że w punkcie, w którym to robię na ogół jest bardzo wesoło ;]
Odkryłam, że w moim punkcie krwiodastwa też jest wesoło ^^ panie sympatyczne do tego stopnia, że używały wobec mnie najrozmaitszych spieszczeń, z "słoneczko" włącznie I tylko w rejestracji siedzi jakaś niemiła czarownica. No cóż, równowaga w przyrodzie musi być. Następna wizyta w październiku ;]
_________________ Dum spiro, spero
"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;
Całujcie mnie wszyscy w dupę."
Ja niestety oddać krwi nie mogę chyba(przynajmniej tak było wcześniej-ani nie miałam 50 kg wagi,ani 160cm wzrostu,a takie są wymagania).Teraz ważę 50 kg,choć ze wzrostem dalej lipa,ale myślę,że te dwa centrymetry nikomu by wielkiej różnicy nie zrobiło.I druga sprawa,dopiero od ok dwóch tygodni jestem pełnoletnia i nie ma mnie w Polsce więc na razie nie mam możliwości.Myślę jednak,że z chęcią bym krew oddała(choć nie lubię igieł),to że jakieś ekstrawagancje znieśli to nie problem bo nie będę tego robić tylko ze względu na brak kolejek w aptekach itp.Fajna sprawa;]
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Po dzisiejszym porzucam zamiar zostania krwiodawcom. Pierwsze nakłucia i długie gmerania igłą w poszukiwaniu krwi jedynie mnie o mdłości przyprawiły, myślałem że zemdleję. Aż w końcu trzecie nakłucie i powolne wysysanie krwi strzykawką. Trauma taka, że przez cały dzień piję wodę, żeby sobie krew trochę rozcieńczyć.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Bardzo chciałabym oddawać krew aczkolwiek niestety nie mogę jej oddawać ponieważ za mało waże i jak to określiła pielęgniarka która była podczas akcji krwiodastwa w mojej szkole że takie chudzinki krwi niech nie oddają bo się wykończą (powiedziała to do mnie kumpla i kumpeli) a myśmy tak się napalili że oddamy krew, a wyszedł klops.
_________________ En la vida como en cada paso de baile es importante
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum