dlatego, że to początek nowej klasy, nowej szkoły nie mogę wytrzymać z tymi idiotami z mojej budy, yhhh... więc chcę już do następnej, tym bardziej, że na profilu, na który idę, w tym roku jest 35 chłopaków i 2 dziewczyny :mrgreen:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
właściwie to jestem zajęta, ale do września wszystko się może zmienić
kolega z tego profilu zapowiedział, że jak przyjdę to pewnie 'zaliczę' wszystkich w mojej klasie i w tej jego, rok starszej też co za debil :mrgreen:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
martinka_666, no taki dośc chłopak... z dziwnym podejściem. jak dziecko.
Poprostu lubie Uczyć nie ucze się dobrze, nie żebym wiecie była jakimś kujonkiem, ale porostu uwielbiam moją klase i wogóle chociaz jest jeden minus... Moja wychowawczyni
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
wakacje dopiero się zaczęły i w sumie 3 miechy laby, leżenia do góry tyłkiem, robienia tego czego się chce a nie tego co się musi ; ]
pewnie pod koniec wakacji złapię dziwną chętkę żeby już wrócić na nudne wykłady i spotkać się z mniej lub bardziej lubianymi gębami z grupy.
student to ma cały rok praktycznie wakacje tylko, że latem nie ma zajęć i tyle ; D
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum