Ja tam nie narzekam na upały,lezę sobie w ogródku w cieniu pod gruszą, spijam schłodzone w oczku wodnym browarki i podglądam laseczkę-sąsiadeczkę która opala się bez stanika bo myśli ze jej nikt nie widzi hihi
Wysłany: 2006-07-26, 10:27
no w tym roku to jest prawdziwe lato jeszcze tak troche i bendziemy wszyscy wyglondać jak mużyni hehe bo słońce tak daie czadu że asz sie mozna poczuci jak kurczak na rożnie hehe
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Wysłany: 2006-07-27, 20:18
Polecający: google
yakuza napisał/a:
no w tym roku to jest prawdziwe lato jeszcze tak troche i bendziemy wszyscy wyglondać jak mużyni hehe bo słońce tak daie czadu że asz sie mozna poczuci jak kurczak na rożnie hehe
buuu dla mnie to męczarnia bo nie mogę się opalać codziennie jeżeli chcę gdziekolwiek wyjść krem krem i jeszcze raz krem ewentualnie wypełzam wieczorem jak raz sobie wyległam bez filtru to dostałam poparzeń (a nie leżałam plackiem, chowałam się w cieniu - mam przechlapane )
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
no fakt niezle daje i tez sie spalilam nad morzem pamietam ze potem to nie spalam bo nie moglam sie polozyc bylam popazona z kazdej strony i w nocy siedzialam
Teraz grzeje non stop, ale ja tam lubie takie dni - po prostu KOCHAM LATO Szczególnie lubie takie rześkie poranki i ciepłe wieczory, w południe za to staram sie nie przebywać długo na słońcu. Teraz to tylko rozłożyć jakiś wygodny hamak nad jeziorem i popijać schłodzony soczek/browar (co kto woli ).
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem.
Mówcie do mnie złociutka
Mnie nie sparza- lekko prztpieka, ale nie sparza A przynajmniej w tym roku udało się uchować No... przyznaję, trochę mi nóżkę z boku przypiekło, ale to dlatego, ze akurat tam słońce świeciło, a... a co ja się będe rozpisywać
Ah...
PS. Chociaż chciałabym deszczu... oj chciałabym...
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
pogoda jest [w sumie byla bo juz upały przeszly] straszna. nie dalo sie wyjsc na dwor bo czlowiek byl od razu mokry. 4 razy dziennie pod prysznic - to nie dla mnie ;|
_________________ Im telling ya loosen up my buttons babe
But you keep frontin babe
Say what you gon' do to me
But i see nothin'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum