Wysłany: 2006-07-31, 15:52 kret! Polecający: google
nie wiem gdzie ten temat wklecić... "mały" problem... w ogródku zagnieździła się cała kolonia kretów i ani rusz! krzyczę wymyślam im a one nic! chyba mało je obchodzi co onich myślę to przestaje mnie bawić bo moje poziomki cierpią a ja z głodu dostaję drgawek... macie jakieś pomysły, może sposoby na wypędzenie nieproszonego gościa? (oprócz zalewania wodą - przypominam że ogródek wygląda jak sito- nie bardzo wiedziałabym w którą dziurę celować)...byłabym wdzięczna
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Wysłany: 2006-07-31, 15:58
Polecający: google
lolinka to nie jest śmieszne kret to samo co mysz czy jeż zjadł mi prawie cały ogródek !!! a poradników domowych nie czytam więc wybacz.... jeżeli nie chceta pomóc to nie łaski bzy... co jak co ale forum dyskusyjne to chyba odpowiednie miejsce...
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Jak nie woda to dymem ich! Zakurz ich zeby sie wyniesli Ewentualnie... o ile dobrze mi sie zdaje i krety maja czuly sluch to im puszczaj glosno muze do tych ich norek moze sie wyniosa albo porozsadzssz im glowy
w kretowinie wykop dizurke i w godiznach kiedy kret ryje wrzuc petardy pamietam ze na moje stadko w ogrodku poskutkowalo i w ogordek powsadzaj prety i pozawiszaj butelki zazwyczaj to odstrasza niszczycieli jak mi sie cos spomni to dopisze
No ja tam nie wiem, Mansona lubię No i wiesz... Jak się taka muzyca rozbrzmi po całym podwórku, to ja nie wiem,c zy sąsiedzi będą happy
Ale petard nie lubię. Definitywnie. Fajerwerki tak, ale petard nie. Won!
I na piwo chętnie pójdę
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Lepsza dla sąsiadów będzie muzyka Mansona niż ciągłe strzelanie petardami xD
Puścisz na fulla i pójdziesz z sąsiadami na piwo A krety niech się przekonają czym jest prawdziwa muzyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum