Wysłany: 2008-03-01, 22:00 "Koniec świata" w roku 2012?
Witam, ostatnio dość dużo się o tym słyszy, (koniec kalendarza Majów itp.) Co prawda próbuję udowodnić, że NIE BĘDZIE żadnego kataklizmu, globalnej katastrofy, tylko raczej wielka przemiana Ziemi...
A wy - co o tym sądzicie? Obiła się wam już o uszy ta data? Słyszeliście coś o tym? Coś wg was stanie się w 2012 (no, oczywiście poza Euro2012 )?
No jestem święcie przekonany, że koniec świata nastąpi ale nie przez kalendarz Majów tylko przez Euro organizowane w Polsce Skąd ja wiem, że nam to nie wyjdzie..... jak wszystko....
_________________ Monstrualny krach Rah nieprzewidywalny....
Będę miał co chcę, nową szansą na to nowy dzień..
O, jak wy pryskacie entuzjazmem... trzeba wierzyć że Euro '12 odbędzie się w POLSCE !
A nawiązując do tematu to nie wieżę w to że w 2012 r. będzie koniec Świata ;>
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Co prawda próbuję udowodnić, że NIE BĘDZIE żadnego kataklizmu, globalnej katastrofy, tylko raczej wielka przemiana Ziemi...
To rzeczywiście można udowodnić z prostego faktu: świat się cały czas zmienia
Jeśli chodzi o słowo "wielka", to zależy od tego, jak wielka to dla kogoś wielka.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Jedyne co może sie zdarzyć w 2012 to to, że zawalą się wszystkie nasze piekne stadione które wybudujemy na Mistrzostwa. Z woli boga, czy szatana. obojętnie.
No chyba, że chodziło o to że skończe studia w 2012... rzeczywście koniec świata....
_________________ We are all made of niggers...
Sig zmieniony bo sie dwa takie hiphopowce czepiały.
Ja dowodów nie mam i nie znalazłem żadnego naukowego uzasadnienia. Czytałem to już jakiś czas temu i wszystkiego nie pamietam może to jeszcze kiedyś znajdę to dam linka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum