I tak oto kończą się nasze piękne wakacje... Na ulice wjeżdżają wojskowe samochody nauczycieli i patrole straży miejskiej szukające ewentualnych wagarowiczów... A my, uczniowie, w partyzanckich bazach ukryci, spiskujemy przeciwko tyranom, planując ich upadek... Uzbrojeni w długopisy, ołówki, cyrkle, a nawet linijki staniemy naprzeciw nauczycielom i zwyciężymy w ostatecznej bitwie... Ale narazie... Idziemy do szkoły...
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
Wysłany: 2005-08-31, 12:48
Zastanawiałem sie dzisiaj z kolega ... czy pierwszego dnia w szkole sprawdzają liste ?
Bo mi sie zdaje że nie :twisted: drugiego chyba też nie :twisted: a jak coś to można udać downa że sie myślało że 4 sie zaczyna rok szkolny :mrgreen:
Ale szkolny ruch oporu zorganizować trzeba .... poteajemne spotkania na przerwach i kopiowanie prac domowych ... malowanie na ławkach znaków wolnosciowych i wierszy .... wzmacnianie na duchu braci w boju , tekstami o nauczycielach ... i najważniejsze - akcje wywiadu mające na celu zdobycie tajnych planów klasówek oraz nawiązanie kontaktów z innymi klasami w celu wymiany wiadomosci :twisted:
_________________ życie jest bardzo niebespieczne - w każdej chwili można umrzeć .....
Nie zapominając o fałszowaniu tajnych akt zwanych przez nauczycieli "dziennikami". Heh co za dziwna nazwa. :lol:
O is for O yes I do
N is for ANY old time
Wysłany: 2005-08-31, 16:17
Ja wam powiem, co bedzie: 100x lepiej niz w gimn!
I nie dramatyzujcie tak! i w ogole skasujcie ten pesymistyczny top!
Dla niektorych sprytnych wakacje trwaja caly rok
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Lol, no to ja licze na 3,5.
Sam pewnie nie dam rady aleee... Klaudia mi pomoże. :lol:
O is for O yes I do
N is for ANY old time
Taaaa.. ?? Taki jesteś cfany ? A jak się będziesz z laską... eeee... pierdzielił... :lol: to też będziesz celował wysoko ? :lol: :lol: :lol: To może być ciekawe ci powiem. :lol: :lol: :lol:
O is for O yes I do
N is for ANY old time
Muahahaha, już po... :lol: Ale klasa... :lol: Normalnie pompa na maxa. :lol:
O is for O yes I do
N is for ANY old time
Wysłany: 2005-09-01, 18:29
Spoko: u mnie wszyscy wygladaja tak samo w klasie, jak przed wakacjami
A co sie tyczy "lasek", to tez mozna "celowac wysoko" - zalezy, co kto lubi :twisted: :lol:
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum