Wysłany: 2006-08-03, 21:54
Ludzie są trochę dziwni. Gdy były mrozy to było źle, gdy jest teraz ciepło to teź jest źle. Ja sam wolę pogodę taka jaka panuje w nocy nie ma słońca, nie ma mrozów(aż takich) jest po prostu Cool.
Wysłany: 2006-08-03, 22:10
Polecający: google
dla mnie temperatura optymalna waha sie w granicach 20-25 stopni kiedy mam ochotę wyjść + prawie bezchmurne niebo, natomiast kiedy siedzę w domu (coby mi nie było szkoda) mogłaby szaleć burza z piorunami i ten niepowtarzalny nastrój - mniam - wtedy nie narzekam
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
No dobra, ale teraz już lato jest i to wygląda na to że na dobre:). Liczę kurcze na jakiś wyjazd za granicę, ale z czasem krucho, więc niestety będzie to wyjazd z biurem podróży, czego nie lubię...
Ja zaś uwielbiam raz na jakiś czas, parę dni konkretnej sauny...:) Fakt, komunikacja miejska jest wtedy niebezpieczna - ale wyjechać na dechę nad wodę i już jest piknie:)
dzisiejsza pogoda jest w sam raz - ani nie za ciepło ani nie za zimno. od czasu do czasu lubię, gdy jest chłodniej siedzieć sobie w domu z kubkiem herbaty/kakao w ręku i myśleć, że dobrze być w domu
Wyjechał bym sobie gdzieś za granice w tym roku, ale żaden Egipt, Tunezja czy inne badziewie nie wchodzi w grę...;) Czy ktos poleca jakieś mało znane miejsce, w które warto się wybrać?
ja to wam powiem że najbardziej lubię wiosnę, bo wszystko zaczyna powracać do życia, świat tak jakby na nowo się rozwija, i ani nie jest duszno ani zimno ale jesli mialabym wybierac pomiedzy upalem a mrozem to bym wybrala upal mozna sie poopalac
Bartek napisał/a:
podglądam laseczkę-sąsiadeczkę która opala się bez stanika bo myśli ze jej nikt nie widzi
ehh.. ci faceci
_________________ "Jeśli czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie aby udało ci się to osiągnąć"
Paulo Coelho
Wysłany: 2008-05-16, 14:45
Polecający: google
Ja wiosne też lubię,ze względu na pogodę i "życie" (;
Wszystko jest wtedy takie piękne,niestety oczy alergika cierpią.
Uczulenie mam ,oczy bolą,szczypią i wszystko razem.
Także z jednej strony uwielbiam,z drugiej nienawidzę.
Lato też lubie,cudownie wtedy jest.
Czasem jednak czuję się jak mops na słońcu,wysuszona doszczętnie,aczolwiek ciepło,kapiele,wolny czas umieją wszystko wynagrodzić
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
a ja nie znosze temperatur powyzej 20. poprostu nie wytrzymuje. za cieplo. duzo za cieplo. nie lubie tez jak jest duszno
optymalne17 stopni i wietrzyk.
_________________ yeah, I do like open windows
!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!
Makabryczne upały są do przyjęcia, ale tylko na plaży, nad wodą, najlepiej z drinkiem z palemką w zestawie.
Zimna nie lubię, ale bez przesady. Dwadzieścia, dwadzieścia parę stopni to maksimum, jakie jestem w stanie znieść. Wyższe temperatury najchętniej przesiedziałabym w lodówce, to nie dla mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum