Wysłany: 2007-10-23, 09:19 kosmici wierzysz czy nie
Witam jak sam temat wskazuje będziemy pisali ty o kosmitach kto wierzy a kto nie ??? Ja wierzy gdyż na świecie rozwineło się tyle planet,galaktyk niektuży ludzie to widzieli a poco mieliby kłamać przeciesz mogli by pujści do wariatkowa.
Prosze o odpowiedzi i jej uzasadnienie!
co do tego czy widzieli naprawde to sam nie wiem ogladalem bardzo duzo programow na discovery, bo w sumie sie interesuje kosmosem ( uklady gwiazd, galaktyki jak to wszystko funkcjonuje ), i we wszytskich raczej sa te pogloski dementowane a to jakies wyladowania w atmosferze lub pioruny kuliste badz jakies nowe wojskowe samoloty testowane np predator samolot bez zalogowy wiec tak naprawde jeszcze w 100% nikomu nie udalo sie udowodnic ufo, co do drugiej czesci tematu to faktycznie tez sobie nie wyobrazam ze w tak wielkim wszechswiecie jestesmy tylko sami ale czy ufo ????????????? moze jakas rownolegla rzeczywistosc albo poprosty bakteria ktore znajdu sie na innych planetach tam gdzie woda jest zycie
nie mam pojecia :-P Większość dowodów i świadków są wymyślone, ale coś w tym jest. Tysiące ludzi nie może kłamać, chociaż w skali światowej tysiące to tylko 0.000001 populacji, wiec ...
oczywiscie jestem na tak, bo niby czemu Ziemia mialaby byc taka wyjatkowa w skali kosmosu. nie uwierze, ze w takiej ogromnej przestrzeni nie ma miejsca, gdzie warunki bylyby odpowiednie do powstania zycia.
_________________ Plan opanowanie wszechświata: 0.02%
na pewno w innej galaktyce jest jakis układ słoneczny czy coś, tam tez moga żyć ludzie i zastanawiać się czy gdzies indziej znajduje sie zycie. poprostu ludzkośc nie ma technologii która pozwolila by podróżować po całym wszechświecie.
no pomyśl skoro ludzikość niema takich technologi to dlaczego ludzie widzieki ufo muwie ci są to kosmici mają wyższą technologie mogą nawet teraz to czytać
Wysłany: 2007-10-24, 16:44
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
suchoparek napisał/a:
oczywiscie jestem na tak, bo niby czemu Ziemia mialaby byc taka wyjatkowa w skali kosmosu. nie uwierze, ze w takiej ogromnej przestrzeni nie ma miejsca, gdzie warunki bylyby odpowiednie do powstania zycia.
Dokladnie
Ale nie wydaje mi sie, zeby kosmici byli na naszej planecie
Co najwyzej jakies mutanty w okolicach slynnej elektrowni w Ukrainie ;p
Cytat:
no pomyśl skoro ludzikość niema takich technologi to dlaczego ludzie widzieki ufo muwie ci są to kosmici mają wyższą technologie mogą nawet teraz to czytać
omg, nie wstydzisz sie przed kosmitami pisac z takimi razacymi bledami?
Kosmici? A nie przyszło wam do głowy, że to MY jesteśmy kosmitami? O, tak, możliwe, że to ludzie pewnego wspaniałego dnia wylądują na obcej palecie i oka że się, że istnieją tam jakieś formy życia, a skoro to my dotarliśmy do nich najpierw, to bylibyśmy na wyższym poziomie ewolucyjnym. Wówczas to my sialibyśmy zgrozę na ich planecie, to my gonilibyśmy ich z karabinami z myślą "lepiej ich wykończyć, zanim nam tego nie zrobią". Oczywiście opisana sytuacja nie nastąpi za naszego życia, a raczej za życia naszych praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprawnuków.
A tak bardziej serio, wszechświat jest mniej wypełniony gwiazdami (czyli także układami planetarnymi) niż może się przeciętnemu Kowalskiemu wydawać. Tak naprawdę, jest zupełnie rozrzedzony. To znacznie zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia gwiazdy podobnej do naszego Słońca, a to zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia planety podobnej do ziemi, a to zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia na niej inteligentnego życia. I to do stopnia bliskiego zeru Więc jestem raczej sceptykiem.
_________________ I am on your side, Mr.Gość
I like it when you vote, bitch, // Shake'em titties when you vote, bitch!
Cóż... wierzenie w to, że inne, inteligentne formy życia gdzieś tam są raczej zaprzecza istnieniu Boga... ale tego raczej nie będę poruszał.
Ja wierzę. Ale nie w kosmitów. W to, że, jak wcześniej napisałem, inteligentne formy życia gdzieś tam żyją. Ale czy są tak rozwinięci jak my, lub nawet lepiej? No, to wymagałoby jakiejś poważniejszej ekspedycji, z której i tak nikt by nie wrócił... ;]
Nie wierzę. (;
Hyh, kiedyś jak byłam mała to wierzyłam.
Według mnie gdyby takie coś było to już dawno bym to zobaczyła. xD
Nie no żart, ale naprawdę szczerze mówiąc nigdy nie wierzyłam w zjawiska
paranormalne, ufo ani jakieś demony, duchy i zwierzęto stwory. xD
Sajens fikszyn. ^^
_________________ Dziś nad światem zmienił ktoś, nieba błękit w chmur atrament ,
jakby pragnął deszczem swą opowieść snuć. Pierwsza kropla na mą dłoń .
Ludzie kryją się w zaułkach, gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum