Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Alkoholowa  

Wysłany: 2008-05-17, 11:38   

Nienawidzę upałów. Muszę bardzo uważać na temperaturę swojego ciała w czym upały mi wyjątkowo nie pomagają.
Za to zimę lubię. Tak. W lato rzadko wychodzę - z racji zbyt szybko i mocno podskakującej temperatury ciała.

www.apn.mylog.pl
www.pogawedki.bloog.pl

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-19, 00:19   

Przesadne upały męczą, ale jak wyląduje się w jakimś jeziorku, basenie to można rozkoszować się upałami - dla mnie nie do przyjęcia są tylko takie temperatury, takie słońce, które sprawia, że żadnego cienia nie ma, że nie można nigdzie się schronić przed żarem i jedyne o czym się marzy to znaleźć się w zamkniętych, klimatyzowanym pomieszczeniu. Jednak lubię lato, można wreszcie latać w zwiewnych sukienkach po mieście ;]

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

charon  

Wysłany: 2008-05-19, 00:28   
   Polecający: Colorblind

Nie znoszę za dużych upałów. Szczególnie, jak się robi duszno lub nie ma wiatru. Denerwujący jest lejący się ze mnie pot i konieczności biegania do łazienki co 15 minut. Poza tym nie przepadam za leżeniem i opalaniem się, bo to dla mnie strasznie nudny sposób nas spędzanie wakacji. Lubię lato, ale wolę wiosnę, bo temperatury są wtedy w sam raz.
Eternally

last.fm

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-05-20, 13:41   

Powyżej 25 stopni, gdy akurat nie leżę nad jeziorkiem/morzem/rzeką, do której w każdej chwili można wskoczyć celem ochłodzenia - pogoda przestaje mi się podobać ;p lubię słońce, tak jak lubię deszcz, ale przesadne upały to żadna przyjemność. Niemniej, lato to chyba moja ulubiona pora roku ^^

"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;

Całujcie mnie wszyscy w dupę."

tomok  

Wysłany: 2008-05-30, 09:49   

Jak w Polsce za duże upały, to warto wyjechać gdzieś za granice - szczerze, ja lepiej znosze wyższe temperatury np. w Grecji, niż te niższe w Polsce. Inne powietrze, wiatr i można żyć...;)

dkf  

Wysłany: 2008-05-30, 15:21   

Też nie znoszę upałów i strasznie się wtedy męczę. Jak tylko robi się na tyle ciepło że można chodzić w krótkim rękawie, zaczynam marzyć o zimie, albo wczesnej wiośnie, tudzież jesieni.

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-31, 13:41   

Nie jestem stworzona do upałów, w szczególności, gdy asfalt zaczyna topnieć, a ja zaczynam w nim grzęznąć, tak właśnie było wczoraj, słońce mocno przypiekało, a ja w swoich mini szpileczkach próbowałam się przedrzeć przez ten udawany chodnik, czułam się jak na bagnach, nie ma to jak hardcorowe doznania - niebezpiecznie się robi, gdy słońce mocno przygrzewa, zwłaszcza gdy ma się nieodpowiednie buty - katorga przejść tak, by but nie został za mną. ;p Czuję się jak superbohater, który to nie poddaje się i walczy z tym, by nie zostać wciągniętą przez udawany chodnik ;p

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-01, 02:14   

całe życie myślałam, ze kocham lato. dziadzieję chyba, bo po dzisiejszym dniu zmieniłam zdanie.
nie lubię lata. nienawidzę trzydziestotrzystopniowegowcieniu upału.
no po prostu nie mogę... chyba, ze gdzieś w jakimś innym kraju. ewentualnie kiedy siedze w chłodniutkim domu, lub na basenie w zimnej wodzie.
ale tak, to nie lubię ;)

ręceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-06-01, 02:20   

Ja wiedziałam to już dawno ^^ Temperatury rzędu nieśmiałe dwadzieścia parę - okej, ale nie trzydzieści wzwyż, kiedy człowiek do wszystkiego się przykleja, ledwie wychodzi spod prysznica a już ma ochotę tam wrócić i ogólnie ma wrażenie, że wanieje. To zdecydowanie nie dla mnie.

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

Psycho Krusher  

Wysłany: 2008-06-01, 11:54   

Mam tak samo. Zdecydowanie w lecie wolę, jak jest pochmurno i lekki deszczyk popaduje. Temp. powyżej 25 stopni zabijają moje szare komórki z prędkością światła.

Kliknij tu po więcej fotek ;*

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-06-01, 14:27   
   Polecający: google

umieram, goreje, nie wychodze z łazienki ! w takie dni mogłabym zwiedzać kościoły od piwnicy po najwyższe wieże ! bozeee nie jestem stworzona do upałów mdleje jest mi niedobrze i nie znosze dusznych smierdzacych autobusów oO

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

charon  

Wysłany: 2008-06-01, 14:31   

W akademiku, w którym mieszkam, robi się szybko bardzo duszno i otwarte okna + drzwi niewiele pomagają. Duchota nawet przy niższej temperaturze trudniejsza do zniesienia, niż trzydziestostopniowe upały bez duchoty.
Eternally

last.fm

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-01, 17:29   

wiecie co? w lecie, poza duchotą, bardziej nienawidzę tzw, pieprzonych alergenów.

latają wszędzie, sa w trawie, w drzewach, na koniach, które jeżdżą z durnie uśmiechniętymi ludźmi w dorożce...

DRAMAT.

ręceprecz odtybetu

kupa.

charon  

Wysłany: 2008-06-01, 17:34   

Z zaczynającą się właśnie alergią to i ja mam problem, w tym roku już mi się katar zaczyna mimo, że zwykle to było dopiero w połowie czerwca. Trwa to gdzieś do połowy lipca i jest okropnie uciążliwe, szczególnie w pociągach daje o sobie znać. Na szczęście są takie jedne krople do nosa, które mi pomagają.

Poszedłbym z tym do lekarza, ale wymagałoby to kursowania ponad 200km do rodzinnego miasta, na które nie mam czasu, a w stolicy nie mam dostępu do opieki medycznej chyba, że moje życie jest zagrożone, a tak na szczęście nie jest.
Eternally

last.fm

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-01, 17:36   

ha, to ja mam oczy spuchnięte jak królik, katar (dodatkowo przy koniach mnie dusi i tak śmiesznie charczę/świszczę), ale najbardziej uciążliwa jest alergia skórna - bąble w zgięciach rąk i nóg, oraz pokrzywka na dłoniach.

ręceprecz odtybetu

kupa.

Odpowiedz do tematu