Hmmm...Coś musi być skoro tyle niewyjaśnionych spraw.Kiedyś o 21 w Augustowie obok komina latało coś takiego dziwnego niebieskiego.Nadal mam to zdjęcie na komórce.
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
To już prędzej uwierzę w 'pozaziemskie formy życia'.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
To już prędzej uwierzę w 'pozaziemskie formy życia'.
Nie o to mi chodziło >,< omg.
Chodzi mi o tą różnicę:
- wierzę, ŻE istnieją kosmici - tzn że gdzieś tam są w przestrzeni kosmicznej
- wierzę W kosmitów - modlę się do nich, proszę o nie wiadomo co
hahahaha a jeśli ktoś wierzy w kosmitów ? wierzy w ich działania ?
wierzę jestem pewna że gdzieś są "kosmici" (szczerze mówiąc bardziej pasuje po prostu "mieszkańcy innej planety"). przecież niewykluczone, że daleeeeko poza Układem Słonecznym istnieje planeta, gdzie wykształciły się stworzenia, które dostosowały się do panujących tam warunków.
pamiętajcie: na Marsie są bakterie, a od tego się zaczyna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum