Wysłany: 2005-09-01, 20:40
Dobra Kodziu nie ma co sie martwić , mamy najgorszą klase , najgorszy plan , najzrytszą wychowawczynie ,ale nie jest tak źle - mogło być gorzej :mrgreen: przynajmniej dobrze wypadniemy na tle klasy :mrgreen:
_________________ życie jest bardzo niebespieczne - w każdej chwili można umrzeć .....
Wysłany: 2005-09-01, 21:12
Oj niestety nie ... mamy jutro 4 godziny a wychodzimy jak po 7 ... i wogóle najwcześniej kończymy lekcje o 14.25 .... a taka klasa humanistyczna wychodzi sobie o 12 a maja 6 godzin .... wiec tak jakby mieli 4 godziny mniej i to tylko na 1 dniu .... ale ma to też pozytywne strone - może zrobimy kultowy komiks który rozbawi miliony ludzi ? Może nasza klasa nie jest taka zła tylko tak wyglada .....
nei tragizujemy - jesteśmy realistami
_________________ życie jest bardzo niebespieczne - w każdej chwili można umrzeć .....
Ale jeżeli chodzi o te dzisiajsze "4" godziny to muszę cię zmartwić mój filozovku. :mrgreen: Jako, że jestem w grupie pierwszej, bo w pierwszej siedemnastce w dzienniku, to mam 3 godziny. Bo ostatni niemiecki ma tylko grupa druga.
Co do klasy, to my naprawdę nie tragizujemy... To jest po prostu tragedia. Pomijając fakt, że nie mam z kim siedzieć, bo Klaudia mnie zrobiła w c****, to klasa jest tak totalnie popier.... że szok. Nie mówiąc już o wychowawczyni, która nigdy nie krzyknie jak ktoś rozmawia, ale zabije go jeżeli powie jakieś niekulturalne słowo (albo jeśli nie dopowie słowa odpowiednio kulturalnego). I nie chodzi mi tutaj o jakieś "TereFere" (*ptaq z łaski swojej nie wywalaj mojego posta z przyczyny tego słowa, bo to tylko do celów demonstracyjnych) tylko każde najgłupsze słówko jakie można sobie wyobrazić. Tragedia.
Ja już sobie postanowiłem: olewam tą klase, mam ich w dupie, byle tylko zdać...
Ale na inne slowa mozesz zwracac wiecej uwagi
Ptaq
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
Hehehe, a u nas w klasie powoli zaczyna się kształtować hierarchia. :twisted: Jeszcze nie jesteśmy z filozovkiem na szczycie ale cały czas pniemy się w góre. :twisted: Jak narazie to jesteśmy chyba na drugim miejscu. :lol:
O is for O yes I do
N is for ANY old time
To w twojej grupie panie kolego. Ja kończę trzy razy o 16:05 i dwa o 13:30. Tragedia...
O is for O yes I do
N is for ANY old time
a ja mam jeszcze miesiąc wakacji...
ehhh ..te studia to jednak fajna sprawa (przez pół roku nic nie robimy, potem trochę się uczymy, a potem znowu nic nie obimy i mamy 3 miesiące wolnego)
:mrgreen:
Do studiów mi jeszcze trzy lata brakuje. Narazie o tym nie myślę za bardzo.
O is for O yes I do
N is for ANY old time
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum