Ja myślę że są. I że tu byli. Wystarczy spojrzeć na piramidy starożytni ludzie nie mogli ich zrobić i są jeszcze te pomniki na jakiś wyspach.
_________________ Niech zapłonie w nas pochodnia naszych serc
Niech prowadzi nas poprzez XXI wiek Niech odżyje w nas nasz kibicowski świat Niech ogarnie nas BIAŁO-ZIELONY SZAŁ
Nie ma żadnych kosmitów!
Czy w relacji o stwarzaniu świata Bóg powiedział do Adama : "a na innej planecie stworzymy kosmitów?"
Ten, który wymyślił sobie kosmitów miał naprawdę dużo wyobraźni!!!
_________________ Nikt nie lubi doznawać zawodu w swych oczekiwaniach...
Czy w relacji o stwarzaniu świata Bóg powiedział do Adama : "a na innej planecie stworzymy kosmitów?"
Ten, który wymyślił sobie kosmitów miał naprawdę dużo wyobraźni!!!
Może tak powiedział do Adama w Biblii dla kosmitów. Nie masz pewności że nie ma innych zamieszkałych planet z mieszkańcami którzy mają swoje własne "bliblie".
Nie masz pewności że nie ma innych zamieszkałych planet z mieszkańcami
jak do tej pory nikt nie wykrył życia na innej planecie.
Naukowcy już dawno stwierdzili, że niemożliwe jest życie na innych planetach. Tylko ziemia jest przystosowana do życia!!
i tu się mylisz Delusa, otóż życie jest nawet na Marsie, a właściwie tam było. odkryto na marsie organizmy żywe w postaci jednokomórkowców. więc dlaczego gdzie indziej w kosmosie nie miało by być podobnie
Naukowcy już dawno stwierdzili, że niemożliwe jest życie na innych planetach. Tylko ziemia jest przystosowana do życia!!
Naukowcy mają dostęp do tak małego wycinka wrzechświata, że nie można być pewnym na 100% że nikogo tam nie ma oprócz nas.
Naukowcy już dawno stwierdzili, że niemożliwe jest życie na innych planetach.
A niedawno się z tego wycofali, bo - jak napisał spider911 - na Marsie wykryto ślady życia. Poza tym, naukowcy nawet nie wystawili nosa poza naszą galaktykę, więc na jakiej podstawie można stwierdzić, że nie ma innej planety przystosowanej do życia?
A widzieliście kiedyś te istoty?
Niech przylecą na ziemię, przywitają się... heh
Przepraszam, ale już samo słowo KOSMITA mnie się śmieszy...
Bez urazy, ale choćbyście nie wiem co powiedzieli na ten temat nigdy w to nie uwierze!
spider911 napisał/a:
otóż życie jest nawet na Marsie, a właściwie tam było. odkryto na marsie organizmy żywe w postaci jednokomórkowców.
Otóż naukowcy wiele rzeczy dla rozdzwięku powiedzieli...
Teraz jest taka technika, kilka montaży, fotomontaży i potrafią wszystko ludziom wcisnąć!
Skąd macie pewność, że mówią prawdę?? I to co pokazują nie jest jakoś komputerowo stworzone...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum