się czepiał kogoś tam o coś a sam co sobą prezentuje, hahaha", "ja nie mogę taki wielki wozak a wygląda jak kurczaczek" itp.itd. ... IMO powinniśmy dalej pozwolić kreować nasz wizerunek na forum bez tej całej otoczki, którą mamy na codzień jaką jest postrzeganie i ocenianie ludzi poprzez wygląd...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Jeżeli chodzi o wygląd, to i tak mamy od tego album.
A to, jak traktujemy ludzi, zalezy tylko od nas samych.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2006-01-12, 19:07
Polecający: baba jaga ;P
naya napisał/a:
a wygląda jak kurczaczek
jeszcze mnie nie widziala a juz sie czepia huh =.=' (joke)
nie wydaje mi sie zeby to mialo jakis negatywny wplyw na sposob odnoszenia sie ludzi do siebie na forum .. sama jestem na innym forum i nasze spotkania forumowe sa zawsze zabawne i oczywiste jest to ze inaczej sie do siebie zwracamy, juz na forum, ale to tylko dlatego ze wiemy na ile sobie mozemy pozwolic w zartach miedzy soba ;> no i wiadomo ze przez to bardziej sie zzylismy ;] sadze ze wiecej nieporozumien bierze sie z tego ze ludzie sie nie widza a badz co badz emotikonki nie oddadza miny w danym momecie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum